Hüppa postitusse

Raiduuu

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    18
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Profiili info

  • Minu autod
    E46 330D

Hiljutised profiili külastajad

Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.

Kasutaja Raiduuu saavutused

Kaasalööja

Kaasalööja (5/14)

  • Pühendunud
  • Tubli reageerija Harv
  • Kaasalööja
  • Esimene postitus
  • Vestluste alustaja

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Olen typ168 diffri otsingul. Ülekanne peaks olema 3.6x-4.45 Mida aeglasem ülekanne, seda parem. Kinni keevitatud diffreid palun mitte pakkuda. Võib ka LSD-ga diffrit pakkuda. Tartust käest kätte.
  2. Ostan pildil kujutatud asju. Võiks olla terved kuid väiksed kahjustused ei oma tähtsust. Tartust käest kätte, mujalt postiga
  3. Raiduuu

    Metallis/prügis.kustutada

    udukate kõrvale neid tuulesuunajaid vms pole pakkuda?
  4. Ostan jooksu 16 tolli 4x100 laiaplekkvelge või siis randiga valuvelge. Veljed peavad olema mõravabad Plussiks tuleb kui suverehv on peal kuid ei mängi olulist rolli Tartu piires käest kätte.
  5. Küttefilter on õiget pidi vahel, panin nüüd ka etteande pumba, asub natukene enne filtrit, 0.5bar tekitab kütusesurvet juurde, kuid ikka sureb välja peale mingit maad sõitu. Meh pumpa on näpitud, kruttisin natukene peale seda, kohati tundus, et nälga jääb pööretel, see ka ei lahendanud välja suremis probleemi. Hetkel pakutud et äkki kett veninud või see meh pump ise hõre Huvitav minu jaoks on see, et kuidagi ebastabiilne on see probleem. Sõitsin umbes 2km probleemideta ja siis suri välja. Siis mingi hetk ketrasin käima, andsin pööret umbes 6000rmp ja siis kui jõudis tühikäigule tagasi, siis suri välja. Muidugi pihusti ja pumba vaheline tagasivoolu volla lekkis, selle vahetasin ka ära nüüd aga kuidagi jube palju tuli sealt tagasivoolust kütet, äkki pihustid probleemsed?
  6. vist on olukord natuke parem aga ikka suri välja, aga kui nagu hakkab välja surema siis kui hoida gaasi põhjas siis täitsa välja ei sure ja siis lõpuks kogub pöörded ka üles.
  7. Mure järgmine. Originaalis oli peal 2.4td ja peale on pandud 2.5tds. Tdsi-le on meh pump peale pandud. Probleem selles, et sureb välja kui pööret natuke rohkem anda, ehk siis üle 4000pöörde. vahetpole kas mootor soe või külm. Läbipaistvast voolikust näha, et nagu pumba poole pealt tuleks õhumullid kui gaas maha lasta. Voolik mis pumpa läheb on terve, kuskil kütuse leket ei ole täheldanud. Orig filtri asemel on pandud vanema VW kütusefilter. paagist toru filtrisse ja sealt edasi pumpa on kütusetrass. kust alustada probleemi otsimist?
  8. Raiduuu

    Metallis/prügis.kustutada

    saatsin sulle PM
  9. Vaja läheks: Esi Udutulede katted juhiukse väline link Speed sensor kronsat( asub juhipoolel ploki küljes, mille andur läheb otsaga kasti sisse) kõrvalistuja poolset esiistet, võib mõlemat esiistet pakkuda esistangele nr märgi alust liistu ukse polstreid vändaga aknale. Tartus käest kätte, mujalt leiame mingi võimaluse.
  10. Raiduuu

    E30ne varuosad

    Touringule taga ustepolstrid koos kõlarite ja katetega on saadaval?
  11. Ostan FL touring 324td esi udutule katteid Värv pole oluline Tartust käest kätte, mujalt postiga.
  12. Ostan Touringule juhipoolset esiust ja kütusepaaki või oskab keegi viidata kust saaks mõistliku hinnaga b-osa paaki. Prioriteet on pigem juhiuks, võib ka puhas uks olla, ehk ilma klaasi, linkide, polstrite jne. Ukse olukord võiks olla rahuldav, ehk kerge rooste ei heiduta. Tartus ja selle läheduses käest kätte, mujalt kulleriga vms. Kui on midagi pakkuda siis helistada 59041695 või fb-s Raido Tamm
  13. Ostan endale E30 projektikaks. Pakkuda võib kõike millel on sillad all ja dokumendid olemas. Võib vajada keretäid. Paar auku põhjas ei hirmuta. Max hinnapiir 500euri Pakkumised teha PS või FB-sse Raido Tamm
  14. Raiduuu

    O: E30 Kupee kere

    Ostan E30 kupee veerevat kere. Sisu ei pea olema,uksed ja aknad/klaasid ja luugid võiksid ka peal olla aga ei pea, mootorit jne ei pea olema, peaasi et sillad oleks koos ratastega all. Mida vähem roostet seda parem. Asukoht pole oluline Pakkumised teha fb Raido Tamm või helistage nr 59041695, ära siis PS kirjutage, sest siia ei satu eriti tihti.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus