Kõik, mis eix22 postitas
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mida vanem, seda parem. Önneks vöi kahjuks on 2,5 mölemas variandis juba liiga "uus" et ega palju vahet polegi.
-
320i (m20b23) '88 - Kaspar
Need b osa vöred on kohutavad. Ma oleks sulle poolmuidu vöinud öiged asjad anda.
-
Lobamokkade rubriik
Sel juhul ei ole vähemalt pooled siin foorumis olevad autod enam rullid, tuleb autoteemasi kustutama hakata siis
-
320i '88 - jaccekk
Kust tiivad leidsid? Köik otsivad aga keegi ei leia. Palju tegemist vajavad?
-
316 '87 - Mihkel
Kaua seda töstenurka järgi meisterdasid? Sulandub kerega kokku nagu tehaseoma.
-
325i '90 - GTA
See ei hakka küll öliröhule, siis pead pumba üle vaatama, mul oli ühel söel prahti üsna täis. Jutid sügavad jh , aga uue nuka paned, siis seal varsti samasugused.
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Köige lihtsam viis testimiseks on juhe massi panna, peab seier pöhja hüppama.
-
O: kupee sisu
Tervitus Lihtsalt infoks, et kupee asjadega pole kabrio juures midagi teha. E.
-
325i '90 - GTA
See ei tee mitte midagi, enamusel on need jutid. Kui sa sinna tutika nuka paneks, siis oleks kohe seal samasugused jutid.
-
Temp andur ikka sama takistusega, viga kuskil mujal siis. 55l paaki saab samamoodi pumba panna, need augud täpselt samad. Takistus teine jh, sellepärast et praegu on 2 andurit jadamisi sul. Kellasplokki pane siis 60l paagi näitaja. Kas pealevoolutoru panid diisli oma? See on ka jämedam. Kui sul pumbaga, siis peaksid vist mölemad olema jämedad.
-
See koodipulk on ainult tahhole/ ökonomeetrile, miskit muud see ei timmi. Kütusenäidiku kohta kehtib endiselt ps kirjutatud jutt.
-
O: Recaro plastikuid, erinevaid pre juppe jne. Uuendatud!
Ei saa nüüd miski 120€ kanti ja neid on suht vähe alles ka veel.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Minu jura ongi sealt pärit.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Keegi ei keela, enamus müüdavate rullide hinna eest vöib endale miskit uuemat ja "ägedamat" osta hoopis. Ka Iseasi kas selle pöhimötte pärast omale selliseid koledaid kärakaid osta nüüd tasuks just
-
Lobamokkade rubriik
Ei tea kust sellised kuulujutud küll tulevad, et td on ökom kui tavadiisel Td touring täispaagiga nulli ja 800 km kanti. Tegin mingi aeg tagasi katse , 3L söitsin 50 km ( mitu lühikest otsa, mitte jutti maanteel)
-
V: E30 4.27 Differ aeglasema vastu
Siis sa soovid kiiremat, mitte aeglasemat.
-
M: M 40 - uus summuti, tagumine osa
Tervitus, kumma oma see on, mis peal kirjas on? 316i ja 318i on erinevad löpupütid, nii uskumatu ,kui see ka pole. E.
- O:FL juhipoolset esituld
-
325i '90 - GTA
Siiber lahti peabki viskama nulli. Mul oli 20 selle nukaga. Teistel mootoritel oli 30-40. Hg oli kindlasti skaalal, aga miskit oli selle näidikuga teisiti, ei mäleta. See home made siiber laseb läbi kindlasti. Küünlavahet näitab 0,7-0,8 , mina panin 0,75
- 325i '90 - GTA
-
O: Recaro plastikuid, erinevaid pre juppe jne. Uuendatud!
Tuled saad tutikana, ühepoole komplekti veel eriti soodsalt.
-
Lobamokkade rubriik
Siis on miskit tundmatut vöi ise aretatud Kinnituste poolest kuulub ta eelmainitud asjade hulka. Miskit rohkem sellise pistikuga pole
-
Lobamokkade rubriik
Kollane on airbag Valge meenutab suunatulekangi oma
-
M: 316 e30 sedaanilt juppe mis sõitmist ei sega
Tulede regull on nn hüdrauliline, mitte vaakumiga, miks seda paljud arvavad
-
M: Recarod ja schricki sportnukk
Ei ole kellegil tarvis? ->