Kõik, mis Toivoku postitas
-
325i kupee - Toivoku
ülikõva oli, tahaks veel selliseid igamehesprinte. igatahes 3manda koha sain 19nendal või 20nendal mõtlen,et peaks minema pärnusse audrusse kimama, keegi veel tuleks?
-
325i kupee - Toivoku
täna käisin korra jälle põhjaall, modisin veits koopaid haamriga veel seestpoolt ja noh väljast on ka ikka vaade kohutav, aga s***a temaga, vahetatud sai ka kardaanileevendi, asemele läks swagi pakendis olev originaal, vana ikka oli suht pehmo. Homme laitses proovime rajapeal ka kuda pill käitub , linnavahel ikka mõnus kuuma anda
-
Kes, kus ja keda nägi
mis esistange põll see selline on?
-
318i 1987 - krsyayo/tns1
sellepräast jääb nüüd ära?
-
318i 1987 - krsyayo/tns1
kui alguses oli see velg väga harjumatu seal all, siis praegu ütlen,et tegelt on päris äge
-
TAGAOTSITAV! E32 pooltelg!!! ja muud osad.
hellista parem Laurile, see internetis kirjtuamine kyll ei aita sul kiirelt varuosi saada Veljemeistri taavi teeb sul velje korda Lauri annab ka maalri kontakti sulle.
-
TAGAOTSITAV! E32 pooltelg!!! ja muud osad.
Lauril ju ääsmäel peaks olema kõik sulel vajalikud detailid.
-
K:kes mis turbosid on kasutand 2.4 td mootoril?
siiani minu silmis kõige mõnusam on olnud 525tdsi külmosa ja keskosa originaal 2,4td kuumaosas, madalalt hakkab tõmbama ja tõmbab lõpuni välja, see 2,4 väga ei taha hingata, mul mingi hiinakas oli ka peal aga sellel tuli boost alles vist mingi3k pealt , aga noh oli lõpuni välja hea, linnavahel oli veits kehva mu meelest sõita. ja kõige parem oli vast muutuvageomeetreiaga turbo mingisuguse saabi pealt, sellele sai mingi algeline juhtimine ka tehtud ja see alustas kenasti varakult ja ära ei lõppenudki. Samas ma ei sõida kõrge rõhuga ka mingi 1,3 max.
-
Lobamokkade rubriik
ma mõtlesingi seda,et sellest autost ja sümptomitest tead rohkem kui mina. aga jah tegelt peaks olema asi õhutihe.
-
E30 ostuabi
no eks ikka jah ostetakse igasugust s***a kokku igasuguse hinnaga, mõnimees saab tonniga super mõnusa ja tiheda pilli, teien maksab 4k ja saab mõnusasti üle. Siiski leian,et korralik preface 4 ukseline 323 ei ole eesti mõistes rohkem väärt kui 3-4k euri. võta kas või Jaanise vana 323 mis ühele neiule läks, midagi head ei olnud, samas ka midagi hullu polnud. lihtsalt jah 6k eest võiks juba heas korras pill olla, kasvõi mtech 2 :D. Su enda ehitatud mtech 2 ju läks ka odavamalt kui 6k euri ja seal vägapalju originaal pilpaid küljes .
-
E30 ostuabi
samas kas kottis mootoriga 4ukselise panni eest ,mis vedelenud jumal teab kui kaua , on see ikka aus hind? 6k pole kindlasti tavaline hind eesti mõistes. 3k läks ju mtech1 kitiga pill millel oli 2,5 liitrine. 6k euri eest sooviks ikka heas korras autot.
-
325i kupee - Toivoku
eks jah hind ka vastav ja tegelt näed ,terve talve elas üle aga hetkel kui koopasse ei käiks oleks super. esmasp saab uued tiivakaared kätte, teeme niiviisi ümber et enam pihta ei käiks. ja värvin ka ühe tagavaraukse ära mis pole roostes ja samamoodkõi liistud kaotatud.
-
325i kupee - Toivoku
strutist pilt ka
-
325i kupee - Toivoku
TÄna sai siis vanapoisiuga tegeletud, tegin struti ümber, selle ta tekniksi pasa viskasin prygikasti ja kasutasin siis ära ainult amordikannudele kinnituvad plaadid, keskmine toru sai 38mm raud toru tehtud ja see enam läbi ei paindu Tagaamordid said colco c70ne omad, treitud veits ümber ja taga siis corrado või scirocco või mingi sellise asja vedrud mida ka veits kärbitud, enam tagaots ei paugu ja on mõnus. Sattusin hoogu ka, värvisin tagatiiva ära, aga noh pahtel oli peal juba kui avastasin,et ohoo pabereid milllega lihvida , enam ei ole :D, okei kasutasin vanu prygikastist leitud pabereid ja noh ise leppides sellega,et kui saab parem kui varem on okei. asi värvitud ise rahul kõik kena tore, proovi tiir, tagant käib koopasse, okei davai, tõstukile ei viitsi enam ajada,et rulliga ruumi teha, teeme vanakooli, paneme toru vahele, aga ma ei leidnud oma õiget toru mis on suht peenike, leidsin jämedama, niikui selle külge panin ja Olari edaspidi sõitis nii see tiivaääre p***e läks, unustasin nimelt selle pisiasja,et mingid vennadon ju kunagi spetsialistid olnud ja tiivääri vahetanud, aga sissepoole pole mingeid aineid ega värvi lastud, ja nii see sealt väga pehme oli, tegelikult rullimiseks oleks piisanud sõrgkangiga natukene kangutamisest. Okei pyhaviha täis, mõtlesin, et s***a temaga pesen vähemalt puhtaks, aga värv polnud veel kuiv veepiiskade jäljed sees korras igatahes see tiivaüritus läks p**sse kõik, esmasp saan uue tiivakaare ja ma ei tea, kas seon mingi märk,et ma peaks neid keretöid varem tegema hakkama kui 2 aasta pärast või miks seee asi mul ei õnnestunud. Igatahes sõita on hea ja mõnus jälle ning augustis üritan ka auto24 ringile paugutama minna koguperega Raudsepp tegi mingi 3 pilti ka sitasest autost. fitment ka enamvähem paigas nii nagu olen soovinud.
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
lihtsalt jätan selle siia
-
Lobamokkade rubriik
ju tead sa natukene rohkem kui mina, aga vaevalt nendest mullidest nüüd pealevoolu juures mingi eriline probleem on. pigem pumba endaga miskit.
-
mul 205/40 ja 215/40 ja hetkel veits kahetsen ,et ei võtnud 195/40 ja 225/35 aga hakkan ära harjuma
-
17 ja suur? väiksem rehv tuleb panna või sitaks madalamaks endalgi jäi alguses häirima see 17" all,et liiga suur, aga vbla ma ära harjunud. NEnde replicate välja vahetamine on hea idee, sest vaadates oore videot siis ikka paljudel olid need all, minu päevatipp on olnud garaazi ees 5l autol samad veljed
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Kelle autol siis oli sitaks ägedaid lisasid? mingi list? järgmine aasta tuleks prooviks siis ka kui poisid juba suuremad,et kannatab kaasa tassida.
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Tundub,et oli tore, ja muidugi leidsite ka auto millega proovida ,et palju masinasse rahvast mahub Ta veel hetkel õrnake
-
O: M40B16 paagisisest töökorras kütusepumpa
boschi pumpa võin pakkuda 120nega
-
325i kupee - Toivoku
- 325i kupee - Toivoku
Coil all kapslid küljes Esiots sai mõnusaks, eest saab mingi 5cm madalamaks veel ilma vedrupinget leevendamatta ja kui vedrupinget leevendada siis vast mingi 8cm , tõsta saab 15 cm kanti Esmasp lähen lasen uue struti väänata ja kui ei õnnestu siis ostan korraliku firma oma, see jomi oma on normaalselt paindes ,sest kere olukord ei ole veel endiselt paremaks muutunud. Eks tegelt selle auto suurem poputamine on plaanis 2-3aasta pärast, kui e21 jae34 uuesti tänavadi ründavad ja samal ajal teha ka siis e12 ülevärv koos uute keredetailidega. igatahes, fitmenti hakkab tekkima ja sõidumõnu ka . Paar pilti, mõni ütleb, et liiga retsilt suur ratas on ja rehv ka kõrge aga ma vist ise ära hakanud harjuma, peale remotece oli tõesti veits veider tunne,et kas ikka sai õige otsus, sest läikiv velg vahetus mati vastu jne. Keegi võiks aega anda ,et see tagastange bacaniasse viia Igatahes vaikselt areneme. Sten tegi video ja paar pilti ka ja need vist on suht viimased pildid päris fotokaga kui veel remotecid all olid. Ja praegune seis siis, tagant läheb veel 2-4cm madalamaks.- 324td Touring '89 m50b25 - oismets
tegelikult on 2,4 korraliku kaane leidmine kuulpähe, proovi juba kasvõi osta remontmõõdus saalesid, saalede hinna eest saad osta juba m50b25 mootori. Aga 2,4 on hea niikaua kuni ta töötab- Kes, kus ja keda nägi
ahahaha , ise ütles mulle veel, et ta väga ei kihuta samas noh mingi 140kw pill 200+ vastu, - 325i kupee - Toivoku
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus