Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Tööd küllaga veel, aga edu
  2. kas sillad läbinud liivapritsi ja pulbervärvimise?
  3. pead lolliks mind ve? igatahes värvirant oli missugune ja klaas polnud õiges mõõdus. kas siis kasutaja buumer pani uue klaasi ve? klaas oli tutikas ju. Ei hakka rohkem risustama teemat.
  4. seda oli näha jah, sinu autol, mis nüüd kasutaja lepa oma.. kuna klaas polnud täpses mõõdus, siis tihend oli alla vajunud ja esile tuli korralik värvirant, mis oli ka tihendi peal. e30 puhul on klaasi eemaldamine ja tagasipanek nii lihtne. liimitava klaasiga on see jah arusaadav.
  5. eemaldamine ja tagasipanek on väga lihtne ja vähe aeganõudev töö... ka kõige korralikumal kerel olen sealt roostes serva avastanud.
  6. tööd ikka küllaga... kas värvimiseks ikka võtad klaasid ära? muidu jääb ju ropp värvi rant ja tihendi all võib roostet ka olla...
  7. ja suht halvasti värvitud ka, peaks mainima..
  8. sorry, ei pannud tähelegi...
  9. oskad õelda mis vahet on visco ja LSD difritel?
  10. puuri pidi saama kuidagi ka tänavaautol legaalseks. tean ühte, kes teeb oma autoga igapäevasõite ja sõidab ka rallit, et mingi EAL`i heakskiit peab olema või midagi taolist.
  11. sama juttu olen siin mitmele powerflex puksi ihaldajale rääkinud!
  12. ise näinud, igati norm masin, kuigi tegemist tundub olevat. velg on normaalne.
  13. kas m-tech tagastange läheb originaal või replica?
  14. pakun et hella black, mustad neerud ja m-tech lisa
  15. väga kena pre-facelift, peaks mainima, neid originaal konditsioonis korralikke leidub ikka harva, ikka on klaasplastiga üle külvatud ja mäda ning lohakat värvitööd varjatud sellega...
  16. 1.8 neelabki maanteel üsna palju, mille järgi arvestad kütusekulu muidu? economaiseri?
  17. siit on küll üks kena ja põhjalikult taastatud aparaat tulemas!
  18. kas pilte mõnda teise kohta või siia ei saaks panna?
  19. jälle üks vinge touring! ehk pajatad rohkem masinast, mis mootoriga tegu, mis lisad on?
  20. kuna võtsite vana jutu uuesti üles, siis proovisin oma 1.8 touringuga ja sain ka asfaldil 3 käiguga kerima! nii et kerimine pole mingi näitaja! aga omanikule siiski edu autoga ja natuke kahetsen, et ise ära ei ostnud!
  21. .

eix22 vastas Henry teema asukohas Meie endi autod
    edu ka minu poolt, sellise läbisõiduga e30 omades, ei olegi nii oluline , et tegu on 1.6 automaadiga, see auto on omapärane oma läbisõidu ja säiöivuse pärast. Loodan, et hooldad samatmoodi edasi nagu eelmine omanik Saksas!
  22. kui midagi toimub, siis helistage mulle ka, ma olen selle EMT interneti pärast foorumist eemal!
  23. jube kena asi ikka, originaal lisad on õige valik

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.