Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. korralikku e30 grippi ikka nakatunud.
  2. katsu voolikuid, radikat eri kohtadest. Kas kõik ühtlaselt soojad või kuskilt jahe.
  3. Siis mõistsin ise valesti. 240vs260 ei oska öelda jah. Kui 260 väikse ja suure flantsiga kõrvuti võtta, siis peaks küll vahetada saama. Niipalju infot ma kunagi netist sain. Nagu eix mainis, siis ka neid erinevaid. Olin sama mure ees korraks.
  4. eriti ahne tükikese küünlast rebinud.
  5. edit: vöi siis ikka ei saa.
  6. Sain siis filmi ilmutusest kätte, mis plõksis aparaadis FL ajastust. Arvutisse skännida ei viitsinud, tegin teloga. Parim effect siiski oma silmaga. Sai esimese ilmutuse puhul ka albulmgi soetatud. 📷
  7. bensavollad terved? Mul selline juhus lekkiva vollaga olnd, et soojalt aurus kohe minema, seega oli raske tuvastada, kuid külmalt jättis jälje. Oli see muidugi M40nel, millel mingi tobe ühendusjupp oli sl. kolde vahel kuskil. Lihtsalt motteaineks, et mure liiga keeruliseks ei mõtleks Aga jah vaata ehk üle paagituulutus otsast lõpuni. Ning kui paagil ikkagi on kuskil pisikesed augud, aga nii napilt, et veel ei leki, siis jätabki mulje, et paak terve.
  8. Aga nagu ma aru sain, siis tal ei läinud enam sōites ka temp alla? See välistaks visko probleemi.
  9. M40nel labad radikast tublisti eemal. Tuulekoda aitab kindlasti.
  10. Panustan siiski kolvigrupile. Viimane kord kaant maha vōttes olid tööpinnad ikka päris peeglid. Samas surved on väga head, ehk sellepärast et koguaeg on silindrites “wet compression test” , aga jah kahjuks sellest ei piisa, et õli seintelt piisavalt effektiivselt pühkida.
  11. @GTA Eiei , Komplektne ETA ikka vahele, nagu ta standardis on- 200 kaanega. B25 jääks komplektsena oma uut aega ootama.
  12. Tundub küll, meenus ka see, et etal on on kiiruse ja vända andur hooratta pealt. Kas need asusid käigukasti küljes? Üldse see asi ei meeldi.
  13. Kajastan siis vahepealseid töid piltidega. Kõik pildid pole 100% täpsed töö kulgemise osas. Oore tripp, mis minu kellale keris ~380km, tegi veelkord selgeks, et nüüd tuleb taas swap (õli kulus umbes 1.5-2L, varras oli kodu jõudes praktiliselt täiesti kuiv) Olen hakanud ETA'lt tolmu maha pühkima ning on plaanis see mingiaeg tervikuna vahele panna. Küll siis jõuab 885 kaanega midagi samal ajal kõrval nokitseda. Aga tekkis küsimus, et kas ETA-le sobiks ka 2.0/2.5 õhulugeja? Ja kas saab kasutada ainult spets eta juhtmestikku või saaks ka milleltki muult võtta?(ECU-l vähem pinne) Oore oli ka väga kõva, järgmise aastani
  14. kuidas seda pealevoolu ja tagasivoolu kontrollisid?
  15. Nii Pärnust ka siis mōne klubilisega liitujs viljandist suurema hundikarjaga.
  16. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @harcore Üks pood on ülejõe selveri taga, vist oli tallinna mnt 93b. Värvi sealt saab, aga ei oska öelda, kuidas muu kaubavalikuga on.
  17. Mis marsruudil tallinlased liiguvad?
  18. Mis heitgaasi näidud üvl on? pole hiljuti külastanud?
  19. Nonii Pärnakad, annab teada, kes laupäeval käpp.
  20. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas spreipurgis kivikaitse kannatab kriitikat? Või on pintsliga hunnik mastiksit parem?
  21. vōiks kōlada ka sinise/valge temp anduri(ehk see, mis ajule signaali annab) moodi. TPSi ka väga lihtne, mida üle vaadata. Mōlemad asjad testriga vōimalik üle kontrollida.
  22. @sass Jah ongi, kuni 2500 on. Aga need universaalsed on nii tundlikud, et kui natukene vale seguga sõita võibadki kiiresti otsa saada.
  23. Täna haisesin uuesti. Mälu järgi, paber autos: Tühikäik: CO ~0,5, HC 100 ja peale. Pöördel: CO ~0,4 HC 100 ja peale. Muidu küünalde järgi on segu võrreldes varasemaga kõvasti paranenud. Jääb mulje nagu katt lbi. Kas tõesti universaalkatt siis ei toida seda mootorit ära või on juba omadega otsas? Mida teised arvavad?
  24. Max. vastas Vints1 teema asukohas Muud mootorid
    Misasja, paned e30 käpad ja istub nagu kulda. 6 silindrilise kk. hoovastiku ja pole mingit aretamist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.