eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Terv, särgid käes, nagu arvata oli siis minu suurusest paar numbrit suurem on seljas hea. Peale pesu tahaks ka ju selga tõmmata veel seega saadaval 3 särki suuruses xl, 2 musta ja üks sinine. Üks neist läheb Margole. Pusasi saab veel tellida? Kui saab, siis minult saadaval 2 pusa xxl suurusega, uskumatu, aga ma ei tunne selles ennast vabalt ja võiks suurem olla..
-
Palun teema pealkiri korda (reaalne mudelitunnus)
-
Mis,kas kõigile särgid väikseks jäänud nüüd ve Vaatasin kohe, et suured põkid siin tellivad S ja M suurusi, kui mina väiksemõõduline võtan xl ja igaksjuhuks xxl Hetkel võtsin kapist ühe XXLarge t-särgi, mis ei anna peale esimest pesu ilmselt L mõõtu ka välja.
-
Mul jääb 3 särki üle, ilmselt need suuremad, võin ühe heategevuseks loovutada ,kui olen särgid üle vaadanud.
-
2013 Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
eix22 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
on ikka -
Jah, see puudutab teie ümberehitust, pidasin silmas tavalise e30 püstakuga seda teemat ja samuti siis e36 m3 originaalis. Kõik räägivad koguaeg e36m3 puksid, aga mina ei leia kataloogist, et e36 m3 oleks tehasest mõeldud eccentrik õõtsapuksid. Kui õõts ise juba teise nurgaga, siis ilmselt topelt ettepoole toomist polegi. e30 m3 õõtsa on sama nagu tava e30 ja e30 m3 on täitsa olemas eccentrik puksid.
-
Uued kõlarid vanade asemele. Heli probleem
eix22 vastas kasutaja Leks teemale asukohas Küsimused - Vastused
Kõik eraldi kokku kogutud ja makk tavalise helisüsteemiga autost. peab uurima seda . -
Ok, siis küll. Sellepärast ma ei leiagi kusagilt, et oleks e36m3 eccentrik pukse, kuna õõts ise juba ettepoole. Järelikult pole neid tehtud e36 autole? Aga sul piisab ainult eccentrik puksidest e30, topelt pole ju mõtet, siis hakkab vastu esipõlle käima. Siin oli teil jutt ju väljapoole saamisest, et kuidas sul sellest seal kasu on?
-
Mida on erinevat e36 m3 õõtsal tavalise e36 õõtsaga ja e30 õõtsaga omakorda? Eksentrik nihutab sul ratast ettepoole, mitte ei too väljapoole. Ülemise eksentrik tugilaagriga tood ratta tagasi keskele, aga püstak jääb suurema nurga alla ja keeramisel rattad teise nurga alla. Muud abi ei näe küll sellest.
-
Ilma lõppvõimuta on ainult cd makk, teistel ikka ju nn täisvõimendus. Minul on sound systemiga bmw reverse rds, mis muidu täiesti iseseisvalt ka autodes levinud? Oma toite saab võim ju maki kõlariväljunditest just? Kuidas see töötab siis nii ikka? -
Kontrolli üle!! Odav b osa pumpadega ennegi jamatud. Lisaks võib paagis võtturi ja pumba vaheline ühendus lekkida, eriti kui seda originaal vahejullat kasutada. Ära kunagi välista, kui pole üle kontrollinud neid asju.
-
Kas siis ükski bmw makk ei oma lõppvõimendit maki sees? -
Benapump ei anna õiget vunki enam. Kaku tagasivool lahti, pane sinna voolikujupp otsa ja auto käima, vaata kas benssu jookseb sealt, tühikäigul bensiin voolab praktiliselt läbi lihtsalt. Lühikese ajaga peaks viiene kanku täis jooksma.
-
ilma selle originaalvõimuta ei tule sul ühtegi piuksu kusagilt. Et siis kui võtad võimu ära või ühendad lahti selle valge juhtme, mis on võimu ja el antenni juhtahel. (maki sisse lülitades annab toite sellele otsale) Kui kasutad tänapäevakõleareid, siis oleks ehk mõtekam vedada uued juhtmed kõlaritele, võid ka seda soundi juhtmestikku veel retsida ja võimu juures otsad kokku ühendada. Sinine ots on spidokast kiiruse signaal, mitteoriginaalsete makkidega pole selle signaaliga vist miskit peale hakata. Sul makk praegu valesti ühendatud ka, võimalik, et nimelt. üks nendest üleliigsetest otsadest on maki toide, hetkel makk pandud mälude jms säilituse toiteotsa alla. Pakun, et see viga on seotud selle originaalvõimu olemasoluga. -
M: M-Technic 2 laiendid (touring/sedaan/kupee)
eix22 vastas kasutaja 001WSK teemale asukohas Tuuninguks vajalik
Kas nüüd on asjad ka reaalselt saadaval? -
Samuti 1,2,3,5 olemas. 5 on kupee hallid polstrid keskel tekstiil. nr4 osta uuena.
-
Ühel kinnitus plastikust ,teisel plekid küljepeal
-
Ega sa lähemalt pilte ei viitsi klõpsida? Kas vahed said kõik ühtlased? Ees põlle külge see peenem koht kinnitub ilusti? Kõrgus jääb paika? Logar istub ilusti paika hiljem?
-
e21 foorumis tegutseb ta nüüd.
-
Arvad, et 10a pärast on euro väärtus nii langenud, et 3000€ = 3000EEK ja palganumbrid eestis kõigil samasuured? Või saavad rullid nii otsa?
-
K:90 a fl sedaan m20 b20,salongiradika vahetus
eix22 vastas kasutaja taurts89 teemale asukohas Küsimused - Vastused
Kondi või mikrofiltriga variandi ahjul võtad lihtsalt radika välja, enne eemaldad voolikud ja roolialuse katte, kui see üldse on. Tava ahjul pole ise vahetanud, aga roolisammas jääb ette ja selle saab lihtsalt eest ära kui roolilati kinnitused lahti (kardaanipoolsel polt välja ,teine lihtsalt lahti) Siis salongist alt roolisamba kinnitused lahti tulemüüri juurest ja lükkad kogu roolisüsteemi ettepoole, tuleb ülemiste kinnituste vahelt välja ja kukub alla. -
Kellegile komplektne m43 moto pakub huvi? Tartus oli üle selline asi. Hinda ei uurinuf, aga palju ei taheta ilmselt.
-
86 ja alla selle pre face.
-
Noki parem enda masinat edasi, ega nende kallimate puhul sa ka tegemist mittevajat pilli kergesti ei leia. Võibolla minu nõdlused liiga kõrged, aga mina isiklikult peaks need 3000 ja 4000e maksvad pillid ka laiali tõmbama, et saada korralik asi. Mis puudutab 6a tagasi külge kruvitud juppe, siis eeldan ,et kuluosad ja hooldused on täiesti tavaline nähtus ja seda peaks tegema iga autoga. Kui kõik auto osad on asendatud tutikatega või restoreeritud, siis mida hullu see 6a teha saab, kui autode alt leiab veel 86a märkega pukse,šarniire, kütusefiltreid ,amorte jne. Minul pole näiteks ühtegi autot, mille eest saaks küsida selliseid hindasi, kuigi igale autole ostetud juppide hinnad võib mitmekordistada siin foorumis kõige kallima hinnaga müügis olnud auto hinnaga.
-
Renxi touring,Kaido praegune peavalu,must ix,Enriko ix jne....kõik need pillid 2000 või 2500+ ostetud/müüdud. Neid on küllaga eestis suurte rahadega müüdud ja ostetud. Igal asjal on oma õige aeg, koht ja tahtja. Kui leidub varem või hiljem sellise raha eest ostja, seda ka korduvalt tõestatud, milleks siis see hinnavirin siis nüüd? Minu jaoks isiklikult liiast olevad 4000-5000-6000-jne küsitud kabriode ja ix`ide hinnad tunduvad enamusele normaalsed? Reaalsus on see, kes tahab omale korralikku rulli, see käib selle raha välja, soodsast pakkumisest pole kusagil keegi sõnakestki maininud. Teate te palju rahvast, kes ostaks omale rulli kui igapäevaautona??? Noored ja mõned üksikud,seepärast ei saa teha selliseid liigitamisi. Selge on see,et kes omale autot otsib, selle valik algab piiramatult juba 1000€ ja selle eest saab juba vabalt 2000a masinaid ja ei pea üldse isegi 2600 taskus olema. Jutt on võetud üldiselt, mina seda masinat pole näinud ja konkreetse isendi kohta hinnangut anda ei oska. Sama üldine on siin ilmselt enamuse jutt, mis seotud ka eelarvamusega muidugi, et rull on 25a vana auto ja seda PEAB kindlasti väga odavalt saama. Kes nende autodega vähe tõsisemalt tegelevad ,ehitavad ja kõvasti raha sellesse panevad, need oskavad ehk vähe rohkem hinnata ja aru saada sellest jutust. Siinkohal ei pea ma ennast nüüd mingiks kõvaks ehitajaks, aga üle poole foorumi rahvast enivei on lapsed ja muidu kõvatajad ,kel polegi peale lõhkumise ,säästuremondi või odava tuuningu tegemise mitte miskit muud teha, nii saabki tõsiselt võtta siin ainult käputäis inimesi. Ehk oleks lõppude lõpuks mõtekas teha sellise arutelu jaoks eraldi teema üldiste alla, jääksid autoteemad puhtamaks.