eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Otsin inimest, kes M42 juhtmestiku ühendaks
eix22 vastas kasutaja siimp teemale asukohas Küsimused - Vastused
e30 m20 juhtmestik palju väärtuslikum, kui m40 . võin sulle vahetuseks m40 oma anda lõhkumiseks. -
Veljed kõverad ja/või kehvad rehvid.
-
See pole mingi replica Pigem m3 style look replica Keegi ei viitsi seda masinat ka löpuni teha, selle omanik minujuures ka juppe käinud vötmas ja tundus, et viib selle tegemise löpuni... Mis stanget puudutab, siis nende m tiibadega ei tohiks Renxi oma kokku istuda, neid ka tehtud ju replicana tavalisele ja m variandile.
-
Sobivad nad muidugi e30 ka
-
Teid on kõiki lolliks tehtud, sest ebay pealkirjad jms möla ei tasu alati uskuda. Need on z3 omad ja milleks nad head on, peaks igaüks küll ise aru saama Sinu kabriol need vaevalt olid, lingi ikka avasid
-
See koht oli suletud vahepeal ve? Sealt sai alguse mu rullikutega kokkupuude 11-12a tagasi ,kui e30 mu armsa pargitud sierra puruks sõitis....
-
See on lisavarustus ja on sama harv nagu mõnel teiselgi. Istmesoojendus pole mingi haruldus, seda saab alati juurde lisada.
-
Kui keegi selle auto ära ostab varuosadeks, siis mul oleks hallide salongidetailide vastu huvi. Piltide järgi see auto edition, pagassis peaks olema täispolster näiteks jne.
-
2013 Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
eix22 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Arvata oli, et sa ei jõua sellele praamile, seda ütlesin kohe Kinnitust tean ilma pildita juba. -
Osta ära siis seda juba viimased 5a müüdud. Välimus on replika.
-
Laager siiski väntvõlli sees.
-
Minu r6 autod jäävad küll käima, kui klemm maha käimise ajal.
-
M40 sureb välja,kui akul klemm maha käimise ajal.
-
Kas peab nii ametlik olema iga asjaga? Siis peaks tegelikult väga palju rubriike sulgema, erinevad ostu ja müügirubriigid näiteks.
-
Viskol on üldse omad flantsid!
-
Ära looda midagi Peale laialilõhkumist on enamus kered sellises seisus nagu minuoma seal teemas, nüüdseks on põhi ja koopad ka mastiksist paljad ja seis üldkokkuvõttes päris hea ikkagi. Vahepeal olen päris palju "häid" keresi näinud / vaatamas käinud ja no seisu absoluutselt pole. Minuoma veel reaalselt ühes tükis, pole kereplekke varem vahetatud ja samuti kõik sirge ja avariivaba. Kui kaheukselist ihaldad, siis kindlasti tasub vaadata tagumisi koopaid nii seest polstri tagant, kui ka koopast. Seda tuleks muidugi ka teiste keretüüpidega teha. Enamasti väljast on nad kõik siledad ,koopad porised ja mustad, kui otseselt auke sees pole ja varem selliste autodega kokku pole puutunud, siis jääb sul pool roostest nägemata. Kõik oleneb ka sinu nõudlusest ja tasemest, väga paljude jaoks oleks näiteks see minu kere "rooste puudub" variant, kui nähtavaid auke pole, läheb lihtsalt uus värv selga ja elu nagu lill Ma olen siiani väga väheseid autosi näinud, millega võiks rahumeeli kulgeda ja ei peaks samamoodi pulkadeks kakkuma, nagu see auto seal teemas. Edu otsingutel.
-
Siis esiotsa puhul peaks kogu esiosa plekid ära vahetama, saab ka ilma panna ,aga jääks suht rõve porr. Taga ei anna miskit teha, kui ei taha sinna facelifti p*erset keevitada. Saab panna ka niisama, aga kerel on erinevused ja jääks samuti suht rõve porr. Vaadates kasutajanime, siis rallimasinal savi vast mis ja kuidas küljes on Üldiselt on lihtsam ikka osta vastava aastakäigu ja stangedega masin.
-
15a peab olema seal.
-
Või saan mina valesti aru? Tundub ikka kardaani ots olevat pildil, nendega on probleeme ixidel. Ainuke miinus selle pikema nuudiga see, et tuleb siis koos kastiga paika ajada, kuna liikumisruumi enam ei jää et niisama vahelt välja võtta.
-
sa pead silmas ikka kardaani ilmselt.
-
2013 Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
eix22 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Ärge palun tsiteerige, samuti kirjakeel võiks normaalne olla, aitäh. Mis teemasse, siis läbi läti võiks pikema ringi teha isegi? Muidu ongi nii, et nn kruiisi polegi, ainult kogunemine ja hiljem ühine labrakas. -
loomulikult on, mis küsimus Usun, et terve tallinn on neid keremeistreid täis.
-
Selle autoga saad igakell kõrvalistme täidet, ilmselt seepärast sinna "oma jagu" sul kohe ennast paika sättiski
-
Mhh, preface shadovline. Krt ära tassi neid kabriosi, need muutuvad juba mõttetuks, igal teisel on kabrio Täna ilmselt suutsin veel ühe huvilise kokkutulekule meelitada, probleem selles ainult, et valikus 4 pre face masinat millega tulla võiks, aga ei tea millisega tulla vist
-
Uued kõlarid vanade asemele. Heli probleem
eix22 vastas kasutaja Leks teemale asukohas Küsimused - Vastused
Sellepärast vast kabriodel topitaksegi uksed hulgaliselt kõlle täis, sealhulgas ilmselt ka väiksed bassikad.