Kõik, mis Toivoku postitas
-
Remondiabi Tallinnas
võin teha.
-
M: pre esituled, b-osa
kumb pool see neolite on? mul on ka yks riiulis, äkki saame paariks kokku
-
Lobamokkade rubriik
- Keredetailid
olen ka valcast tellinud, siiani okeid asjad olnud, aga no akualune, selle suudab siin ka iga pleku valmis teha ja tunduvalt väiksema hinna eest :d- Lobamokkade rubriik
mult saab neid karbi kinnitusi. rummud peaksid kõik samad olema.- M50 swap clio vaakumvõimendi
ma ei kujuta etteig kui viltu selle kone peab panema,et originaaliga m50 ära mahuks. igatahes e36 käppasid siis ilmselt ei kasutata.- m50b25 karteri eemaldamine
roolivõim kinnitub sinna ja ka õlivarda toru ju- Lobamokkade rubriik
mis vist praegu ei julgeks, 2a ikkagi seisnud, aga ilmselt kui olen juba tallinnavahel ringi vuranud siis julgeks ikka, enda e32 mis on keskmisest madalam, käisin palangal riial jne.- Lobamokkade rubriik
hmm, facebookis täitsa avalik info ju.- Lobamokkade rubriik
minuni jõudis kunagi pill mis põletas jahutusvedelikku, omanik tõi auto et vahetada plokikaanetihend , lõpuks oligi yks jahutusvedeliku volla sinna sõefiltri otsa lükatud- Lobamokkade rubriik
seda stiili kohtab üle maailma siiani, olg usee soome eesti läti leedu saks usa misiganes.- O: tagumine parem support.
tallinnas olemas 40.-- O: typ188 tagakaane
- Lobamokkade rubriik
mina kasutan meguiarsi finishing pastat ja seda teevad paljud. kahjuks ei jäta küll kauaks ilgelt kestvat kihti kuid mõneks ajaks ikka.- Lõdvikud
ma olen ka asendanud suvalise muu sarnase kujuga vollaga. aga ku itahtmine suur originaali siis 60.- ja kuni 2 nädalat saab minu käest.- Kes, kus ja keda nägi
see seisis eile männiku tee alguses. ma eitajunud üldse ära mis pill on- Lobamokkade rubriik
kui ma ei eksi siis seda väntvõlli sealt ikka tahetakse ju.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
kuradima informatiivsedpildid kuulutuses sellel- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
bmw klubi foorumis ju pikk teemagi sellest.- Lobamokkade rubriik
oleneb milleks, niiosama hobirinkat on okei paugutada, aga drifti laksat aon ikak veits kehva, mina 110kg ja no rulli ja e34 sportistmedon nii minu p***e järgi parajad kui võimalik- O/V: Erinevaid sportistme riidetükke nahatamisdoonoritelt jms
minu rulli esimeste istmete materjali võid mingihetk endale saada, kui kogunud rah ainipalju,et saan lasta ära teha- O:e30 325ix roolilatti
leketeta. vahet pole kus eestis, postiautod sõidavad.- O-põlle, bensiinipaagi korgi
mõtled FL diisli põlle nagu Pähkli autol küljes? kui nii siis Pähkel soetas selle tüki jah minu käest- O-põlle, bensiinipaagi korgi
uus b osa põll ka sobiks?- M54b30 sidur
veider, olen ise lasknud ka seal omajagu ja pole siduriga kyll hädasid olnud, okei veits nõrgemad autod aga siiski pole häda olnud, samas vbla pole ma nii agresiivse sõidustiiliga. muidu kasutatakse audi korvi ja stance.ee saad 4 labaslise ketta ka sinna ja see võiks kesta, soovitan muidugi minna ikkagi 240 suurusega ketta peale - Keredetailid
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus