eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Need on skleti kaalud.
-
Kas vahetasid laagreid ka või lihtsalt keerasid selle mutri lahti ,uus tihend ja pärast kinni?
-
Mis krd oksjon, purjus oled või.
-
Mul alati tavalised oranzid olnud enamasti, samas värv ei määra seal midagi , tegu täiesti tavaliste releedega. Face r6 bensukal ja m10`l ka vist asuvad samuti juhipoolse kannu jures, m40 ja diislil asuvad need releed tulemüüri juures ainult. need kuuluvad mootorijuhtmestiku juurde ja on sl kindlasti olemas sõltumata eelmisest mootorist.
-
Ei ei, nii kiirelt ma veel ära ei saa anda. Igatahes kevadeks saad, kui siin kellegilt pakkumisi veel ei saa vahepel.
-
stange olemas, kui kiire sul on?
-
ixil seda soodsam teha jh natuke, kui tava e30. Taha oli plaan regullitav sild, aga see läheb hiljem. Ees on selline tõste pooltelgedele soodus, on ilusti otse nüüd, taga paraku veel tõstes või isegi sellise tõstega on teljed juba liiga nurga all, kõike saab teha ja modida, aga seda tulevikus. Hetkel oli plaanis ainult kerge tõste Paarsada kilo manti on kindlasti auto küljest hetkel puudu, sisu ja kõik uksed-luugid täisvarustuses, stanged, lõpupütt jne. Eks kui valmis, siis vbl viskan pildi lõpptulemusest ka , kui rehvid karbiall ja mõni vastavalt kõrgusele vahele mahtuv ese ka vahel
-
Tundub, et um hindadega siiski pole sa kursis üldse Um saad 600€ eest tühja spidokakorpuse ainult 350 euri eest sportistme 2 tagumist pappkatet (siis peab ka käpp sees olema ja soodustust saama) Ruloo on ENDED 4xel akna set ka ENDED Ok, asjast ka, pakkuda - 2x el akna täiskomplekt juhtmestiku ja kõige muuga 150e pakivõrguga ruloo leiaks ka, olenevalt seisukorrasoovist/vajadusest 70-90e Kasutuskõlbuliku tagaluugi 30-50e
-
Ei tea, mind pidurituled näiteks üldse ei häri, saabki aru et pidurdab ja see on ainult hetkeliselt Need teiste autode udukad võivad parema valgusviljakusega olla, aga kaugus peab ikka samadesse piiridesse jääma. Üleüldse ei olnud probleemiks udukatega vastutulev e30 , neid nagunii ei tulegi eriti vastu, ikka moodsad tänapäevakäkid valdavas enamuses, millel on ju niigi väga head ja uued esituled. Sellepärast jääbki see nelja tule põletamine täiesti arusaamatuks. Tihtipeale nende uute masinate lähituled juba paistavad vastikult silma. kõrgete autode vihkajatele Loodame, et puuduvad detailid teda väga palju madalamaks ei vii
-
Kus kandis asute? Kastid asuvad lõunas ja auto all hetkel. 55570186
-
Ma ammu tahtnud ühed "korrale kutsuvad õpetustuled" paigaldada töömasina udukakohtadesse, probleemi tõsidust ise teades on ülemus mulle neid igasugu variantidena ka lahkesti pakkunud. Uduka kasutegurit ei saa arvestada tõepoolest ise kruvitud-näpitud või ksenoonitatud tulest, kuid tehasest see ikka samade standardite järgi ju. Kui need tuled kellegil veel enam näitavad, siis peaks ju probleemi olemus juba hakkama vaikselt kohale jõudma
-
Kert seletas mõnusalt asja ära. Mis seda metslooma teemat puudutab, siis kuni 50km tunnis liikudes sa jh märkad neid, 90km tunnis liikudes ja läbides 25 meetrit sekundis täpselt samapalju kui udukas valgustab ,siis ei näe siin loogilist seost. Või suudab keegi selle 1 sekundiga näha, reageerida ja pidurdada
-
Regullige neid palju tahate, kui vastu tuleb palju valgem valgusallikas, siis see härib ikka kõvasti. Teiseks see nelja tule põletamine ainult häribki teisi, mitte ei aita nende põletajatel paremini näha, kuna tal pole vaja maanteel liikudes 90 km tunnis näha oma ninaette, sellest pole midagi kasu. Tulede korrasolek ja õige kasutamine on rehvidega täpselt sama pulga peal. Mis me ikka PS`itame, lobamokkade rubriik pole ju vale koht sellise asja arutamiseks
-
Jäi millegipärast kirjutama, et see valik peaks arvestama mittesuitsetajatega
-
Ma sain just ühe sellise ,nagu te räägite tsiibi ,jalgadele . Külje alumine äär hetkel 35cm maast Õnneks (kahjuks) see langeb, kuna luugid ja sisu puudu veel. Madalduse mehed panevad igasugu sitsupakke ja tikutoose sinna vahele fotosessiooniks. Mida kõrge auto omanik sinna peaks peaks võrdlusmomendiks panema?
-
??? See ei oleks su faceliftile nagunii külge sobinud.
-
Lõuna eestis pakkuda, 25€ , 55570186 (Kirjasõpru liiga palju )
-
Facelift on väga lai mõiste, parem oleks kui mainiks ikka ära keretüübi, millele soovid istmeid. Samuti mis värvi ja istmetega sisu.
-
Turbodiisli plokk 50.
-
Ei kinnitu need torud kuidagi teisiti, pole vaja kahtlustada. Peab ka siis oma kõrgetel autodel udukaid hakkama põletama, saab auto kohe madalamaks ja kohe rohkem respekti. Ma ei saa üldse aru, milleks siis neid madaldusi pannakse, lihtsam udukad soetada ja põletama hakata Üleüldse , kus on kirjas, et madal auto on ilus ja äge? Usun, et minu kõrgeid rulle vahitakse täpselt samapalju, kui madalaid. Lisaks saan nautida täiesti muretut ja pingevaba sõitu erinevatel teedel ja ka mitteteedel.
-
kinnituvadki logari külge ja tuuleava vahele lisaks, niisama ei saa pudeneda.
-
Udukate suhtes üldist kisa pooldan! Suht arulagedus minu arust nelja tulega 24/7 ringi kimada. Milles see point üldse on? Ok, seal parklas väikse kiirusega on arusaadav ,et valgustab veel jne , aga üleüldse liikluses vaatan, et iga teine tuleb nii vastu sõltumata ajast ja ilmastikuolust. Minuarust on see palju suurem üldsust puudutav probleem, kui näiteks see poiskeste lollitmine "driftimine" parklates. Isegi uduga sõites on nende tulede kasutamise point ainult kuni 45km/h sõites . Suurema kiirusega mõte kaob ja ilmselt pole ka erilist udu,kui saab kiiremini sõita.
-
Väljast ikka diameeter. Kui 385mm, siis see pole e30 rool, vaid e34 rool, mis ei oma mingit erilist väärtust. Ainult siis, kui mõne mitteteadja leiad. Kui e30 rool, siis paluks fotot lähedalt.
-
2€ säästu laseks siis paremini magada M-tehniku klepsud 5€ tk hinnaga on ka veel tasuta saadud ,kordades hullemaid asju.