Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. h2 tuli miskine 26e, sa saad ilmselt käibe tagasi, siis sama hind Viska rohkem pilte siia oma tegemistest
  2. novott, siin su aku viga peitubki siis. Luku soojendus töötab kui linki üleval hoida. Kaku uksepolster maha ja uuri asja, ilmselt lüliti klemm ära paindunud ja annab koguaeg ühendust.
  3. Mis hind forsis siis tuli? Forss võtab ka nagunii UM
  4. eix22 vastas Tafka teemale, kohas Autod
    Uut pagassi lukku on vaja, uuest luugist küll juttu pole...
  5. Siis saab õhku kuskilt, kui tagasi vajub. Õhutusnippel käsipumba peal ei pea enam ehk, mul oli selline viga.
  6. eix22 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    päris lahe ja haruldane asi kabrio omanikele http://www.ebay.de/itm/original-BMW-E30-Wiesmann-Hardtop-elektrischem-Schiebedach-Vollleder-silber-/140681607667?pt=DE_Autoteile&hash=item20c146f9f3
  7. uskumatult kiire vend argis läks libedalt?
  8. Puudu on siin asju, not used klemme on liiga palju Kohe meenub, et TU pistikust saab toite istmesoojendus(mass ise läheb kere külge)
  9. omale ma olen a osa torud tellinud, nüüdseks juba hinnad kallimad, 18e toru tk, 3 tk neid seal on. Tulevad õigetes painetes, et viska alla ainult. 63L paakidega see umbe mineku teema, sul ju 55L ja sel jookseb tagasivool ülevalt paaki, kust bensiini võtab .
  10. läheb katuse paigalduseks jah? tee sisi jooksvalt pilte sellest tegevusest, samuti oma tutikate asjade laost
  11. 3bar peab klapp hoidma, kui suurem, siis tagasivool umbes ju?
  12. eix22 vastas erala1 teemale, kohas Autod
    pealtvaates küll originaal.
  13. üldiselt ei ole lülitite viga , kuigi ei saa seda välistada. Võta lahti ja mõõda ära kas pinge jõuab ventikani.
  14. ilmselt harjad ära kulunud.
  15. Sinu enda tuttavate auto on see ju, või sain valesti aru kevadisel kogunemisel
  16. Mhh, huvitav, kust see diisli kõlakas küll pärineb...alati on diislil kõige jäigemad ja tugevamad puksid, diisli vederud on kõige kangemad jne.... Reaalselt on esivedrud samad r6 masinatel olenemata keretüübist isegi, samu vedrusi annab isegi r4 motoga masinatele (jutt siis esimestest vedrudest) Kui tahad kõige kangemaid, siis võta atm kastiga 325ix touringu r6 kondiga variant ette ja 325ix touringu r6 kärukonksu variant taha.
  17. Seda ixi käisin kunagi vaatamas, kui eelmine omanik müüs 2x odavamalt. Kere ja uksed olid nutused.
  18. Palju need kohad tegid pakkumiseks?
  19. Mis proovisõitu sa ikka teed pooliku autoga vedas, et niigi läks, tavaliselt lõhub ratas ise juba koopa ära.
  20. Mulle soovitati seda kohta , usun, et sealt saab korralikku tööd. http://www.sadulsepp.ee/
  21. Korralikult tegemine eeldab tagasilla alt võtmist, siis jääb jällegi kiirus ja ka odavus mängust välja
  22. Teenindustes ei panna seda piduritoru ja kolmikut vanasse kohta. Suvalisse kohta isepuurivaga kolmik kinni ja väga hea, tehakse tunni ajaga ära.
  23. Ei tundu ainult sulle, mulle ka, ilmselt on ka see nii, teise poole ratas jälle tundub liiga ees Mul sama esiosa variant kahes tükis olemas, ehk saad korraliku kokku meisterdada, 5e
  24. Enamus põllesi on võimalik korda teha, aga enamus tormab alati uusi ostma.
  25. No seda ma räägingi ka ju koguaeg. Eest, tagant, seest, kapotialt. Võtke snitti eelmise aasta e21 kalendrist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.