Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. B osadena saab kuluosasi, nendega ei ehita ega taasta autot, mida silmas peeti
  2. Nukkade erinevus sõltub KAT`i olemasolust, see pre nukk on ka face ilma katita mootoris sama. Karpaga kruiisimine võib ka elamus olla, kas peab alati üüratu tõmme ja kõva lärm olema.
  3. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lihtne, kõik piilarikatted maha (mille kinnitused lähevad ilmselt puruks) ,uksetihendid ära, katuseluugi süsteemi lammutad laiali, siis tõmbad lae riide lahti igaltpoolt kere küljest ja võtad lae maha ,tahapoole tule tõmmata, siis kukub alla.
  4. Tubli profi töö.
  5. Jama sul selle mootoriga omajagu, kas ülde tasus selline vahetus ära Oleks praegu karpaga edasi kruiisinud ja oleks raha ka rohkem alles . Aga elamus omaette siiski
  6. Usun, et keegi ei kisa siin, vaid üritatakse elu lihtsamaks tegevaid näpunäiteid anda. Kui neid ei soovita, siis mainige see kohe ära, teeme ise nii nagu tahame ja kommentaarid pole teretulnud. Kastil on 6 kant torxid, teil keegi seal siis 12kandiga asendanud. Selliseid mootoreid "kogu elu" ikka kastiga maha tõstetud, või teie varianti tehes kast ikka eelnevalt küljest võetud,kui ei taha koos kapotialt välja võtta. Ei taha eriti mõeldagi, kuidas seal kitsastes oludes alla laskmata kasti poltidele üritasite ligi saada, kui võti pole korralikult otsas, siis keerabki sel õnnetul poldil kandid maha.
  7. Mis selle poldiga juhtus, et saagida oli vaja, pea maha kulunud või kinni roostetanud? Muidu m40 puhul saab kõikidele poltidele ligi igast asendist, pika varrega alt või lehtvõtmega ülevalt. Tõstukit mainisid eelmisel lehel.
  8. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Karbi aluääred ja taga aluäär on tehasest musta värvi.
  9. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tuli sellisena või eestis kõpitsetud ja üle värvitud?
  10. Õige Ega sul tükike paksemat plekki üle pole? 1-1.2 vms?
  11. Kogu krempliga maha tõstes on kordades lihtsam, päras peale pannes samamoodi. 17tunni asemel saab hakkama paari tunniga. Ise tegin seda üksi ühe tunniga (varem teinud ja kõik sujub siis nagunii kiiremini), tõstsin ka tõstuki käpaga maha. Kas nüüd jäävad need küsitud asjad üle? Edu igatahes.
  12. Aga mina kannan püksis ja igasugu M ja L mõõdud on lootusetud sel puhul. Igatahes on mul hetkeseisuga üle üks must XL suurusega särk, kes sooviks seda omale, siis PS.
  13. Kerejuhtmestikul on salongis riie ja kapotiall pvc vms. Vaatan, et oled lõpuks otsuse ja unistuse täide viinud Võid vahvlit võtta nüüd.
  14. Uskumatu t-särki püksis kannad või ei kanna? Selliste mõõtudega see küll vist õnnestuda ei saa või olen ma ainuke ,kes on proportsioonist väljas hoopis.
  15. Naljamehed ikka küll, tahate pilti kui see seljas mul? See toode ulatub pisut üle keskkoha,mitte põlvedeni, kummardun siis juba lühike. Ma ei taha et riided oleks maru täpsed ja ümber keha nagu liibukad. Mingit homo style ma ka ei taha, kus püksid jalga ei ulatu ja pusa on nabani. Mina ei mõista jälle seda, miks te kõik siin laste mõõtudega riideid võtate? Suured täiskasvanud mehed kõik
  16. Avalda velgede sirgestamise hinnad, saavad inimesed umbmääraselt arvestadagi. Tartus olen saanud hakkama 30-60€ sirgestamisega näiteks, olenevalt kõverusest ja tulemuse perfektsuse soovist. Muudan postitust ja täpsustan, et minu pandud hinnad on 4tk omad.
  17. Terv, särgid käes, nagu arvata oli siis minu suurusest paar numbrit suurem on seljas hea. Peale pesu tahaks ka ju selga tõmmata veel seega saadaval 3 särki suuruses xl, 2 musta ja üks sinine. Üks neist läheb Margole. Pusasi saab veel tellida? Kui saab, siis minult saadaval 2 pusa xxl suurusega, uskumatu, aga ma ei tunne selles ennast vabalt ja võiks suurem olla..
  18. eix22 vastas Rasmus_K teema asukohas Autod
    Palun teema pealkiri korda (reaalne mudelitunnus)
  19. No meie räägitud viisil ei põle mitte ükski tuli peale lähikate ja kõik on seaduslik, ise kasutan sellist varianti juba aastaid. Xenon sinu auto lähitules pole enivei seaduslik, ega korras tule puhul ka vajalik risk, aga sellest pole siin mõtet jahudagi, suur mees, ise tead mis teed ja millega riskid
  20. Ja võid muidugi ka relee lisaks vahele panna, et esituled süttiks mootori käivitudes alles.
  21. Mis,kas kõigile särgid väikseks jäänud nüüd ve Vaatasin kohe, et suured põkid siin tellivad S ja M suurusi, kui mina väiksemõõduline võtan xl ja igaksjuhuks xxl Hetkel võtsin kapist ühe XXLarge t-särgi, mis ei anna peale esimest pesu ilmselt L mõõtu ka välja.
  22. Vat seda ei ütle On proovitud, põleb ära ikka. Kui kasutaks punktkeevitust, nagu tehases, siis muidugi. Mul siin mõningad detailid vaja punktimismeetodiga teha (tagastange külgmised kinnitused, kaitsmekarbi kinnitus) Need kohad lasen enne üle, siis punktin, jääb miskit vast ikka alles. Nurkades lauskeevitus ja pole punktitud nii nagu tehases, seal põleb ära see kraam. Lasen happekat vahele, väike vahe on vahel, mitte terves ulatuses muidugi, läheb palju läheb. Hiljem krunt ja kerehermeetikuga kõik vahed kinni ,hiljem veel mastiks peale. Tee mis sa tahad, aga vanad profidki siin foorumites ei lase miskit vahele, palju on neid kes serv servaga viitsivad keevitadagi? Algaja olen alles ,nii et vahet pole, on veel küsümüsü
  23. Ja ongi auto valmis peaaegu Tagavedrudega see jama jah millegipärast, sugulasel kunagi samuti -40 komplektil jäi tagaots liiga madal, kui sinna e36 touringu special padjad panna, siis saaks selle niisama ka normi.
  24. Ei ole see keevitusele palju See on ikka suur tööstuslik keevitus, mitte odav nali. Mul pole kusagilt võtta seda traati, pean trukkima sellega, mis seal sees on. Traadi vahetuseks vaja uut traati ja rullikuid. See on ilmselge, et 1mm traat on kere keevituseks palju, seda juba mitmes postituses maininud. Dreamon, kui sa nüüd vaatad neid pilte, siis enamasti kasutangi lamelli, nagu ütlesin, siis pilt võimendab täiega neid triipe. Selles kohas lasin tavakettaga maha suurema osa, kuna lamelliga ei saanud. Kettaga lastes panin ka väikseks kulunud variandi juba. Pealegi saan selle kettaga kiiremini,lamell ajab pleki kiirelt kuumaks jne. See nii õhuke plekk, et lamelliga ei saa igal pool ja igas asendis
  25. Mul jääb 3 särki üle, ilmselt need suuremad, võin ühe heategevuseks loovutada ,kui olen särgid üle vaadanud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.