Kõik, mis eix22 postitas
-
kas on võimalik mootorit vahetada ... ?
Võibolla on kõnealune "projekt" e34 m20 panna e30 peale hoopis? Äkki täpsustad?
-
K:kardaani kohta
Sa pead teadma lisaks pikkusele flantsi auguvahet. 324td ja esimese otsa 325e on suure flantsiga, hilisem 325e ja 325i on näiteks väikse flantsiga. TD kardaani pole lihtne leida, ümberehitajatel on eestimaa suht puhtaks ostetud neist, pikkusega oskab iga treial mängida.
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Kondiga on mõnusam ja inimesed vahvad enivei selliseid autosi ilma ,et peaks kabrio olema :D Miks muidu selle mootorivahetuse üldse vormistasid, seda erinevust hammustaks vähesed läbi. Nüüd maksad pisut rohkem kindlustust.
-
316i kupee '89 - eix22
See mõttetu jura, ei kujuta ette kes ja kuidas sellise pilliga sõidab ja seal sangas mahub olema, tuli mootorivahetusele. Jõudsin ka väikese varem ebaolulisena tundunud koha ära teha. Sees veel omakorda konstruktsioon, mis tuli enne "kaane" pealepanekut ära teha ja hiljem omavahel kokku punktida nagu oli. Ei jõua vist homme ka lõpuni ikka, peab tööd nüüd ka tegema, muidu palju teha pole enam, siit sealt pisut veel ja natuke käiata. Täristan/asin ka teatud tehase liitekohti üle (poolraamid jms)
-
316i kupee '89 - eix22
Tegin need pukid ju pöhimötteliselt keretööde löpus ja suht pöhjalikult, seega ikka jäävad omale need, muidu poleks teinudki neid. 4 kere vähemalt veel vaha lähi aastatel ära keevitada. Need pukid tehtud varuga, et oleks pöhimötteliselt vöimalik sinna ka komplektne auto vahele visata. Eks neid tuleb pisut täiustada ja ringi teha, aga selline oli minu visioon nendest. Vajadusel vöin neid kokkuleppel ka välja laenutada.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Terv,on sealt siis reaalselt roosteta keredetaile vötta? Kas realiseerid kiirelt vöi jääb seisma? Tuleks ka siis paarile asjale jaole, kui linna satun.
-
316i kupee '89 - eix22
See auto oli nagunii enne juba kergemaks mädanenud ja seda oli tunda ka, nii kerge oli lükata Võibolla paar kolm kilo on raskem. pukid peaaegu valmis, "põrsas" juba vardas. Sai siis pisut autoga ka tegeletud, teise ukse toru ka paigas... jne
-
m20b25 klõbin(tiks)
Mina olen küll vaikseid mootoreid kohanud...
-
316i kupee '89 - eix22
Ei ole kokku löönud veel, aga teen seda kindlasti õige pea. Nüüd on suht kindel, et nädalalõpuks on keretööd ühelpool (keevitamise osas) Lõpptulemsut tahaks ise ka näha juba Arvan,et selles peab pisut pettuma, kuna ma ei vii teda kusagile kambrisse kalli raha eest. Pole lihtsalt selliseid summasi võtta korraga. Kui tuleb sama kvaliteediga nagu punane touring mul, siis pole väga hullu, teen poleerimist kindlasti sellel autol.
-
316i kupee '89 - eix22
Jh, juba keerutan nagu grillliha, oleks varem vöinud selle valmis teha. Täna avanes harukordne vöimalus kauem teha ja siin ma nüüd olen siis veel hommikust saadik
-
Lobamokkade rubriik
Seelikuall on kõigil naistel vist vaigistamise nupp
-
Lobamokkade rubriik
Pole vaja klikkida, see jama segab niisama ka täiega ja vahest saab sinna kogemata ka klikitud.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Heheh, see kellele see postitus oli, on oma postituse ära kustutanud, nii et mu postitus on teiste vahel suva mölana
-
316i kupee '89 - eix22
Nüüd siis veel üks uudis koht. Algselt libistasin sellest kergelt üle hiljem ei andnud ööd mulle enam magusat und ja oli ka põhjust nagu hiljem selgus. avanes nagu lill See on ikka julm töö seda vana tükki maha nokkida... vana vs uus Ja lõpuks uus paigas, mis välimuselt peaaegu sama nagu vana, aga mitu korda paksem, vaja veel alumine ots lõpuni teha. Lisaks sai karbis sees veel istme kinnitus poltide alused kohad ka tugevdustega üle tehtud. Albumis paar pilti ka, ei viitsi siia kõike toppida. Hetkel keretööd pooleli ja tegelen muude lollustega
-
M:M-TEHC 2 rool
pildil tundub väike, aga mitte e30 rool üldse?
-
Lobamokkade rubriik
Tee oma kere korda siis jutukas istumise asemel
-
BMW 318i 2,5i 1992
Mis sellel autol siis halba? Piltidel küll suht viisakas. Pealkirja võiks korda teha ainult, see pole ju 325.
-
320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
Tuli ka siis lõpuks teema ära Metallpuksid lasid ka sinna plastiku sisse treida või kuidas selle lahendad?
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
Terve juhtmestiku ringi viskamine ju väga lihtne, el akendel see eraldi (koos keskluku ja peeglitega) Kile soovitan esimesel võimalusel ustele tagasi panna, muidu pead ikka põhjamati välja rookima
- MÜÜDUD
-
MÜÜDUD
Seda tuleks küll vaatama, kui mõne nädala pärast alles veel on. Lukku pole mõtet puurida, see liiga tülikas tegevus. Pane aku peale , autol ju kesklukk. Või võta tagaistuja seljatugi ära, seal suusboksi või supaka auku pole, siis lükka see plekk sisse ja on paras auk pagassi ja väiksem inimene saab käega seestpoolt lahti teha.
- MÜÜDUD
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Kellegil äkki kasutaja seal ja saab kopeerida jutu siia?