Hüppa postitusse

kurikristjan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kurikristjan postitas

1. Tegu on pre jupiga. Naljakas, et keegi faceliftile selle külge pookinud.
  2. Pakuks oma ratast siia ka müüki, ehk mõni otsib midagi, millega huligaanitseda. Pilte vaatab siit: http://www.mototehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=2111125 Tegemist on 93. aasta GSX-R750-ga, millel peal kergelt näpitud 1100-ne mootor. Muu olulisem on ratta juures eelmiseks kevadeks ka üle käidud - supportid korrastatud, uued piduriklotsid, uued laagrid veermikus, esiamordis uued simmerid ja õli, uus aku, uued peeglid. Raam ja veljed klaaskuulis puhtaks lastud ja värvitud; plastiring samuti värvitud möödunud suvel. Raha on kulutatud, aga ei saa väita, et kõik oleks perfektne - aga seda tõsine huviline uurib juba ise lähemalt. Sõitmist miski otseselt ei sega. Olulisemad modifikatsioonid on niisugused: - Silindrid puuritud +2,5mm, töömaht 1146 cm3 - Plokikaas lihvitud, põlemiskambreid muudetud, kanalid porditud, suuremad klapid (kaas on pärit endise Inglise külgkorvisõitja mootorilt) - Originaal süütepoolid asendatud uue GSX-R "coil on plug" tüüpi piipudega - Otsast lõpuni Akrapovic väljalase (praeguseks juba veits rariteetne ja hinnas kaup) - Hüdrosidur vahetatud trossajami vastu kasutades GSX-R 750 osi - Õliradiaator eemaldatud, paigaldatud GSX-R750 õli/vesi soojusvaheti - Kõik sidurikettad uued (sõitnud ~2000 km) - Lukuvaba, keeratav paagikork - Rayrotec jäigad jalarauad - Yamaha R1 4XV gaasirull (originaalist lühem gaasikäik). Mina olen eelmisest kevadest saati, kui ratta sõitma sain, liigelnud sellega u. 4000 km, millest kuskil neljandik on sõidetud kardirajal. Paraku pole väga resursse, et mööda radasid ringi kolada ja tänavasõiduks jääb enesevalitsusest puudu, seega minema ta peaks... soovitavalt väärilise omaniku kätte. Hinda küsin hetkel 1700 ja sellest enam eriti miskit kaubelda ei ole, kahjumis olen nii või teisiti. Eks ratas seistes leiba ei küsi, kuid kiusatus jääb ja nukker teda garaazis niisama vaadata ka... Selles suhtes annab alati ka mingi muu kokkulepe teha, nt. mul on vaja odavat talveautot + pisike cash või mida iganes... Asun Põltsamaal, telefon 53858447
  3. Täna lõuna ajal Põltsamaal Selveri ees.
  4. Sain autoga kaasa. Natuke nodi on veel, mida vahetada, aga võtan tasa ja targu.
  5. Vahepeal sain aega aknaliistude vahetamiseks. Kooli kokkutuleku arvelt, mis läks meelest ära... Alla said ka uued rehvid, mõõdus 205/55 R15, nagu kohane. Sailun tootjaks ja 156 € jooks Tallinnast. Tundub söödav ja auto käitub ka veidi pehmemalt meie aukikel tänavail. Paraku foorumis odavate uute rehvide pakkujad võivad s***a süüa soodsate hindadega 50€ tükist Nankangi eest, kui reifendirektis isegi oli tol hetkel konkreetne toode odavam. Praeguseks juba üle 3000 km sõidetud, siiani ei ole viga. Siiski tuleks leida see pime aeg reguleerimaks parem lähituli vasakuga samale kõrgusele. uued rehvid all, läheb auto ka sillastendi, kuna sõi usinalt esirehvi sisekülgesid.
  6. Minule küll automaat meeldiks, neid on vähem ka, lisab rariteedi hõngu.
  7. Kerega pole midagi ette võtnud?
  8. Müüa 885 kaas. Hind €80. Asub Põltsamaal, 53858447 MÜÜDUD!
  9. Kas plaanis on kunagi ka küljekarpide ja tagapõllega midagi ette võtta, tundub et karp endiselt mõlkis ning põllel paremal pool auk? Kärukonksu võiks ära võtta, kui just kärusid sikutada ei plaani. Mul omal sama teema, rõve näeb välja, kui mingi junn seal taga turritab. Difri teemat ei oska kommenteerida. Kas seal vahepealsete omanike ajal keevitatud differ ei olnud? Minu ajal oli lahtine, häälekas ja aeglane oli ka, pöörded olid üsna kõrged maanteel. Samas seal oli ka ZF kast all, ei oska midagi kommenteerida - ma harjunud Getragi nägema rullikatel.
  10. No autol oli nina paarist kohast voltis, vähemalt radiaatori juures olev osa. Ehk on asi piisavalt viltu, et see kapott ilma täiendavate pingutusteta ei hakkagi istuma.
  11. Kas esiotsa timmida ei anna, et see kapott näiteks nii viltune seal peal ei tunduks?
  12. Mul 205/55 R15, seega originaalmõõt ja samuti valetab 10 km/h.
  13. Neoonvärve ei fänna, priskete seljas ei näe iialgi head välja. Mina eelistaks midagi neutraalset. Kas siis hallikarva, valge või tõesti sinine.
  14. Vastupidiseid on samuti saada, ebays ei maksa palju.
  15. Käisin eile tuttava juures grillimas. Mainis, et tal suures lõkkehunnikus on rulli juppe. WHAAAT, ja sorteerima ma läksin...
  16. Keegi võiks saksa kotka teha, kus svastika asemel BMW logo, oleks rohkem huvitatud
  17. Mina olen selge metal-kallakuga, aga kuulan ka muud, mis meeldib - üksikuid "lalinaid" ja trammipussu lugusid. Ma ei jagaks muusikamaitse järgi inimesi heteroteks ja pederastideks, see ei ole lihtsalt õige. Sama hästi võiks hariduse ja elukutse järgi hakata sildistama, et mehed on treialid, keevitajad ja lukksepad ning kokad on homod, sest köögis on naise koht... Nõme jura ju! See pole komplekside arutamise teema, kui nii kõva mees oled, siis sheeri head okastraati!!
  18. R6 plokk peaks ju samuti sobima, kui sul endal õige koodipulk olemas?
  19. Tartus Stati taga parklas istus eile üks härra punase Touringuga. Oleks ehk seltsi läinud, aga kino ootas, vaatasin "Päevad, mis ajasid segadusse" ära. Ei pidanud pettuma.
  20. Külmalt/soojalt ka erinevusi on? Haiseb bensiini järgi ka?
  21. Vaatamata siledusele (suhteline mõiste - ise ma ei näe oma asju kunagi piisavalt headena) tundub, et sügisel tuleb autot veidi laiali võtta, et tegeleda probleemsete kohtadega, mida nüüdseks siit-sealt ikka leitud ning mida ei tahaks käest ära lasta, siiamaani tundub asi olevat veel mõistlike kulutustega päästetav. Samas tõesti, 30 aastat vanal autol veidi roostet leida ei tohiks nagu eriline ime olla. Praegu on auto välimus minu jaoks piisavalt häiriv, et pikemasse plaani ülevärv ikkagi sisse kirjutada. Tiiva alumised otsad võtan ilmselt juba suvel ette, kuna seis pole kuigi jube ja töö lihtne. Ehk kui midagi positiivsele hindele teha õnnestub, tuleb julgust juurde, olen küll tatikast peale tehnikainimene olnud ja keevitamine on osa mu igapäevatööst, aga autokere pole veel keevitanud. Õnneks olen talvel tegelenud eneseharimisega selles valdkonnas. Tiivapealsed suunakad on 100% omalooming sellel autol, võtsin mõlemad korra küljest ja õnneks augustatud kohad ei näita mädanemise märke. Üks tuli on vaja uus hankida, kuna kõrv murdunud. Tagumise konksu tahaks ära võtta küljest, aga tundub, et siis on õigeid stangekinnitusi vaja. Konksuga kaasneb iseenesest mõistetavalt ka kerge juhtmeporr, aga tundub, et kõik on korda tehtav. Kui kellelgi on neid stangekinnitusi pakkuda, siis paluks edasine info PS-i. Milleks see pistik on? Uus embleem, kaitsmekarbi kaas ja diagnostikapistiku kate. Tänud, eix! Mõned päevad auto nüüd seisab, teen väikse tööreisi Saaremaale. Auto jätan ilmselt tööjuurde, seal aias kaamerate all on masin veidi rohkem kaitstud, kui kortermaja ees. Meil liiguvad siin vargad ringi, alles hiljuti tehti kesklinnas mitu autot kergemaks, no ja muidugi parkimisgeeniused ka liikvel.
  22. Hea õnne korral leiad odavamalt paari kasutatuid. Neid aeg-ajalt on ikka liikunud, aga tundub olevat minev kaup.
  23. Põltsamaal märgatud mingil päeval sellel nädalal Rail Auto ees tumehalli moodi olevat kaheukselist. Ilmselgelt olen ma enda rohelisega sealt mööda tuisanud. Keegi omaks ei võta?
  24. Põltsamaal märgatud mingil päeval sellel nädalal Rail Auto ees tumehalli moodi olevat kaheukselist. Ilmselgelt olen ma enda rohelisega sealt mööda tuisanud. Keegi omaks ei võta?
  25. Miks mitte? Kui aega on, tuleks ka kogunemisele.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.