Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Plastikkorgi olen mina igatahes saanud, üks m10 radikas vedeleb. Matul oli enne selline, ta teab õelda. Vahet pole, igatahes tööpõhimõte on sama ja jahutussüsteem on kõigil surveall.
  2. On jh õudusunenägu, sellise kere olemasolus ma juba kahtlen ,kus roostet ja auke ei leia. Veel vaja mõned vabad päevad lunida, et saaks lõpuks valmis ja ära koju tassida. Reede sai närvirahustuseks tegeletud roostega mitte seonduvate asjadega. Ustesse panin turvatalad sisse. Kuna uksed nagunii olid varem roostes, siis pole nende "rikkumisest" otseselt kahju, pealegi on ka e30 uksed varustatud turvatalaga, kabriodel peaks see olema standart, teistel väidetavalt hiljem uuena ostetud ustes. Esimeses otsas on kõigil ustel juba tala koht originaalis olemas, lükka ainult sisse. Sai paksult liimhermeetikuga kokku tehtud ja sisse ta läkski. Teisele poole tegin selleks ümara augu, et saaks täispikkuses sisse lükata ühest otsast. Originaalil on seal tehasest lisaplekk ja kinnitub poldiga. Algselt mõtlesin jätta augu avatuks aga lasin ikka pleki sisse, polnud mõtet sinna auku hakata midagi toppima (uksetuli jms mis mõttest läbi käis)
  3. Mis kägu sa nüüd ajad jälle Mootorid ja tööpõhimõte on ju sama. Vanematel ka ikka hoiab kork kuni 1.2 bar. Sellist plekikorki polegi ma näinud e30, must ümarate servadega on pre facelifiti kork (faceliftil on sakid sees, parem keerata jne) . Paagil on samamoodi äravoolutoru jne. Isegi see plekikork täidab sama ülesannet, seal on ka vedruga klapp ju.
  4. Seal vist jah, võrus mulle õeldi ,et teevad musta, seda kas kuum või külmtsink, ma ei tea.
  5. Jahutussüsteem on ikka surve all,peale käimist korgi lahti keerad tuleb kohe kõvat vussu.
  6. Ise mõtlesin vanad roostes verdud tsinkimisse saata, minuteada tehakse musta värvi tsinki ka, on piisavalt loll idee ei tea?
  7. Kus nüüd kokkku kahmanud velgi ja roole Mõnel mehel ikka veab koguaeg
  8. Kerib nüüd edasi küll?
  9. Jah, seda tala imestasin isegi, aga kuulsin poole kõrvaga veel sellest probleemist mõnel teisel hetkel keretöid aktiivselt tegevalt inimeselt ja käisn mõned varuosapillid ka läbi, kui pehme pole, siis rooste sees. Teine koht on põhja all esimesed istmealused kinnitukarbid. Seal on augud sees, pange näpp sisse ja tõmmake, kui keretöid ei taha siis ärge tõmmake.
  10. See on kerge saale tiks
  11. Ma keerutan päevas mitu korda edasi tagasi Täna üritan poolraamidesse minevad rauad teha, saab niisama keerutada siis nagu šaslõkki vardas
  12. Minuomas ka karbiõli vms sisse lastud, aga probleeme pole, ainult natuke praadimise hääli kostus Ühel varuosaautol on põhi koos diffrite ,sillatalade ja kõikide muukõige muuga üle tuisatud ja see on ikka paras roosteuss , auto ka soomest pärit.
  13. 2443 on õige, aga vahet pole.
  14. Üldiselt on nii, et algselt ma neid kinni ei keevitanud ja mõtlesin mida teha, aga see on üks vähestest autodest mul, millel salongipoolne osa on täiesti korras, muidu on ikka sealt juba roostes või kobrutab paksult. Ma saan veel salongist neljakandilise pleki lahti lõigata ja uue panna, aga kas sel on mõtet, üldiselt võiks kogu kere lahti lõigata, sest paljudes liitekohtades on rooste juba vahel ilmselt. Juhipoolsel polnud miskit näha, teisel pool on ühepoole küljel kerge vine. Ilmselt täristan nad mõlemad üle. Sa oled siis kiire poiss ,kui juba oled eest taha jõudnud kere tegemises
  15. Üldiselt sõelad peaks kõik leitud olema, aga ega midagu ime pole, kui sileda pinna ja mastiksi all ka uss elab. Siin siis pilt suurest üllatusest, kahjuks pole pilti puutumata kujust (järgmiste kerede puhul parandan vea ) Pildil juba haamriga kallal käinud, aga igatahes terves pikkuses tala täiesti mäda ja minu imestus oli suur, sest pole varem seda täheldanud. Hiljem uurisin varuosaronte ja tundub sama jama, kas rooste sees või pehme juba. Nii roosteta keremehed, haamrid pihku Kogu tala põrandal laiali Aga ei, sellest veel ei piisanud, osa põhja pidi ka ikka roostes olema, küll ei olnud see kusagilt veel läbiv, aga rooste peale ei viitsi keevitada uut tala. Tala otsad võtsin ka veel lühemaks, peaaegu vedrupesadeni välja Uus paksust nelikant rauast lõigatud ja panutatud uus tala paigas, krundi ja õli laskmiseks tegin augud ainult kahele poole otstesse, kus ka varem oli, keskele enam suuru lõhikuid ei teinud, kuigi see tala oleks viimane selle auto juures, mis olematuks peaks mädanema hiljem.
  16. Uskumatu, et samasugused autod on ikka nii erinevatest kohtadest rooste, välja arvatud välja kujunenud kindlad tüüpkohad.
  17. Naljamees... Ega ma mingi habemik pole, et keevitusmaski alt välja turritab Täna paar korda miskit kärssas ja susises küll, kui ilma maskita lasin
  18. Jah, pean täpsustama, küünarvarred siis keevitamisest ära põletatud...kindaid kasutan ikka, kuumakindlat raskematel juhtudel, sest see on paks ja sõrmed ei taha kontrollile alluda. Krundin nagunii kõik üle mitu korda. Mida sina teeks, kakuks puhtaks kõik? Iseenesest on see tehase mastiks kõva kraam, samas neid kohti on ikka juba päris palju, kust mastiks on maha tulnud või kakutud keevitamise käigus.
  19. Oleks võinud lasta korraga töömahu ka õigeks panna passis
  20. On jh, suht kopp ees juba, et valmis ei saa veel. Mõlemad käed keevitussädemetega nii ära põletatud juba, lisaks mulle armsaks saanud pikka aega kestnud pusa ka käistest täitsa läbi Muidugi veel mitmeid kordi relakaga kätte/näppu lõiganud ja sada muud häda ja ebameeldivust veel Asi juba suht põjkalikuks läinud, on kellegil ideid või soovitusi ,kas on mõtet kogu põhja tehasemastiks maha koorida või mitte? Iseenesest võiks peale seda veel leida mingeid roostekohti ehk, kuigi keset sirget plekki seda vast ei esine ja kõik kinnitused ja nurgatagused juba läbi õngitsetud. Personaalselt mõnega sel teemal juttu olnud, aga on veel arvamusi ja ideid? Võib ps anda soovitusi või siia, vahet pole.
  21. Ilmselt põdes ta pisut uue mootori co pärast, millest tal aimu polnud.
  22. jah, need tagumise dkinnitused on ka ära lõhutud, 99% inimestest ei keera millegipärast neid kruve seal lahti ja kakuvad niisama Igatahes leaks ma selle sulle korraliku, võid selle minema visata, kui juhul vända luugi jätad.
  23. Miks sa siis selle laepaneeli ära lõhkusid? Minult saad uue sellise, kui tahad. Piilarikatteid kasutatuna ei leia ja uuena 100e tk, klaasidega saab üksi edukalt toimetada, ise ka eemaldasin nv ühelt kupeelt lae ja panin klaasid tagasi hiljem.
  24. eix22 vastas e30white teema asukohas Autod
    Kõige lihtsam, mitme realise pistikuga on aju ja kas käigukast on kahe anduriga hooratta juures? 86 lõpp ja 87a autodele pandi juba facelifti mootoreid. Ma näen pildil lambdat ,mida 126kw mootoril pole.
  25. Väljastpoolt sai siis mitu "tehtud kohta" omavahel kokku. Esimesena tehtud kohas on kerge vine juba näha .Kindlasti tekib mõnel küsimus, et miks midagi peale ei lasknud. Vastus lihtne, algselt oli arvamus, et keretööd ei kesta nii kaua ja teine plaan on algusest peale kogu tehtu ja tegemata roostene osa pritsiga üle lasta ja siis happekas peale. Topeltpleki servad on ka keevitatud ja siis sirgeks lihvitud. Karbid said mastiksist paljaks aetud ja sealt õnneks mingeid üllatusi ei tulnud (välja arvatud tõstekohad, mis tehtud), servad täiesti ilusad alla välja . Piduritoru kolmiku kinnitust ka enam polnud Paagi kinnitusel sai ka kruvikaga vagu sisse kraabitud, ei jäänud jälle muud üle kui uus plekk alla ja uus kinnitus. Tähelepanu nüüd, algne seis selle kinnitusega oli selline, nagu on pildil vasakpoolne osa - ilus ja rooste puudub Kraapisin vaid ühe poole lahti .Seoses selle kinnituse tegemisega hakkas ka salongis pigimatt rõõmsasti sulama. Algselt polnud plaanis neid puutuda üldse. Hetkeseisul tulevad pea kõik vist uued. See saaga jätkub veel. Oli veel avastamatacsuuri üllatusi, hetkel need likvideerimisel ja sellest järgmine kord...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.