Kõik, mis Max. postitas
-
Lobamokkade rubriik
Nii, öelge keegi,umbes kui mitu metra kollektoriteipi kulub r6 torukolde jaoks. Enamvähem suurusjärk.
-
M: r6 madaldusvedrud -40/-40mm
vanad on?
-
Lobamokkade rubriik
1.5 originaal? seda ma ei teadnudki, realoem annab ainult 1.75 ja siis 2.05(+0.30). Mõõtsin üsna kiirustades kohe silindri ava juurest. mingi tulemus oli 1.25mm. See tundubki nagu kahtlane, sest victor reinzi tihendeid on müüa 1.75 ja 2.05. Pean veel uuesti ja täpsema riistaga üle kaema. Õige tihendi saan valida alles peale kaane üle mõõtmist.
-
Lobamokkade rubriik
Huvitav endalegi, kui enda tihendit mõōqtsin, siis polnud kuidagi see mōõt mis lubatud.
-
Lobamokkade rubriik
Kas poes märgitud kaanetihendi paksus on litsutud asendis või tava olekus?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Okei, võibolla tõesti kui on mootor,mis on reaalselt sinna ettenähtud, aga M50 tundub juba nagu "suur ümberehitus".
-
Esindustest paberite saamine tundub alati kuidagi kahtlane teema.
-
Ja see maasikas juba müüdud
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
2018 mõeldakse ikka juuli teisel nädalavahetusel teha?
-
Lobamokkade rubriik
Sest nii on maru äge. saab liputada.
-
415 lõpuga pihustite remont komplekt
Tere Siuke remont komplekt "roheliste 415" pihustite jaoks. Neid leidub M50B25 peal ja kasutatakse ka M20 peal. Pakis 7me pihusti jagu manti.(filter, tihendid, seib ja ots) 15e per komplekt. Olemas 2 komplekti.
-
E30 õõtsad
püstak on 30ne oma? sul 5x120polnud ?
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
olen ka soovija.
-
Lamda skeem
Kõik motod ei kasutagi lambdat, kuid pistik peaks siiski olemas olema(võin olemasolu puhul eksida). Ei teagi mis versioon sul on. Pistik võib ka aku kohal juhtmestiku kimbu küljes olla, (4pin). Kas sul on üldse e30 juhtmestik, äkki on e34? Kuidas heitgaasidega lood?
-
m40 to m20
Seda ta ju ütleski
-
M: camberplates
vähemalt originaaltükk on 28/30/34/24 sama, sõltumata mudelist ja aastast.
-
Müramati eemaldus
Tutvuste kaudu lihtne tasuta saada küll, mingid piimatööstused jne, kui muidugi on sidemeid. Või siis tõesti osta, aga pole aimugi mis kogustega tegeldakse.
-
Müramati eemaldus
Kuiv jää rohkem selline tööstuslik aine. Niisama hankida seda igaüks ei viitsi.
-
pre, kõverate plaststangedega- nö ei teagi nüüd.
-
M20B25 juhtmestik
http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/ECU_Pinouts Mina leidsin vähenalt kahele juhtmele(pin40 ja 42) siit seletuse... rohkem ei süvenenud
-
M20B20 sidur ja hooratas M50le .
"Käredam" sittakanti, nagu rasvaimu oleks motole tehtud . Kiirenduse osas jään vastuse võlgu, pigem psühholoogiline effekt. Oleks sul veel aeglasem ülekanne, siis ei tunneks sa autot vist enam üldse ära.
-
Lobamokkade rubriik
Kuidas need siis nii silma riivavad
-
Soojapuhur ei tööta üheski asendis
Mul ei toimind ka puhur(samuti peeglid) peale moto vahetust samuse starteriga seotud massipuuduse tõttu. Leidsin otsa kindalaekast ja vedasin starteri peale. Point selles, et käivitamise ajal lükatakse ebamäärane läbi starteri massiga välja.
-
Lobamokkade rubriik
Krdi asja ette läinud teenistus ikka mõnel.
- Lobamokkade rubriik