Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22

Lobamokkade rubriik

Keegi siksile mõeldud boschi on proovinud?
  2. Asi selles ongi, et siin ka ei määrata, kui see minu teha oleks, siis alla 18a siia foorumit ummistama üldse ei laseks ega see facebook pole siin. See nn rajapäeva sissetoomine igaljuhul etem, kui niisama puuall joomine või mõnel selle vaatamine. Edit: oo7 ebavajalikus stiilis kirjapilt parandatud minupoolt!!
  3. Selles see suur probleem ongi, et see foorum on suures mahus täis alaealisi huvilisi ja muidu noori huvilisi, kelle prioriteet on suits ,jook ja rehvi põletamine. Tean väga paljusi e30 huvilisi, kes siin foorumis ei käi just siinse rahva ja keskkonna tõttu. Kuna valdav enamus on noored, siis lähebki kõigile peale just sellises stiilis kokkusaamine. Paraku võiks aru saada, et siin on ka kolme ,nelja ja viiega algavate vanusenumbritega fanatte ,kes mingisuguse neutraalsema ürituse korral ka osa võtaks. Miks mitte nendega ka arvestada? Mäletan, kui tallinnas paar korda kokkusaamist õhutasin, kruiisi jne, siis oli kohe pooltel kisa lahti üksteise sabas sõitmise ja muu sellise üle. Tänaseks päevaks on nendestki pooled siit klubist juba läinud. Palju on üldse siin klubis alles neid aktiivseid inimesi aegade algusest peale? Igal aastal tuleb mõni uus aktiivne ja vana olija jätab asja sinnapaika, koguaeg samas vanuse (ja huvide) klassis inimesed. Mina isiklikult arvan, et siinne sõnavõtt peaks ennekõike vanadele olijatele ja klubi omanikele avatud olema (mind ärge arvestage). Ilmselt kõigi huvidele ja nõudmistele sobivat üritust on väga raske organiseerida ja tuleb tõdeda ka Airi mainitud aktiivsuse taset, mis hoolimata eelmiste ürituste korraldajate meelest suurepärane, oli siiski üsna väike. Midagi on siiski puudu, et pool "tasuta" ürituse osavõtt on nii nadi . Ehk peaks siiski olema "murumängud" ja muu selline. Mis iganes stiilis üritus toimub, võiks see olla nn eelregistreerimisega, et teada saada kes ja kui palju huvilisi on. Siiani elu muidugi näidanud, et paljudel on tähtsam mis iganes muu üritus või toimetamine klubi kokkutuleku päeval, et samal päeval isegi alt hüpata.
  4. eix22

Lobamokkade rubriik

Klapp ikka niisama olekus lahti. Neid on kahe erisuguse ehitusega, ise just jamasin. Suurem osa nendest klappidest on katki ja lekivad ka lisaks, lekitav kogus ei pruugi olla märkimisväärne, seega ei taju seda paljud
  5. eix22

Lobamokkade rubriik

uus pruut elvast ve??
  6. eix22

Piigid e30-le

väga hea on, mul ka selline ixil all, ilma piikideta muidugi
  7. Solgin natuke teemat, 3.73 ülekannet e30 alt sul väga leida ei õnnestu, seda pandi ju vaid atm ix (viskona) ja mingi variandi 325 `le (lahtise või lsd`na). Enamasti neil ikka 3.64 ilma katita ja 3.91 katiga. Kõrval teemas ju su soovitud ülekandega LSD täitsa olemas ja täiesti enam vähem hinnaga, varsti on lahtised ka sellise hinnaga, nii et raba ära , enne kui hilja.
  8. eix22

Lobamokkade rubriik

Ei tea, et neid um ka saaks.
  9. eix22

O: Pre-facelifti lähituled

Ei tea, mul ka nüüd ei tule, pane ise otsingusse õige aastakäik ja vali kõrvalt kõik tooted (muidu näitab laos olevaid ainult) ja anna tuld.
  10. eix22

Lobamokkade rubriik

tahad kabrioga hullata või on ix valmis lõpuks??
  11. Ma olen juba ammu hakanud aru saama, et fännan valet autot ja mudelit.
  12. Tagumise akna ees servas on kummitihend, liistu seal pole.
  13. eix22

http://www.ladu24.ee/et/ladu2/39/100010,0,200,1
  14. eix22

Ladu24 saab uusi tulesi mõistliku hinnaga, sama pms mis a osa.
  15. Võiks otstest jh olla regullitav, panin võrdluseks Matu omale, et mille poolest see 5x odavam kehvem võiks olla, põhimõte sama, kannu külge kinnitumine kolmega isegi.
  16. See liiga öbluke ja liiga odav ? http://m.ebay.de/itm/310711577002?nav=SEARCH&sbk=1
  17. Eks pole raske arvata, mida suurem mass ihkab Läks meelest veel mainida, see kogunemine oli kahepäevane, kus järgmise päeva pärastlöunal oli ühine tripp lennundusmuuseumi, kuhu minek oli eelnevalt bronnitud möistagi. Kui ehk möni siinne agar korraldaja ka orgunniks lisaks kohapealsele partyle miskit ühist huvitavat trippi näiteks.
  18. Mina olen käinud baur tc korraldatud üritusel ja e30 labrakaga on vahe ikka öö ja päev. Toitlustus oli rootsi laua stiilis , mitte pulmapidu. Lisaks said köik hiljem panna samamoodi omale sobiva peo püsti metsaall. Ei kujutaks ette, kui seal kokkutulekul olnud inimesed peaks meie stiilis kokkutulekule tulema. Kas teile ei tundu, et see maha istumine ja lihtsalt grillimine on liiga tavaline, mida saavad köik isekeskis teha suvel ja ilma e kolmekümneta.
  19. Ei ole sama.
  20. Minuvanuses inimesed ei saa jälle sellest joomise esmatähtsusest aru, seda teete enivei iga nädalavahetus, kas siis on huvitavam kui sõidad 200km maha kusagile metsaalla jooma? Mitte ,et otseselt sellele julmalt vastu, aga miskit muud võiks ka teha ,kui ainult p***e maha ja joogid lahti. Ise isiklikult ei joo juba kaua aega ja sellistel üritustel ,kus joomine ja lällamine on prioriteet nr1 ,ei ole eriti miskit teha.
  21. eix22

O: Kiirelt logar ja bosch tuled

Kas leidsite miskit?
  22. See oli vast pigem naljaga õeldud
  23. Aga muidu sa saaks teha ka need pressitud süvendid, või ei viitsi jamada? Samas ega pressiga neid pole ise ka keeruline teha.
  24. eix22

Lobamokkade rubriik

Pole vahet, need ÕS ja EKSS on ka juba igasugu jura täis, varsti loeme sealt makrofleks ja rocla kohta ka tähendusi Tiidu pandud EKS väljavõttes kirjas KÕNEK. e kõnekeeles.
  25. Tegu pole siis ALU ketastega? Kas kinnituskohti võimalik pressituna ka saada, hetkel tundub pildil, et seibid vahel või lihtsalt jõuga ligi keeratud?
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus