Kõik, mis Max. postitas
- Varuosad
-
M-Tech 1 "Väike" vs "suur"
Tsentrist tsentrisse mõõdetakse ikka.
-
2019 oore! Pärnu Rullid!
Muidu oleme läbi viljandi tulnd, aga mida liidrid see aasta arvavad ei oska öelda. Ps pärnakad: midagi kõrgemat kui -40mm tagavedrusid kellwlgi pakkuda?
-
2019 oore! Pärnu Rullid!
Ma olen juba proovinud siin küsida, aga peaks vist personaalselt pöörduma.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Lihtsam oleks mitte teha.
-
Pärnu E30 omanikud!
Nu, nädalake veel jäänud. Palju meid siit kandist siia tuleb?
-
318i kupee '89 - Max
Kusjuures enne kui garaasionule oma juttu joudsin hakata rääkima, siis ta küsis, et kas tead mis võimsus, kubatuur jne. Ta justkui eeldas, et mul poleks muud eeltööd tehtud ja hakkan alles nullist seda protsessi.
-
318i kupee '89 - Max
M40B18->M20B27 ARK style. Kõigepealt avaldus emaili kaudu arki. Vastust ootasin üle nädala, kästi kaaluda. Siis autoga kaalule, kaalujad saadavad tõendi arki ning sulle. Taas arkist vastuse ootamine uue tüübikinnituse jaoks. Ei kannatanud oodata ning peale poolteist nädalat tegin kõne, järgmine päev arkist ümberehituse tõend olemas. Nüüd füüsiliselt autot näitama. Tehakse mingid pildid, vaadatakse peale ning antakse siis uus autodokument.(mul sai veel arki garaasis aku tühjaks, njah, lükkasin kondijõul siis välja.) Autol ülevaatus üle pikaaja nüüd taas peal. Huvitav minu jaoks oli see, et tühikäigul HC 91 ning CO 0,4. Arvestades seda, et pole lamdat, katti, aju on algupärane mot. 1.3, mis peab hakkama saama suurema kubatuuri ja sportnukaga, siis muljetavaldav. Ise ülevaatusel ei viibind seega kahjuks jäi huvipärast pööretel gaasitamine ära. Mootoritòö üldiselt sujuvamaks läinud. Torust enam suuremale nukale omapärast röhitsust ei tule. Küll aga on omajagu tööd, sest vl. nookurvõll valesti sees – paha.
-
325i '90 - GTA
Vaat, et siis diffrikaant uue puksiga ära ei lõhu.
-
Lobamokkade rubriik
Kiirem meetod oleks augurauaga ise need mingist kolahunnikust leiduvast plastikust välja lüüa.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
foorumi auto.
-
Lobamokkade rubriik
Keretööd on tegemata jäänud
-
318i kupee '89 - Max
Jep, @kurikristjan mõttekäiku ma järgida mõtlesingi. Vôimalikult vähe idlet, vägagi varieeruv rpm range ning vältida constant kruiisi. Eelmise mootoriga võrreldes hakkasin seda palju julgemalt sisse sõitma @Margo Mina ei räägi õli viskoosusest. Mineraal 10w40 läks sisse. Hiljem asendub lihtsalt poolsünt õliga. Ja no paugutamise kohalt- mõtleme midagi välja
-
318i kupee '89 - Max
Sissetöötamiseks parem, ei ole ‘liiga libe’ ja kulub kiiremini paika. Hiljem ikka mingi norm mahl sisse.
-
318i kupee '89 - Max
Sups välja, sups sisse. 5km sõidetud. 🙄 Titekad: Lambda koht tekitada, väljalaske leke, jahutusvedeliku leke/lekked, aku kinnitus. Ja siis peab mootorivahetuse ka paberil regama. 👦🔫 Kuidas sissesõiduga soovitate? Praegu mineraal õli sees ning ise mõtlesin paarsada kilti törtsutada ennem kui julgemalt tallata. Kuna mul linna ikka tükktükk maad sõitu, siis kas peaks treilaga ära vedama? Konstantne maantee sõit positiivset mõju ei pidanud kohe andma.
-
Pärnu E30 omanikud!
Puid alla siis
-
Pärnu E30 omanikud!
Ajaks Oore jaoks Pärnu kängi kokku. Kes käpp? 🙋♂️
-
Lobamokkade rubriik
*Otsida ilusad originaal tükid.
-
316i 87- Metsmaa
Aga kui gaasiga mängida, siis jääb muidu käima? suudab ühtlast pööret ka hoida? Võibolla oled juba proovinud, aga ükshaaval hakata andureid lahti ühendama, ka lambda. M20 peaks olema suuteline ka ilma anduriteta lonkama. Ja ega midagi ununenud pole? nt karterituulutuse toru ploki ja sl. vahel.
-
316i 87- Metsmaa
Sinine temp andur äkki?
-
BMW 316 sedaan 91(M50B25)
Just sirvisin pilte ja mõtlesin, millal värv peale läheb. Tuleb kena masin
-
318i kupee '89 - Max
Olen ka kunagi Markusega sellest teemast rääkind. Ta ütles, et tal on seadistamiseks tehnika olemas. Aga kuna minust asub ta üsna kaugel, siis otsisin kedagi lähemalt. Praegu võtsin ühendust Raimoga Rebellionestoniast ning pakkus segu kontrollimist widebandiga ning siis vastavate seadistuste tegemist. Samuti varianti kasutada piggybacki afm-st loobumiseks.
- 316 '86 - Sören
-
318i kupee '89 - Max
See ongi minu tegemata kodutöö, olen vaid kuulnud sellistest markidest. Õnneks on kohalikus linnas ka tegijaid kellelt kindlasti head nõu saab.
-
318i kupee '89 - Max
Mafi osas ma milleri poole tonnist kitti ei mõtle. On ka võimalikud custom lahendused, aga need võivad kohati kokkuvõttes sama kalliks minna kui ms paigaldus. See MS võib nii mõeldes kiireminigi tulla kui plaanitud, aga siis peab hakkama kõva kodutööd tegema, asju varuma, tegijat otsima jne. Vahepeal peab elu ka elama ja tööl käima