Kõik, mis eix22 postitas
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
Tööd küllaga veel, aga edu
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
kas sillad läbinud liivapritsi ja pulbervärvimise?
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
pead lolliks mind ve? igatahes värvirant oli missugune ja klaas polnud õiges mõõdus. kas siis kasutaja buumer pani uue klaasi ve? klaas oli tutikas ju. Ei hakka rohkem risustama teemat.
-
seda oli näha jah, sinu autol, mis nüüd kasutaja lepa oma.. kuna klaas polnud täpses mõõdus, siis tihend oli alla vajunud ja esile tuli korralik värvirant, mis oli ka tihendi peal. e30 puhul on klaasi eemaldamine ja tagasipanek nii lihtne. liimitava klaasiga on see jah arusaadav.
-
eemaldamine ja tagasipanek on väga lihtne ja vähe aeganõudev töö... ka kõige korralikumal kerel olen sealt roostes serva avastanud.
-
tööd ikka küllaga... kas värvimiseks ikka võtad klaasid ära? muidu jääb ju ropp värvi rant ja tihendi all võib roostet ka olla...
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
ja suht halvasti värvitud ka, peaks mainima..
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
sorry, ei pannud tähelegi...- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
oskad õelda mis vahet on visco ja LSD difritel?- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
puuri pidi saama kuidagi ka tänavaautol legaalseks. tean ühte, kes teeb oma autoga igapäevasõite ja sõidab ka rallit, et mingi EAL`i heakskiit peab olema või midagi taolist.- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
sama juttu olen siin mitmele powerflex puksi ihaldajale rääkinud!- 320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
ise näinud, igati norm masin, kuigi tegemist tundub olevat. velg on normaalne.- 320i Cabrio '89 - Jann
kas m-tech tagastange läheb originaal või replica?- Sügisgrillimine Lõuna Eestis?
olen käpp..- 318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
pakun et hella black, mustad neerud ja m-tech lisa- 325e '87 - SinineBMW
väga kena pre-facelift, peaks mainima, neid originaal konditsioonis korralikke leidub ikka harva, ikka on klaasplastiga üle külvatud ja mäda ning lohakat värvitööd varjatud sellega...- 316i '88 - Henrik
1.8 neelabki maanteel üsna palju, mille järgi arvestad kütusekulu muidu? economaiseri?- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
siit on küll üks kena ja põhjalikult taastatud aparaat tulemas!- Klubi kokkutulek.
kas pilte mõnda teise kohta või siia ei saaks panna?- BMW 325i touring '92
jälle üks vinge touring! ehk pajatad rohkem masinast, mis mootoriga tegu, mis lisad on?- 320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
kuna võtsite vana jutu uuesti üles, siis proovisin oma 1.8 touringuga ja sain ka asfaldil 3 käiguga kerima! nii et kerimine pole mingi näitaja! aga omanikule siiski edu autoga ja natuke kahetsen, et ise ära ei ostnud!- .
edu ka minu poolt, sellise läbisõiduga e30 omades, ei olegi nii oluline , et tegu on 1.6 automaadiga, see auto on omapärane oma läbisõidu ja säiöivuse pärast. Loodan, et hooldad samatmoodi edasi nagu eelmine omanik Saksas!- Klubi kokkutulek.
kui midagi toimub, siis helistage mulle ka, ma olen selle EMT interneti pärast foorumist eemal!- BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
jube kena asi ikka, originaal lisad on õige valik - BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus