eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Mul ixil on alu strut ja punase struti stiilis need kannupealsed osad. Ixil on kannu ring suurem ja augud suuremate vahedega, et jäi isegi sellises variandis kuidagi pehme.
-
Tee nende ketaste kõrvad siis ikka kaugemale selle nikerdisel, on kasu rohkem
-
Räägi räägi välja, ära hoia ennast tagasi, meil kõigil on nii parem äri teha edaspidi ja olla informeeritud.
-
Salongi puhur töötab ainult releed kokku vajutades.
eix22 vastas kasutaja John325 teemale asukohas Probleemid
pigem harjad läbi. -
väga paha...oleks ikka mõni sedaan võüi kupee võinud olla,
-
Mis erinevused plokis olla saavad?Plokid on ikka samad. Kaantel on need 88 ja 83 raudselt aastaarvud, 88 ei saa kuidagi enam olla 92kw variant. See 92kw sai olla umbes 86 aastani. Kataloogi ei saa paljudes asjades uskuda, näitab tihti samu asju 83-94, aga reaalis on ikka täiesti erinevad asjad. Samuti seal kataloogis näidatud asjad on tehtud universaalseks, näiteks kui tegelikkuses on ix vahekastid erinevad teatud aastatel (sisu poolest), siis kataloog annab nüüd kõigile uuema ja parema variandi.
-
See peegel pole üldse haruldane , igal kolmandal e30 on see peal.
-
Ah mine nüüd e30 on juba mitu erinevat süsteemi eri aastakäikudel.
-
Sama küsimusega teema oli sul ju mõniaeg tagasi ka? Seal peaks olema üsna ammendatud vastused juba? Relee ja lüliti said samuti minukäest juba tükkaega tagasi.
-
Kuidas see võimalik on, et otse lõhe on keerulisem ja kallim teha kui ümarat? Kõik muu jääb samaks lihtsalt sirged lõhed vaja teha. Ma ei saagi aru, mida selle ovaalse variandi regullid, keerulisem on ju reguleerida. Selle minu pakutud variandiga regullid mõlemat asja eraldi, aga selle ovaaliga peab mõlemaid regulle korraga timmima... See passenger side peaks tähendama ikka seda, et see tükk ise käib sinnapoole, mitte et selle suunas peab selle panema , mina vähemalt saan nagu nii aru.
-
Ja kui sa 50 alas 60 jalus venid, siis mõtlevad kaasliiklejad ka raudselt, et kuradi bemmiraibe tolkneb siin jalus ja häirib liiklust,saaks ometigi linn puhtaks nendest , kihutades oleks samamoodi pinnuks silmas. Ma olen küll ja küll tutikate nooblimate masinate omanike ülbeid pilke saanud, umbes et mis sa tolkned siin oma raipega, ei jaksa autot osta ve, vaata mis pill mul on...
-
rataste kokkujooksu reguleeritakse ikka rooliotstest.
-
2 infokleebist on ka kaasas
-
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti
eix22 vastas kasutaja erks1 teemale asukohas Muud mootorid
Kas sel kasutajal on veel see probleem? pea 4 kuud vana teema ju... -
kas 100e paar või tk hind?
-
Süsteem on süsteem, Sisse läheb teine gaas ja otsikud on erinevad, muu on ikka sama.
-
See ei ole niisama lihtne, kui kõik arvavad, samuti ei ole see odav lõbu, nagu jälle kõik arvavad. Üleeelmisel aastal toppisin oma touringule selle peale, eelmine aasta jõudsin täitmisesse, kus ei avastatud ühtegi leket, praeguseks on süsteem tühi. Detsembris töötas viimati, auto seisis talvel. Ilmselt on viga pumbas. Muidu sai pandud uued tihendid (väga palju erinevaid mõõte ja kõik sai a-osana), loomulikult uus a-osa niiskuseeemaldi ehk lausa üleminekukitt r12 pealt 134 peale, samuti tutikas kondiradikas. Kõik asjad sai üle käidud, ventikaga eesotsas ja lõpetades kogu ahjuga. Autol, millel seda pole peal varem olnud, selle omanik peaks arvestama vähemalt 600-700 eurise väljaminekuga.
-
M:16" plekveljed 4x8,5 laiad, koos talvekatega!
eix22 vastas kasutaja lepa teemale asukohas Veljed - Rehvid
Nüüd on ikka alles? Tra see iga minutiline kõvatamine kõigis teemades "kas on alles" on ka ikka suht imelik, helistage ja küsige, kui on tõesti soov!!! -
ebay omadel olen näinud, need kolm auku, millega kere külge kinnitub, on lihtsalt ovaalsed, et saab edasi tagasi sõidutada ja selle kamber plaadi mõõdud diameetrilt on võimalikult väiksed, muidu ei mahu seal kannu sees liikuma
-
Minul ka selle kamber plaadi huvi, kas teostust muuta ei saa, lisaks rattakaldele oleks huvi ratas koostöös alumise tsentrist väljas puksiga viia välja tsentrist ka ülevalt, et ratta keeramisel oleks parem nurk.
-
mul siin tõrva kandis pole midagi
-
No, aga nüüd on eestis ja tead sa kedagi ,kes niisama aitäh eest toob saksast autosi eestisse? Võtab eestis arvele, käib raha välja, võibolla miskit remonti tehtud jne.
-
ikka lüliti viga siis kui teised armatuurivalgustuse tuled ei põle.
-
Lõunas sadas ka, aga nädala algul oli see vist või eelmise lõpus, ei mäletagi enam.
-
Kaitsmekarbi kaant polegi vaja vigase kaitsme otsimiseks, seal pole nagunii midagi kirjas ja kontrollid kõik läbi ühekaupa. Kas üldse ei tööta kusagil valgustus? Siis on viga tulede lülitis.