Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. See on ju see nn lisaklapiga termostaat.
  2. Seal see viga ongi, pane termostaat külge ja saad asja korda!
  3. mul on, võta miljonid kaasa Ka kohal ilmselt.
  4. bosch ja hella ristandit tajub silm alles poole meetri kauguselt ja seda siis nimede erinevuse tõttu
  5. www.h2.ee saab ka ja mõndasi asju isegi oluliselt odavamalt.
  6. Siin pole mingit loogikat, enamus autod on ARK arvele võetud vabal päeval ehk siis 01.01 ...mõned autod on toodetud alles aastalõpus, aga arvel olid juba aasta alguses Nüüd enam passis kuu ja kuupäeva ei panna vist.
  7. Leidub ka inimesi, kes võtavad madalduse alt ära, tavaliselt on igalühel esimene asi madaldusvedrud alla kruvida.. Edu selle ilusa ja viisaka eksemplariga. Mis muidu plaanis masinaga?
  8. Saab ikka, nagunii vaja nahatada, kummi saab õmbluse alt lõhki lõigata ja kinni liimida...
  9. Ilma nahata, kumm käib ringi ülemisel osal , 80 annaks ära ,odavamalt pole mõtet, kuna tegu ikka väiksema e30 rooliga!
  10. P2hkli märk minukäes, viska talle raha natuke ja saad märgi
  11. Juurdekasv siiski 1L võrra, Mihklil oluliseks plussiks varasem ümberehituse märge passis.
  12. Sry OT, loodan et kirvega selga ei tulla, aga siit foorumist vast 10 autot oleks kokku, mida saaks tutvustada "uunikumina" ja mitte rullnoka autona , enamus on läbinud suuremahulisi ümberehitusi ja tuunimisi...
  13. Neile ei ole midagi näidata ja rääkida ju....
  14. Tootmisaastatega pani ainult puusse, 1989-1991
  15. Viska xenonid na*hui ja tee tuled korda, see minu arvamus, kui juba vaidluseks läks
  16. Nr ju teada, politseisse teatasid?
  17. To Raimo, kas said kõik pistikud tellitud? Parktule/aknapesumootorite pistikuid enam ei saa, mina vähemalt ei saanud... Emmi pistikud on vist teised ka, nn otse variant?
  18. Sest suuremal paagil pole alla vahetoru, et tase mõlemas paagipooles ei ole võrdne ja paak üldse teise ehitusega. Sry, see teise anduri vahelt/vahele ühendamise võimalust olen näinud facelift r4 masina juhtmestikel, sinu IS juhtmestikul ka see ilmselt olemas.
  19. Terv, nr5 haru läheb tagaistme alla, bensupumbapool olevasse pistikusse. sealt pistikust läheb edasi auto alla, kust saab toite bensiinipump, tasemeanduri otsad ja diffri otsad. See mis sa ütled bensupumba otsaks olevat, peaks olema juhipoolse paagianduri ots, mida sul 55L paagi puhul tarvis ei ole ja pead ära sildama, juhul kui juhtmestikus (seal samas lähedal) pole seda võimalik pistikuga vahelt ära võtta ja otse ühendada. Kapotialune juhtmeosa on 100% isoleeritud originaalis ja see on ka vajalik sealsete olude tõttu
  20. eriti ei usu, et b osana on kabriol eraldi klaas. See peegli kinnituse erinevus peaks seisnema ainult selle ala tähistamisest esiklaasil....kel kabriol originaalklaas, teab täpsemalt õelda...
  21. võtsin tartus kõige kallima variandi ja maksis 48.5€ Paigaldasin mõistagi ise.
  22. P2hkel, miks masin müügis? Kui hinda vaadata ja võrrelda, siis peaks oma ixi 5k müüki panema
  23. Impsionu kere vedeleb endiselt mul garaazis, on täiesti paljaks roogitud ja väljus tehasest manuaalkastiga. See äkki see pill, millele Reino m10b18 peale viskas?
  24. Nii on see paljude "roostevabade" rullikutega...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.