Kõik, mis eix22 postitas
-
316i 1993.11.16 - Metalheart
Siia teemasse oli see mõeldud Kas oled passi andmed korda saanud? Igatahes määratakse värv selle järgi, millisena see tundub ark töötajale, sain mina vastuseks. Kui ta värvipime ja mõnda värvi hästi ei näe, siis pannakse tunde järgi see lause prindi välja ja mine löö ARK uks maha ja nõua uut vigadevaba reg. tunnistust
-
324td '92 - yg3
Sorry, see jutt sai valesse teemasse kogemata
-
Kust kohast saaks osta Mono kojameest?
Uuematel kindlasti, vanematel see kojamees küll sellist jõnksu sisse ei tee, et puhastab rohkem kui 2 kojameest. Kahele poole üles jäävad puhastamata pinnad. Edit: Ma küll ei näe, et see kojamees siin mingit märkimisväärset jõnksu teeb ja ilmselgelt puhastab see väham, kui 2 kojameest.
-
Mootori swapp
Faceliftil pole kindalaeka juures midagi vaja vedada.
-
k:lukoili kütus
Ei tea, minu 325ia põletab igasuguse kütuse ära ja ei nurise üldse...Olen veel autode all näinud kütusefiltreid aastast 89. See bensiin ei saa ju olla nii kehv, et teil autod üldse ei käi ja jäävad seisma. Te ei saaks ainukesed olla sel juhul, lisaks kaldun arvama, et sellised suured tanklaketid ei saaks solkkütust müüa, vastasel juhul lüüakse solgi korral kogu kütusekett üle eesti kinni ju...Sellise asjaga nad vaevalt riskivad.
-
Kust kohast saaks osta Mono kojameest?
Siis pole tervel foorumil ilmselgelt raha igasugu võimsamate autode jms jaoks, et võimsaid röögatusi tehakse ja vahele topitakse. Paraku ei näita see mingit rahaseisu, igaüks võib valmistoote osta varem või hiljem, ise tegemise rõõmu tuleb ka tunda ja hoolimata ise tegemisest ei tule kellegil midagi tasuta kätte ju. Nii, et loll jutt suhu tagasi Ilmselgelt on mersu siis säästuauto, et kojameeste pealt kokku hoiti
-
316i 1993. T.Parem UKS ei avane?
No lukustuse nupp siis liigub üles alla või ei?
-
316i 1993. T.Parem UKS ei avane?
Mul punast ja sinist värvi ustega ka jama olnud. Just samamoodi parem tagumine uks , kesklukk ei tee vahest lahti, eelmisel aastal juhtus seda ühe korra Nupust peab ikka lahti tulema, pakun et sul keskluku mootor kinni jäänud. Üldiselt need määrimised võivad suht ajutiste nähtustena aidata, kuna sinna on aastatega palju tolmu ja sodi kogunenud.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Väikse mootoriga auto alt pärit sild jah? Kas lasid pulbervärvida?
-
Lobamokkade rubriik
see on tallinnas jah? udukad saaks veel ära kruvida. Inimestel raha vastu huvi ei ole ikka, pea iga rondi eest saaks niisama maha müües palju rohkem raha kui see otse 100-130€ eest kuusakoski viia .
-
Müüa bmw e30 2.4d
Kas peal on elektriline pump nagu tehasest ta tulnud? Sel juhul võiks isegi kuni 200 pakkuda
-
m40 316i ja 318i pihustite erinevus
Ise arvasin samuti et pole võimalik, sest kataloog paneb suht tihti puusse, aga vaatasin, et mul riiuliall täitsa vedeleb m40 pihustilatt pihustitega ja tunduvad samasugused olevat küll. 2.0 omad on värvuselt juba teised. Rõhuregulaator on ka sama 3.0 bar m40 motol, visuaalselt tundus ka sama, koodi järgi kataloogis vist näitas ka sama sul? Seda ma ise ei vaadanud üle. Et järelikult saad 1.8 sisselaske ja õhulugejaga tuunida 1.6 motot. Pumbad peaks nagunii tootlikuse poolest samad olema e30`l.
-
Ei saanud mina sinu sarkasmi lausest nüüd küll midagi aru, millele sina viitad. Mina vastasin sinu küsimusele, pealkirjas sul kirjas 316i ja 318i pihustite erinevus. Mis muu minu lauses saab olla seotud tootlikusega ,kui pihustid. Vastasin, et pihustid on samad, lisaks on nad samad veel paljudel autodel, mida ei teadnud mina ja paljud teised ka ilmselt, kes kalli raha eest 325 pihusteid otsivad näiteks. Siin see sharkasm oligi.
-
Kui kood on sama, siis on sama ju. Terve rida autodele näitab sama asja, e3o puhul ka 325, järelikult on suure tootlikusega ja inimesed on ilmaasjata 325 pihustite otsimisega palju raha ja aega raisanud, kui m40 omad on samad ja saab kindlasti suht tasuta kätte
-
325i '90 - GTA
Surveregulaator on ikka samas kohas mõlema variandi puhul Ei saa õelda, et plokikaanepoldid ei maksa midagi, siiski 20e kanti on nende hind. Kust selle raamatu soetasid, siin mingiaeg reklaamiti ka seda. Kas oled hea ingliskeele oskusega , või on raamatust pool ikka pildid? Vaata ,et silda koostades ei unusta olulist tõsiasja ,keerata õõtsa ja amordipoldid kinni siis kui auto raskus peal on
-
Mure elektriga
Pole vaja rooli ära võtta, aga mugavam on (just ix ja airbagiga autod)
-
E30 pildid internetist.
karm omaaegne tuning Kandilisi tulesi ka nagu mitut eri varianti?
-
www.h2.ee
Võid teha tellimuse reede ja ei pruugi isegi siis arvet saada enne esmaspäeva, praegu veel pühade teema ka, enne 2 jaanuari pole ülde mõtet paanitseda
-
Lobamokkade rubriik
Aga nii on see igal autol ju, kui kaupa või inimesi täis, siis taguots maas. Uute vedrudega oleks siis vabas olekus jälle liiga kikkis. Proovi kõigepealt e36 touringu road variandi tagumist kummipatja, mis on üle 2cm paks, sellega tõuseb su auto kindlasti mitu cm.
-
Lobamokkade rubriik
See ei ole hea mõte, sest need on hoopis lahjemad. Ise otsisin ix touringule alternatiivi ja kataloogis antavad e36 vedrud olid peenemad ,lühemad ja väiksema läbimõõduga. Võibolla sinu 316 ajab e36 kikki, vedrusi pead mõõtude järgi võrdlema.
-
325iX '87 - Aigar
Jess, nüüd saabub ehk aeg, kui saan hakata neid kassetiavadega konsoole müüma, siiani soovivad kõik neid kõrvaldada just
-
O: tagumised madaldusvedrud
Ei saa pead anda siiski kindla keretüübi päritolu kohta, aga sellised nad on, võrdluseks tava vedru kõrval.
-
Lobamokkade rubriik
Kõrvalistujaoma on mingi korv ja peatoe järgi vaadates ei tundu juhioma ka recaro olevat? Kui lund ja soola pole, siis mis selle kerega ikka väga juhtub lühikese 20-25 aastaga.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Millal mootorijuhtmed korralikult ära sätid? Teen sulle hilinenud jõulukingina r6 ventikakatte koos kaablirenniga ,kui ise ei ole huvitatud selle soetamisest Jahutusvedeliku paaki ei taha uut osta, sees suht pruun seal
-
316i kupee '89 - eix22
Pidasin proovimise all silmas rohkem seda galvaniseeritud sisu, mis muud ikka selle roostes sisuga teha. Eks näha ole kuidas see kollane paistma jääb. Plastik on plastik, leksi käest ostetud klaasist variant ka olemas. Eks pesen siis autot 1 kord aastas,e t ära ei kraabiks Udukad minujaoks nagunii rohkem ilu teema, niisama põletamisel nagu enamustel, ei näe mingit mõtet.