Kõik, mis m20b20 postitas
-
Lobamokkade rubriik
sa ju peletasid ta eemale
-
E30 müügihinna ja väärtuse arutelu
mainik ära ka et janni kabrio läks 4000 + euriga ära ja minu kabriole hetkel tugev huviline 3000+ hinnaga. odavam ja aega säästlikum on osta korraga korralik auto.
-
Lobamokkade rubriik
õige Leks vähem möla, pikem samm
-
K:arvelt maas auto tagasi arvele
Kõik võimalik välja ajada. kuna vanarauast said, siis peab neil olema ka paberid selle auto omandamise kohta. kui on arvelt maha kantud, siis 175 vms €. Kindlasti saaks arvele asja kui veidi vaeva näha.
-
Bbs kärjed 15''
Ilmselt on ET24, 7j laiad ja 57,1 keskauguga
-
M: 15" kärjed
Sõnapidaja tüdruk. Aitäh! Veljed minu nüüd
-
M51 vs M57
M57 ka lihtne ju, E38 karter, e46 käpad ja tuld
-
Lobamokkade rubriik
Mari mis sa ostsid eigult uue v kasutatud asja? . KAs sa roostest puhastasid ära ja katsid kuumakindla värviga, et kiirelt ära ei mädaneks? Kui Vastad ei siis on sinu süü
-
Lobamokkade rubriik
Jube hästi rääkida siis pühapäeval liigun Tallinna suunal universaalse kaarikuga
-
Lobamokkade rubriik
Poest peaks ka uue saama ju
-
K: Bensiinipaagi töötlemine
puhastada, roostemuunduriga, happekrunt ja värv on minu arvamus.
-
Lobamokkade rubriik
Ma ei tea kuidas sinuga on, aga mina olin väemalt ühe neist eelmine aasta E30 klubi kokkutulekul
-
Lobamokkade rubriik
Suvel kabriole kõvakatus pähe panna oleks nagu sadul sea selga Aga no eks ta nn lisavarustus ole
-
Lobamokkade rubriik
Talvel nigunii ei sõida ja muuks ajaks seda küll vaja ei ole.
-
Streetrace.org Season Opening "Avalaks" 2013 20Aprill
Kurja kus sügeleks rulliga minna aga ei jõua kokku teda nii kähku
-
Lobamokkade rubriik
soomes liigub põllumajandusliku 85c/l
-
M/V: Bmw 525 TD 94a. Lukku!
Pakkuda siis 525TD 85kw 94 a fl. Sooviks müüa või vahetada mõne edeva e30 vastu 324 TD, Is`id, 325. Igast lisa infi saate lingilt ja pilte ka http://auto.motors24.ee/Default.aspx?page=view&id=383138 Müüdud!
-
M: E30 M-Tech II bodykitid klaasfiibrist
Mmadise bauri tükide kirjeldus: Proovisin täna laiendeid külge, täiesti lootusetu üritus. Masendav mõeldagi, et pean kõik 4 detaili omavahel kokku sobitama, kui 2 tükiga oli juba selline vaev. Peaaegu kõigil külje paneelidel on nurgad küljest murdunud ja pärast vist mingi super liimiga kokku liimitud. Tagumine stange tundub ka, et on kõvasti laiem. Järgminekord olen targem, head asja ikka odavalt ei saa. Tundub et pole ikka nii ilus kvaliteet nagu te kiidate siin!
-
Lobamokkade rubriik
- Lobamokkade rubriik
Õnne Eesti Vabariigile ja õnnitlused Margo naisele sünnipäeva puhul- K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?
no rajale võiks isegi kakerdada moepärast, saab kleepsu luugile raja kujutisega Kuna mul autol bensupump igiseb nigunii siis uus plaanis sinna paigaldada nii ehk naa. Pole need varuosa poed ka otsa lõppenud, et reisi ajal mõnda juppi osta ei saaks- K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?
Kui autod korras siis mis selle 4000-4500 km ikka juhtuda nii väga võib?- K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?
Teeme ära ?- K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?
No idee on Mai ja Augusti vahel see ära teha .- K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?
Kuna endal keerleb peas väike reisi mõte enda Bmw`ga koos perega, siis mõtlesin ehk leidub siit mõni huviline lisaks. Seltsis segasem. Hetkel on lahtine kuupäev ja kindel marsruut. Siit teemast saab lugeda kuidas aastaid tagasi EBK liikmed trippisid http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=8&t=55155&sid=79d947049b7d78e565179c803a77d40f Enda idee oleks külastada Bmw muuseumi, Bmw welti, käia alpides, Europark`is ja mõnes suuremas veepargis-loomaaias. Võimalik, siis sihiks mõnda Bmw`de kokkutulekut ka ehk Teede kvaliteeti on vaja karta kuni Riiani. Salaspilsist( Riia külje all) läbi saab siis edasi on kõvasti parem kui meil siin Andke ettepanekutel ja sooviavaldustel tulla Edit: Airi pahandas kirjavigade pärast. Parandasin ära. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus