Kõik, mis Toivoku postitas
-
E30 2.4td > 2.5tds ei jää käima
Mida sa seal mehhaanilise pumba puhul arvutiga vaatad? mootoritöötempi? Ilmselt ikkagi jääb kütusenälga, see 2,4td etteande osa on probleemne paagis sees ma arvan.
- O: kapotitrossi
-
Metallis/prügis.kustutada
nee supportid tihtipeale pole lihtsalt B osa supportid vaid ikkagi originaalid mis on tehasetaastatud.
-
O: kapotitrossi
kas leidsid? kuhu järgi saab tulla või saadame postiga?
-
Kui ivar ei leia siis kõllan sulle ja lepime miskit kokku
-
ei saa enam tellida, olen proovinud täanseks mingi 5 kohast + 2 inimest kes suvel ja kevadel tellisid ütlesid ka ,et täna enam eisaa
-
kui on korralik annaks 40.-
- M: Erinevad M20 mootoriosad
- O: kapotitrossi
- E30ne varuosad
-
Lobamokkade rubriik
vabandage nüüd mind, aga mida hakata peale ühe pappkarbiga? paned rooli ,autole peale ,et seda nautida ja siis õhtuti karpi tagasi?
-
Mis tiivaga tegu?
mu ltunne,et seeon e28 tiib
- müüa e30 osad
-
O: Mtech1 ring cabriole
b osa abs plastikust komplekt tutikas 850.- , peab kyll natukene modima aga saab suht okeilt külge.
- Remondiabi Tallinnas
-
M: pre esituled, b-osa
kumb pool see neolite on? mul on ka yks riiulis, äkki saame paariks kokku
-
Lobamokkade rubriik
- Keredetailid
olen ka valcast tellinud, siiani okeid asjad olnud, aga no akualune, selle suudab siin ka iga pleku valmis teha ja tunduvalt väiksema hinna eest :d- 316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
selle asjapärast nyyd kyll mah aei kanta, ja kui hakkavadki ajama,et 20a vana bemari anname 500 siis trambi niikaua jalgu kuni saad soovitud tulemuse, ilmselt uue tutika esistange saamine on vbla raske, aga kindlasti leidub internetist korralikku kasutatut ka. Lasen puusalt aga tundub olevat yks 2000.- eurone remont- Lobamokkade rubriik
mult saab neid karbi kinnitusi. rummud peaksid kõik samad olema.- M50 swap clio vaakumvõimendi
ma ei kujuta etteig kui viltu selle kone peab panema,et originaaliga m50 ära mahuks. igatahes e36 käppasid siis ilmselt ei kasutata.- 324TD Touring '91 - ellu796
- 320i Touring '90 M20B25 "Rullkebab" - Ollu
see tagasillatala taastaja on ikka oma ala spets olnud.- m50b25 karteri eemaldamine
roolivõim kinnitub sinna ja ka õlivarda toru ju- Lobamokkade rubriik
mis vist praegu ei julgeks, 2a ikkagi seisnud, aga ilmselt kui olen juba tallinnavahel ringi vuranud siis julgeks ikka, enda e32 mis on keskmisest madalam, käisin palangal riial jne. - Keredetailid
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus