Hüppa postitusse

m20b20

Foorumikasutaja
    1 875
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

90

Kõik, mis m20b20 postitas

1. m20b20

Flantside valmistamine ?

siis kui 5 mulguga velgi tahad alla panna. keerad vahetüki külge millel on omakorda 5 auku ja keermed.
  2. m20b20

Tartu kokkutulek??

1. jaanuar ?
  3. m20b20

Lobamokkade rubriik

Mul endal on Samsung S3. Olen selle ostuga rohkemgi kui rahul. On olnud 1,5 a ja kukkunud lugematu kord. Nurgad mõlkis, kriibitud ja endiselt töötab ilusti. Kohe alguses sai ostetud mingi kummjas kaitsekile(15€ vist oli) peale ning see siiani edukalt peal. Kasutan ehitusel igapäev ja häda ei midagi. Liigun aegajalt Saksamaa vahet, siis on mugav kaasas tassida, mitte nagu läpakat. Netist otsitud netivaba Androidile häkitud iGo Primo navi peale mis toimib perfektselt ja toob Saksamaalt ilusti koju. Mulle asendab ta fotokat, gps, kohati läpakat ja temaga saab edukalt smsida ja helistada.
  4. m20b20

k: coiloverite kohta

niisama linnas töristamiseks käib kah. rajal vist jääb soovida. Saksast odavamalt ei saa neid või ?
  5. m20b20

Lobamokkade rubriik

Tal suht skelett veel ju. Küll ta läheb madalamaks kui ära komplekteerib selle
  6. m20b20

O: E30 touring mõni osa

7. m20b20

Lobamokkade rubriik

sina entu ää mulise sulle meeldivad igast led ribad ja möllud Sa tahaks oma rulli nacu cocacola auto jõulu reklaamis, ära ehtida
  8. m20b20

Lobamokkade rubriik

pean lisakaugtuled paigaldama vist
  9. Eixil oli mitu dislavossi juppideks!
  10. m20b20

Lobamokkade rubriik

Ma sõidan väga palju sõiduautoga ja pikki vahemaid. Eriti pimedal ajal. Kui sulle tuleb järjest mitme tunni jooksul selliseid poolpiduselt regullitud tuledega+ udukatega panne vastu, siis häirib mõnuga. Tõmban julmalt kauguled peale. 90-100km/h ajukas kasutada neid, sest kasu neist pole sellisel kiirusel ja vastu sõitjaid üldiselt häirib. Eriti mõnus kui mõni selline jobu stanges kinni üritab sõita. Metsavahel v põllupeal sõitke omaette kuodas tahate aga pimedal ajal võiksid valgustus seadmed korras olla. Päeval võite coolid olla ja park+udukas sõita, sest liikluseeskirigi nii lubab. Kena päeva!
  11. m20b20

Lobamokkade rubriik

Kassi või naise rehvipeale pikutama
  12. m20b20

Lobamokkade rubriik

mul oli ka kunagi kahe sisenemisauguga rull millel olid siksi v sapperi vedru tava vedru sisse kuidagi keeratud. ei mäleta enam täpselt. ropp teelpüsivus oli ja kole nägi välja ka.
  13. Kas see ei või olla aastaid tagasi M teh 2 paketiga olnud pill, millel M Teh ring minema rändas?
  14. Ei ole kõvasti. Suht lihtne süsteem, aga vähe ruumi Kui väiksel kiirusel sul see vurr pinises siis suure tõenäosusega on asi kinni ära jooksnud. Uus ei pidanud ka väga kallis olema.
  15. Sooviks iS (M42) või äärmisel juhul M40 korraliku käigukasti. Kastil peavad käigud ok lülituma ja vaikne. 55 983 010
  16. mina pole
  17. mis seal naerda? 10a tagasi oli paljude unistus nii tuunitud rull Selline oli tolleaja mood
  18. m20b20

M: M-Technic II rool

need kummimatid võid mulle müüa.
  19. autoeksperti mine. 60 rutsi 2 hella elementi.
  20. m20b20

Lobamokkade rubriik

Plastikud ette ikka . Ei karda, aga üks tahab vähe näppimist saada.
  21. m20b20

Lobamokkade rubriik

Oh kurja ma olen ilgelt igav ja mitte äge. Ma demonterisin udukad eile iS küljest ära
  22. m20b20

Lobamokkade rubriik

pole ma veel korralike udukatega udus ka mingit abi neist saanud(paljude erinevate automarkidega). suht kasutud tuled.
  23. m20b20

Lobamokkade rubriik

Mina ei öelnud midagi ma nägin rulli lohisemas uudiselõigus ja uudishimust küsisin kes see on. Sina hakkasid kohe ennast hoolega kaitsma nagu oleksid poes piima järel käinud ja nüüd kõik üle Eesti tembeldavad sind. Mis kommenteerid siis kui meie arvamused on nagu haneselga vesi ? Naerma ajab.
  24. m20b20

Lobamokkade rubriik

mis sa seal videos siis teed? pargid suunda näidates parkimiskohale?
  25. m20b20

Lobamokkade rubriik

Kes tunnistab üles http://www.reporter.ee/2013/12/03/adrenaliinijanus-jommid-driftivad-ja-lohuvad-parklates-autosid/
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus