Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. võin teha.
  2. kumb pool see neolite on? mul on ka yks riiulis, äkki saame paariks kokku
  3. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
  4. olen ka valcast tellinud, siiani okeid asjad olnud, aga no akualune, selle suudab siin ka iga pleku valmis teha ja tunduvalt väiksema hinna eest :d
  5. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mult saab neid karbi kinnitusi. rummud peaksid kõik samad olema.
  6. ma ei kujuta etteig kui viltu selle kone peab panema,et originaaliga m50 ära mahuks. igatahes e36 käppasid siis ilmselt ei kasutata.
  7. roolivõim kinnitub sinna ja ka õlivarda toru ju
  8. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mis vist praegu ei julgeks, 2a ikkagi seisnud, aga ilmselt kui olen juba tallinnavahel ringi vuranud siis julgeks ikka, enda e32 mis on keskmisest madalam, käisin palangal riial jne.
  9. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    hmm, facebookis täitsa avalik info ju.
  10. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    minuni jõudis kunagi pill mis põletas jahutusvedelikku, omanik tõi auto et vahetada plokikaanetihend , lõpuks oligi yks jahutusvedeliku volla sinna sõefiltri otsa lükatud
  11. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    seda stiili kohtab üle maailma siiani, olg usee soome eesti läti leedu saks usa misiganes.
  12. tallinnas olemas 40.-
  13. Toivoku lisas postituse asukohas Varuosad
    asjaga veits kiire. Olemas
  14. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mina kasutan meguiarsi finishing pastat ja seda teevad paljud. kahjuks ei jäta küll kauaks ilgelt kestvat kihti kuid mõneks ajaks ikka.
  15. Toivoku vastas loonik postitusele asukohas Probleemid
    ma olen ka asendanud suvalise muu sarnase kujuga vollaga. aga ku itahtmine suur originaali siis 60.- ja kuni 2 nädalat saab minu käest.
  16. Toivoku vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    see seisis eile männiku tee alguses. ma eitajunud üldse ära mis pill on
  17. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    kui ma ei eksi siis seda väntvõlli sealt ikka tahetakse ju.
  18. kuradima informatiivsedpildid kuulutuses sellel
  19. bmw klubi foorumis ju pikk teemagi sellest.
  20. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    oleneb milleks, niiosama hobirinkat on okei paugutada, aga drifti laksat aon ikak veits kehva, mina 110kg ja no rulli ja e34 sportistmedon nii minu p***e järgi parajad kui võimalik
  21. minu rulli esimeste istmete materjali võid mingihetk endale saada, kui kogunud rah ainipalju,et saan lasta ära teha
  22. Toivoku lisas postituse asukohas Varuosad
    leketeta. vahet pole kus eestis, postiautod sõidavad.
  23. mõtled FL diisli põlle nagu Pähkli autol küljes? kui nii siis Pähkel soetas selle tüki jah minu käest
  24. uus b osa põll ka sobiks?
  25. Toivoku vastas Krysten postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    veider, olen ise lasknud ka seal omajagu ja pole siduriga kyll hädasid olnud, okei veits nõrgemad autod aga siiski pole häda olnud, samas vbla pole ma nii agresiivse sõidustiiliga. muidu kasutatakse audi korvi ja stance.ee saad 4 labaslise ketta ka sinna ja see võiks kesta, soovitan muidugi minna ikkagi 240 suurusega ketta peale

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus