Hüppa postitusse

TrvP

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis TrvP postitas

1. Projektile viskaks ka pilgu peale. Palju oleks endal õppida. Peaksid manuali koostama, kuidas e30 taastada.
  2. Respekt töö! Edu ja paksu rahakotti edasiseks. Suvel piiluma tulema seda projekti.
  3. Kunas vaja on ja mis auguvahe (4x100)?
  4. Kahju, et nii läks, 324td Touringuid suht vähe liikvel. Visuaalselt tundus päris korras. Edu uue otsinguil.
  5. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Krt, mul e30 ei lähe ka vist niipalju välja. Küsimus, kunas pusasid uueks hooajaks tellib ja kas disaini muudab? Varsti märts käes ja mõnda t-särki ning pusa kevadeks vaja.
  6. Vinge projekt. Sel hooajal saab võistlistel imetleda antud isendit? Edu!
  7. R6 diagonaalmustriga korras esiistmepõhja pole pakkuda?
  8. Mis seisus pill on?
  9. Sa ühte Touringut tahaksid üle võõbata?
  10. TrvP vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Must Touring seisis Uue Maailma kohviku ees. Head isu!
  11. Oleks ka ehk udukatest huvitatud. Pilti?
  12. TrvP vastas sild teema asukohas Probleemid
    Mul peksis mingi periood vibra sisse kui mootoripadjad olid valesti. Aga see sõltus nö RPM-st.
  13. TrvP vastas sbp teema asukohas Küsimused - Vastused
    Sbp, saad kogu mootoriruumist pildi siia lisada?
  14. Iluravis lased miskid kindlad detailid üle käia või tuisatakse terve auto üle? Mis velg pleki asemel tuleb? Olemas juba?
  15. Sai kevadel tellitud. Mina olen rahul.
  16. Mootor näeb päris hea välja
  17. Trax müüs mingit korralikku luuki vist.
  18. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Head uut e30 rahvas!
  19. Kummist matte ei saa selle vana käest?
  20. Talvel e30 vähe liikvel. Paari autoga vist pole mõtet koguneda. Ise olen muidu aastaringselt liikvel.
  21. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    https://www.youtube.com/watch?v=jnC_AaqrNkg
  22. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kauneid Pühi e30 rahvas! Pilt pärit e30owners.com-st, endal jäi velgi puudu, et sellist kuuske teha. (Ja naine ei oleks lubanud ka)
  23. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    https://www.youtube.com/watch?v=Muz5vCyc7pA Kes tunnistab rulli omaks? Tundub, et e30 on populaarne räpi maastikul. Suurel Papal ka uuel plaadikujundusel e30. http://grammilinnrecords.com/images/suur-papa-naita-mulle-kuningat-cd-cover-desktop.jpg
  24. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    2.4TD rullil rihmavahetus pooleli. Pump oli paigast ära. Oskate ehk kedagi tarka soovitada, kes paika ajaks. Homme diislikeskus.ee-sse kõne, et mis pull on (suvel sai seal lastud teha pumba tihendite vahetus). Soojaga läks väga ilusti käima, aga külmaga eriti ei taha minna.
  25. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Olen ka mitu korda temalt juppe ostnud, ei saa ühtegi paha sõna öelda. Muidugi tehingud käisid käest kätte.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.