Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Ära looda midagi Peale laialilõhkumist on enamus kered sellises seisus nagu minuoma seal teemas, nüüdseks on põhi ja koopad ka mastiksist paljad ja seis üldkokkuvõttes päris hea ikkagi. Vahepeal olen päris palju "häid" keresi näinud / vaatamas käinud ja no seisu absoluutselt pole. Minuoma veel reaalselt ühes tükis, pole kereplekke varem vahetatud ja samuti kõik sirge ja avariivaba. Kui kaheukselist ihaldad, siis kindlasti tasub vaadata tagumisi koopaid nii seest polstri tagant, kui ka koopast. Seda tuleks muidugi ka teiste keretüüpidega teha. Enamasti väljast on nad kõik siledad ,koopad porised ja mustad, kui otseselt auke sees pole ja varem selliste autodega kokku pole puutunud, siis jääb sul pool roostest nägemata. Kõik oleneb ka sinu nõudlusest ja tasemest, väga paljude jaoks oleks näiteks see minu kere "rooste puudub" variant, kui nähtavaid auke pole, läheb lihtsalt uus värv selga ja elu nagu lill Ma olen siiani väga väheseid autosi näinud, millega võiks rahumeeli kulgeda ja ei peaks samamoodi pulkadeks kakkuma, nagu see auto seal teemas. Edu otsingutel.
  2. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Siis esiotsa puhul peaks kogu esiosa plekid ära vahetama, saab ka ilma panna ,aga jääks suht rõve porr. Taga ei anna miskit teha, kui ei taha sinna facelifti p*erset keevitada. Saab panna ka niisama, aga kerel on erinevused ja jääks samuti suht rõve porr. Vaadates kasutajanime, siis rallimasinal savi vast mis ja kuidas küljes on Üldiselt on lihtsam ikka osta vastava aastakäigu ja stangedega masin.
  3. eix22 vastas Aivo Mägise postitusele asukohas Probleemid
    15a peab olema seal.
  4. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Või saan mina valesti aru? Tundub ikka kardaani ots olevat pildil, nendega on probleeme ixidel. Ainuke miinus selle pikema nuudiga see, et tuleb siis koos kastiga paika ajada, kuna liikumisruumi enam ei jää et niisama vahelt välja võtta.
  5. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    sa pead silmas ikka kardaani ilmselt.
  6. Ärge palun tsiteerige, samuti kirjakeel võiks normaalne olla, aitäh. Mis teemasse, siis läbi läti võiks pikema ringi teha isegi? Muidu ongi nii, et nn kruiisi polegi, ainult kogunemine ja hiljem ühine labrakas.
  7. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    loomulikult on, mis küsimus Usun, et terve tallinn on neid keremeistreid täis.
  8. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Selle autoga saad igakell kõrvalistme täidet, ilmselt seepärast sinna "oma jagu" sul kohe ennast paika sättiski
  9. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mhh, preface shadovline. Krt ära tassi neid kabriosi, need muutuvad juba mõttetuks, igal teisel on kabrio Täna ilmselt suutsin veel ühe huvilise kokkutulekule meelitada, probleem selles ainult, et valikus 4 pre face masinat millega tulla võiks, aga ei tea millisega tulla vist
  10. Sellepärast vast kabriodel topitaksegi uksed hulgaliselt kõlle täis, sealhulgas ilmselt ka väiksed bassikad.
  11. eix22 vastas Renx postitusele asukohas Probleemid
    otse saab ikka voolu anda, polstrite mahavõtt suht lihtne ,ära ainult kilet hiljem unusta, muidu salong võib hiljem uputada Seal piilari ja ukse vahelise kummi sees on tavaliselt katki. Lülitite klemmid väsivad ära küll, selliseid lüliteid ka läbi käinud, peab kõvasti vajutama jne, uued peaks e partsist 16e tk kätte saama.
  12. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mis see mk3 on? Lisavarustus on soome standart, sealt see ilmselt pärinebki Vanamehel ka sama varustusega eskort
  13. eix22 vastas Renx postitusele asukohas Probleemid
    Tagumistel uksejuhtmestiku purunemise probleemi omal mitu korda ette tulnud. Esimesel võib ukse pistik olla oksüdeerunud näiteks.
  14. eix22 vastas Jurmola postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Ei ole neil vedrudel mingit suurt pikkusevahet, mängu tuleb keeru paksus. Vaevalt need ka sassi on läinud. Viga ongi vast selles, et need sobilikud r6 autole, mis on raskem. http://www.jom.de/de/Fahrzeugtypen/BMW/3er-E21E30-E36-E46-E90E92/Tieferlegung
  15. Külje keeramine on unepealt tehtav, iga muu asi on ikka töö, teed seda korralikult või halvasti. Mis on üldse selliste mootorivahetuste puhul suur ja raske töö? Ei näe nende mootorivahetuste puhul midagi keerulist ja peavalu tekitavat.
  16. eix22 vastas Jurmola postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Nojah, siis pole midagi imestada, neil autodel ju kaaluvahe.
  17. eix22 vastas Jurmola postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Selgfe, ratas on siis väike, see on selgeks tehtud, aga mis vedrusi puudutab, kas on eraldi r6 ja r4 omad või ühine ,just tagumised? Ei viitsi neid katalooge ise lapata hetkel, kivide ladumist silmas ei pidanud vaid muid iseärasusi
  18. eix22 vastas Jurmola postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Ratas tundub väike ja auto ka liiga kerge tagant
  19. eix22 vastas dcshoes postitusele asukohas Autod
    Pakun küsitud hinda kolmeks jagatud summat. Jutu ja piltidel põhjal ei näe siin mitte miskit korras olevat peale kõrvalistujaistme ja tagstange ehk.
  20. eix22 vastas kruusmann postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Vaevalt sa sellist leiad, b osana pole ka tavalist pagassiluugile. B osa tootjate arvates need universaalsed ja mõlemale luugile.
  21. 324td ja 325 troopiline on täpselt samad radikad, suuremaid ei leia e30 mõeldud varudest. Sama arvamus siin, et viga kusagil mujal, kui radikas.
  22. Ma mäletan,et enne Indreku kätte sattumist oli see autu 8000 krooniga müügis pikalt, vöibolla veel odavamaltki. Selgus et söbra töökaaslase auto oli see, pakuti mullegi tol korral. Varsti on hind sama nagu vanasti, ainult ühik teine.
  23. Miks ei saa selline kulu olla?
  24. Jh ,minu viga. Kas peale rooli väljakeeramist rool tagasi keerab ise otseks?
  25. Poisid, see on hüdraulika, korras süsteemi puhul ei mängi sellised asjad rolli. Minu töö masinal on ülemised tugilaagrid kinni,keeramisel vedrud krigisevad taldrikute peal, rooli kergus on ikka normaalne.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus