Kõik, mis eix22 postitas
-
o-r6 mootorile spidoploki
siis on hilja, teen lähipäevil
-
o-r6 mootorile spidoploki
terv 32e eest võin tutika r6 kiibi tellida h2-st, kindlam ja kiirem,kui FL r6 ploki leidmine tänapäeval.
-
Lobamokkade rubriik
ilma läbivata uksi leiaks, b tiivad hea hinnaga saad tartu milbaumist (esmakordselt nägin, et b osana vanatüübi pre tiiva järgi tehtud, seega fl panekuks vaja pisut töödelda ja lõikuda isegi siseosa) h2 tellimuse teen lähipäevil, kel huvi.
-
2016 riidenänn
Mina pidin tookord kohe tutika jope ära müüma, sest xL suurus ei vastanud isegi L mõõdule, koomilised vaidluskirjadki tarnijatega meilikastis alles.
-
O: Kardaani Getrag 260 käigukastile
??? Keretüüp ja aasta ei mängi siinkohal rolli. 325i ,325e, 325ix ja 324td - kõik omavad niinimetatud getrag 260 kasti, aga täiesti erinevate kardaanidega. Teadmiseks ka teistele, edaspidi lähevad sellised puudulikud ja "infovaesed" kuulutused koheselt kustutamisele, ei ole ju raske lahti seletada, mida ostetakse või müüakse!
- O: Kardaani Getrag 260 käigukastile
-
2016 riidenänn
vana hea t särgi poolt, kuhu selle pologa ikka minna, atleetide riietus rohkem, toob muskulle esile jne
-
E30-le 2.5 tds?
kütusekogust timmitakse ajust, mitte kaane näppimisega. Ma ei saa aru, mis komme see on kaant kolkida?? Niipalju kui neid näpitud pumpadega pille olen näinud/kuulnud, siis tühikäik kõrgeks kolgitud, tagant must jookseb, kütusekulu 10 sajale ja minek pole kuskilt otsast parem, kui näppimata versioonil.
-
O: E30 M3 LAIENDID
On ikka aimu, mis sellised plekist asjad maksavad???Kui oled paar kuupalka kõrvale pannud, võin h2 tellida soodukaga. Tavalise kolmekümne selliseid juppe ei vedele kellegil, aga emmi asju ...mine tea
-
Kes, kus ja keda nägi
Ära ole nendes uutes UM asjades nii kinni, säilinud 30a vanad liistud ja stanged on palju kvaliteetsemad ja korralikumad, kui need praeguse aja üle hinnatud jupid. Need juppide ja värvimise hinnad on kõik vaid välja mõeldud numbrid ega peegelda kunagi oma suuruse tõttu mingit ideaalkvaliteeti ,parimat tulemust või et 10x odavamalt ei peaks sama head juppi või värvitulemust saama.
-
Kes, kus ja keda nägi
See on minul kokku pandud auto, minu juurest 318is -ina minnes oli kulunud koos auto hinnaga juba üle 10 000€. Siis askeldas Margo sellele m50 peale, mis polnud ka odav lõbu kindlasti Mina ka ei maksaks, aga minuteada see 2x omanikku vahetanud selle müügihinnaga ja kas suudate 7500 eest ehitada sellise? Räägid pidevalt värvimisest, siit saad ju värvitud pilli , arvuta 4000€ hinnast maha ja jääb mõistlikum hind juba Lisad, muusika, nahksisu ja m-techniku ring maksid juba pool seda küsitud hinda
-
O: R6 kupee sise polstrid
Seda 83-85 malelauda taha sa ei leia, sest seda pole toodetud Millegipärast kupeedel oli kuni 85a taga üleni nahast kõigil variantidel, ees oli r6 pillidel keskel kangas. Ma leiaks esimesed keskelt tekstiiliga,kui kellegil ainult tagumised pakkuda.
-
O: Esivedru ülemised plaadid
Tere Ärge nähke vaeva selliste asjade kasutatult otsimisega, niipalju kui mina näinud on alati ära vajunud või pragunenud sootuks. Uued tükid maksavad 10e kanti tk ainult.
-
O:fl kupeele karbikatted ja katuseluugi
Aga meie "varuosamüüjad" puutume ka absoluutselt igapäev kokku mõttetute kõvatajatega (ei tembelda kedagi siin teemas kõvatajaks). Number on olemas, saab ju helistada ja asja edasi arutada, ei tundu ju üldse huvi olema sellise reageerimise järgi, mis siin teemas näha. Neid asju pole enam lademetes võtta, et muudkui võtan pakkumisi ja ootan pilte. Igat pakkumist tuleb tõsiselt võtta, kui on tõsine huvi, võid vägahea pakkumise otsa sattuda. igast asjast pilti tahta on ka absurd, nagunii ei saa sa tegelikku seisukorda hinnata ühe üldpildi põhjal.
-
Kas E30 tagavedrud sobivad E36-le?
paika ikka sobivad, aga igal autol on ikka vastavalt massile vastav vedru.
-
Lobamokkade rubriik
sama raha eest saab kolm paremat autot ka, raha pole m puhul argument.
-
Lobamokkade rubriik
lahja, äge oleks ikka sealt mootor minema ja uus vingem vahele need erinevad editionid ka suurte hindadega, cecotto jne.
-
Lobamokkade rubriik
Teatud seltskonnas ainult. Müügil olevaid m3-esid vaadates on odavad paari- kolmekümnetonnised pillid vahetatud mootoritega ja niisama ära n*ssitud. õiged emmid originaalseisus maksavad kuni mitusada tuhat. See jutt võimsast mootorist omab pointi tava 316 vs m50 puhul, taskukohane ehitada ka.
-
Lobamokkade rubriik
odav ja e30 ei käi enam aastaid kokku. Ilmselt mõttetu teemat arendada, sama juba mis m20 vs m50 arutelu ja kõik sellega seonduv rapp.
-
Kes, kus ja keda nägi
kunagi oli üks is sealt,ei tea kas alles.
-
Lobamokkade rubriik
Tavaliselt komistavadki jobukesed selliste otsa nagu eestiski, vaja ikka alati mingi ulme ehituste või mootoritega autod ära n*ssida, ei osata väärtustada ega hinnata, tuli ju " odavalt" kätte ka.
-
1,8 75kw lihtsaim variant tõmmet tekitada masinale???
uuematel alati aeglasemad, 85a pillil oli juba 3.91. FL juba 4.10
-
Jääb minemata. E30 kokkutulek 27-28.08.16 Hollandis?
kindlasti mõned konksuga autod ja paar jäika ka kaasa võtta.
-
1,8 75kw lihtsaim variant tõmmet tekitada masinale???
piiraja tõstmine ainuüksi ei lisa mingisugust võimsust, või ehk oo7 seletab lahti? heal juhul rohkem tehes ja piirajat tõstes nihkub max moment.
-
Jääb minemata. E30 kokkutulek 27-28.08.16 Hollandis?
ikka ikka, selleks ajaks su rappold valmis ja mul ka lahtised valmis, kindel käpp