Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22

Kes, kus ja keda nägi

See on minul kokku pandud auto, minu juurest 318is -ina minnes oli kulunud koos auto hinnaga juba üle 10 000€. Siis askeldas Margo sellele m50 peale, mis polnud ka odav lõbu kindlasti Mina ka ei maksaks, aga minuteada see 2x omanikku vahetanud selle müügihinnaga ja kas suudate 7500 eest ehitada sellise? Räägid pidevalt värvimisest, siit saad ju värvitud pilli , arvuta 4000€ hinnast maha ja jääb mõistlikum hind juba Lisad, muusika, nahksisu ja m-techniku ring maksid juba pool seda küsitud hinda
  2. eix22

O: R6 kupee sise polstrid

Seda 83-85 malelauda taha sa ei leia, sest seda pole toodetud Millegipärast kupeedel oli kuni 85a taga üleni nahast kõigil variantidel, ees oli r6 pillidel keskel kangas. Ma leiaks esimesed keskelt tekstiiliga,kui kellegil ainult tagumised pakkuda.
  3. eix22

O: Esivedru ülemised plaadid

Tere Ärge nähke vaeva selliste asjade kasutatult otsimisega, niipalju kui mina näinud on alati ära vajunud või pragunenud sootuks. Uued tükid maksavad 10e kanti tk ainult.
  4. Aga meie "varuosamüüjad" puutume ka absoluutselt igapäev kokku mõttetute kõvatajatega (ei tembelda kedagi siin teemas kõvatajaks). Number on olemas, saab ju helistada ja asja edasi arutada, ei tundu ju üldse huvi olema sellise reageerimise järgi, mis siin teemas näha. Neid asju pole enam lademetes võtta, et muudkui võtan pakkumisi ja ootan pilte. Igat pakkumist tuleb tõsiselt võtta, kui on tõsine huvi, võid vägahea pakkumise otsa sattuda. igast asjast pilti tahta on ka absurd, nagunii ei saa sa tegelikku seisukorda hinnata ühe üldpildi põhjal.
  5. paika ikka sobivad, aga igal autol on ikka vastavalt massile vastav vedru.
  6. eix22

Lobamokkade rubriik

sama raha eest saab kolm paremat autot ka, raha pole m puhul argument.
  7. eix22

Lobamokkade rubriik

lahja, äge oleks ikka sealt mootor minema ja uus vingem vahele need erinevad editionid ka suurte hindadega, cecotto jne.
  8. eix22

Lobamokkade rubriik

Teatud seltskonnas ainult. Müügil olevaid m3-esid vaadates on odavad paari- kolmekümnetonnised pillid vahetatud mootoritega ja niisama ära n*ssitud. õiged emmid originaalseisus maksavad kuni mitusada tuhat. See jutt võimsast mootorist omab pointi tava 316 vs m50 puhul, taskukohane ehitada ka.
  9. eix22

Lobamokkade rubriik

odav ja e30 ei käi enam aastaid kokku. Ilmselt mõttetu teemat arendada, sama juba mis m20 vs m50 arutelu ja kõik sellega seonduv rapp.
  10. eix22

Kes, kus ja keda nägi

kunagi oli üks is sealt,ei tea kas alles.
  11. eix22

Lobamokkade rubriik

Tavaliselt komistavadki jobukesed selliste otsa nagu eestiski, vaja ikka alati mingi ulme ehituste või mootoritega autod ära n*ssida, ei osata väärtustada ega hinnata, tuli ju " odavalt" kätte ka.
  12. uuematel alati aeglasemad, 85a pillil oli juba 3.91. FL juba 4.10
  13. kindlasti mõned konksuga autod ja paar jäika ka kaasa võtta.
  14. piiraja tõstmine ainuüksi ei lisa mingisugust võimsust, või ehk oo7 seletab lahti? heal juhul rohkem tehes ja piirajat tõstes nihkub max moment.
  15. ikka ikka, selleks ajaks su rappold valmis ja mul ka lahtised valmis, kindel käpp
  16. Tere palun korralik kuulutus teha!! Mudel jääb auto eksisteerimise lõpuni 316, vahet pole mis mootor peale pannakse!! Peale mootori on veel 100 asja, mis temast teeb õige 320.
  17. eix22

rwd mootor IXi peale?

plokid on erinevad ei tulegi ette hetkel, et seda teha saaks. kui ehk olemasolevat õlivõtturit annaks ümber teha ja taha viia . vastupidi on võimalik,ise olen teinud pärast jälle tagasi ixile enam teha ei saaks.
  18. eix22

O: Preface 83-87 E30

Autosi foorumis müües paluks mitte valetada/luuletada, see läheb juba kaudselt pettuse alla!
  19. eix22

O:kupee juppe

räbalaid kupee sporte leiaks. hea hinna eest loobuks kupee polstritest ka.
  20. eix22

M: sportistmed kupeele (sinised)

ohoh, peab ka hunniku istmeid müüki panema siis, saab rikkaks nii. kui uuel omanikul huvi, siis samasugune nahkiste oleks pakkuda, saab ehk need terveks teha
  21. eix22

Lobamokkade rubriik

sama ikka, 60L variant.
  22. eix22

O: Lukkudekomplekti

Siis ilmselt leian.
  23. eix22

O: Lukkudekomplekti

Üsna lai mõiste. Sedaan? touring? Originaal kesklukuga või ilma?
  24. eix22

Lobamokkade rubriik

Vasemääre pane kohe kaugemale. Kunagi panin ka lolli peaga ja põleb just täiega kinni, kõig murduvad hiljem ära või tulevad kaanest välja. Õiged mutrid ei maksa palju, et neid mitte kasutada.
  25. eix22

M: Ronal "Turbo" 14" 200.-

Pudelikorkide "moodi" on vähemalt 5 täiesti erinevat velge. 2 sellist velge mul omal ka kodus olemas, ronali kirjasi muidugi ei leia kusagilt
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus