Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. Niikaugele ta ikka ei liigu, kui kahe kojamehega juhipool liigub ja puhastab
  2. Uuematel kindlasti, vanematel see kojamees küll sellist jõnksu sisse ei tee, et puhastab rohkem kui 2 kojameest. Kahele poole üles jäävad puhastamata pinnad. Edit: Ma küll ei näe, et see kojamees siin mingit märkimisväärset jõnksu teeb ja ilmselgelt puhastab see väham, kui 2 kojameest.
  3. eix22

Mootori swapp

Faceliftil pole kindalaeka juures midagi vaja vedada.
  4. eix22

k:lukoili kütus

Ei tea, minu 325ia põletab igasuguse kütuse ära ja ei nurise üldse...Olen veel autode all näinud kütusefiltreid aastast 89. See bensiin ei saa ju olla nii kehv, et teil autod üldse ei käi ja jäävad seisma. Te ei saaks ainukesed olla sel juhul, lisaks kaldun arvama, et sellised suured tanklaketid ei saaks solkkütust müüa, vastasel juhul lüüakse solgi korral kogu kütusekett üle eesti kinni ju...Sellise asjaga nad vaevalt riskivad.
  5. Siis pole tervel foorumil ilmselgelt raha igasugu võimsamate autode jms jaoks, et võimsaid röögatusi tehakse ja vahele topitakse. Paraku ei näita see mingit rahaseisu, igaüks võib valmistoote osta varem või hiljem, ise tegemise rõõmu tuleb ka tunda ja hoolimata ise tegemisest ei tule kellegil midagi tasuta kätte ju. Nii, et loll jutt suhu tagasi Ilmselgelt on mersu siis säästuauto, et kojameeste pealt kokku hoiti
  6. No lukustuse nupp siis liigub üles alla või ei?
  7. Mul punast ja sinist värvi ustega ka jama olnud. Just samamoodi parem tagumine uks , kesklukk ei tee vahest lahti, eelmisel aastal juhtus seda ühe korra Nupust peab ikka lahti tulema, pakun et sul keskluku mootor kinni jäänud. Üldiselt need määrimised võivad suht ajutiste nähtustena aidata, kuna sinna on aastatega palju tolmu ja sodi kogunenud.
  8. eix22

Lobamokkade rubriik

see on tallinnas jah? udukad saaks veel ära kruvida. Inimestel raha vastu huvi ei ole ikka, pea iga rondi eest saaks niisama maha müües palju rohkem raha kui see otse 100-130€ eest kuusakoski viia .
  9. eix22

Müüa bmw e30 2.4d

Kas peal on elektriline pump nagu tehasest ta tulnud? Sel juhul võiks isegi kuni 200 pakkuda
  10. Ise arvasin samuti et pole võimalik, sest kataloog paneb suht tihti puusse, aga vaatasin, et mul riiuliall täitsa vedeleb m40 pihustilatt pihustitega ja tunduvad samasugused olevat küll. 2.0 omad on värvuselt juba teised. Rõhuregulaator on ka sama 3.0 bar m40 motol, visuaalselt tundus ka sama, koodi järgi kataloogis vist näitas ka sama sul? Seda ma ise ei vaadanud üle. Et järelikult saad 1.8 sisselaske ja õhulugejaga tuunida 1.6 motot. Pumbad peaks nagunii tootlikuse poolest samad olema e30`l.
  11. Ei saanud mina sinu sarkasmi lausest nüüd küll midagi aru, millele sina viitad. Mina vastasin sinu küsimusele, pealkirjas sul kirjas 316i ja 318i pihustite erinevus. Mis muu minu lauses saab olla seotud tootlikusega ,kui pihustid. Vastasin, et pihustid on samad, lisaks on nad samad veel paljudel autodel, mida ei teadnud mina ja paljud teised ka ilmselt, kes kalli raha eest 325 pihusteid otsivad näiteks. Siin see sharkasm oligi.
  12. Kui kood on sama, siis on sama ju. Terve rida autodele näitab sama asja, e3o puhul ka 325, järelikult on suure tootlikusega ja inimesed on ilmaasjata 325 pihustite otsimisega palju raha ja aega raisanud, kui m40 omad on samad ja saab kindlasti suht tasuta kätte
  13. eix22

Mure elektriga

Pole vaja rooli ära võtta, aga mugavam on (just ix ja airbagiga autod)
  14. eix22

E30 pildid internetist.

karm omaaegne tuning Kandilisi tulesi ka nagu mitut eri varianti?
  15. eix22

www.h2.ee

Võid teha tellimuse reede ja ei pruugi isegi siis arvet saada enne esmaspäeva, praegu veel pühade teema ka, enne 2 jaanuari pole ülde mõtet paanitseda
  16. eix22

Lobamokkade rubriik

Aga nii on see igal autol ju, kui kaupa või inimesi täis, siis taguots maas. Uute vedrudega oleks siis vabas olekus jälle liiga kikkis. Proovi kõigepealt e36 touringu road variandi tagumist kummipatja, mis on üle 2cm paks, sellega tõuseb su auto kindlasti mitu cm.
  17. eix22

Lobamokkade rubriik

See ei ole hea mõte, sest need on hoopis lahjemad. Ise otsisin ix touringule alternatiivi ja kataloogis antavad e36 vedrud olid peenemad ,lühemad ja väiksema läbimõõduga. Võibolla sinu 316 ajab e36 kikki, vedrusi pead mõõtude järgi võrdlema.
  18. Ei saa pead anda siiski kindla keretüübi päritolu kohta, aga sellised nad on, võrdluseks tava vedru kõrval.
  19. eix22

Lobamokkade rubriik

Kõrvalistujaoma on mingi korv ja peatoe järgi vaadates ei tundu juhioma ka recaro olevat? Kui lund ja soola pole, siis mis selle kerega ikka väga juhtub lühikese 20-25 aastaga.
  20. olemas mingisugused, roostes, 15e, usun et -40 madaldusega, kupee all olid enne.
  21. Kiire poiss, alles soovisid piltide originaale ja juba valmis
  22. eix22

Lobamokkade rubriik

sulabki õnneks see sodi ära siis või vähemaks vähemalt.
  23. Ei ole siin kunagi hakatud seda niipidi küsima, selle ranzzi esitatud küsimust ennustasin kohe kui teema tehti
  24. See on e30 foorum ja e30 mõistes on typ 168 väike ja typ 188 suur, mingit keskmist pole.
  25. See teema oli juba ju ära lahatud seal püstakute erinevuse teemas. Laager on mõistagi erineva koodiga, sest on ta koos rummuga ja ühel on hammasvöö ja teisel mitte. Sa oled ju laagreid vahetanud, kas pole märganud? Sobib ikka mõlemale püstakule sama laager.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus