eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
väga lihtne on sul omal sekunditega täpne vastus saada, auto käima ja vaatad millise juhtme lahti tõmbamisega vee seier nulli kukub.
-
-
Kalendri pildid 2013 arutlus
eix22 vastas kasutaja Metalheart teemale asukohas Foorum ja E30 Kogukond
Sellest pole kasu, olid talvepildid ka olemas, rahvale ei meeldinud ja ei valitud. Tegin ise samamoodi eelmisel aastal talvepilte selle aasta kalendri jaoks, ju siis oli si*tad pildid, -
kõikidel ixidel on, teatud olukordades on tunda.
-
Siis oled sa ka tropp, sest sinu ixil oli ka veojõukontroll
-
Kui sul seda tehasest ei olnud, siis on kõik puudu (mäletan et sul polnud varustuses peale velgede miskit) El katuse korral on ju pooled asjad teised...
-
-
Kuni 500€ maksvad masinad ei püsi reeglina kaua müügis, veel ootate jääte ilma
-
Ma olen ammu seda rääkinud,a astaid juba, õnneks on nüüd üks asjalik artikkel ka olemas sel teemal. Isiklikult samuti maanteel, 90% juhtudest paugutan täistuled peale udukatega sõitjatele. No mida per*set, enamasti tutikad autod, millel on niigi head tutikad tuled ja vaja veel oma lahmakaid udukaid põletada? Sõidan üsna palju Tallinn -Tõrva vahet ja praegusel ajal on see ikka väga piin, kupatan alati lubatud maksimum kiirusega ja minu taha neid udukatega sõitjaid väga ei satu, aga kui satub, siis saab samuti kõiki taga olevaid tulesi tunda, samuti paugutan kaugtuled peale, kui eessõitva auto tagumine udutuli(led) ikka väga silma paistavad ja möödumine ka võimalik pole. Alles eelmisel nädalal oli mul konflikt linnas ühe per*ses sõitva subaruga, lihtsalt kargasin fooritaga välja ja küsisin kas on viga midagi, et udukaid põletab ja pimestab teisi.
-
Kontrollisid ikka testriga ka, et pistikusse ei jõua 12V? Seal nagu midagi polegi, variant et pistikud ei anna ühendust või lüliti. Kas armatuuris lähevad põlema uduka mõrgutuled?
-
lsd on igal autol peal, lisapaak ja recarod on väga haruldased.
-
Mõttetu jaurata sul, viska tellimusse. Viie inimese pärast rapsida, kes tellisid ja nagunii seal kalendris pole suht midagi vaadata...
-
Ütlesin samuti telefonis ju, mis vahet sel on mitu pin`i sul on, mootori tööle saamiseks nagunii paari otsa vaja reaalselt, ülejäänud on andurid. Proovisid testriga välja ajada, kui muidu üles ei leia? Muidu peaga poisid , aga lihtsa asja juures pidur peal
-
jah, on küll sulle bronnitud.
-
Auto värvimin ja selleks kuluv värv ja muu info.
eix22 vastas kasutaja Greger teemale asukohas Küsimused - Vastused
Kus sinu punane värviti? Ka seal kereluksis ve? -
Auto värvimin ja selleks kuluv värv ja muu info.
eix22 vastas kasutaja Greger teemale asukohas Küsimused - Vastused
Seda kohta ei soovitaks vaenlasele ka tehtud (tegemata) tööde ja suhtumise pärast. Mitu korda juba kinnitust saanud! -
ei ole kerel valmidust, kui pole kesklukku originaalis olnud. Ei tasu kahte asja sassi ajada, signaga puldist lukustuse tarbeks tehtav variant ja ikka konkreetne kesklukk, mis on ikka kesklukk. Tähendab see seda siis et uksed lukku/lahti käivad ikka võtmest, esiuste nuppudest ja pagassilukust. Mõnel autol on jama olnud nende keskluku plokkidega,üldjuhul pole ma ise küll kohanud väga et oleks olnud mingeid jamasi, siis peab ikka kuskil viga olema, et läbi kärsatab neid.
-
ja, pagassilukk ka teine. Mõtekas on kogu toimiv komplekt soetada, ei usu et soovid 4 erinevat võtit..
-
K: Kas tagarattalaagrite mutrid on parema või vasaku keermega?
eix22 vastas kasutaja sillufromIV teemale asukohas Küsimused - Vastused
Võimas õhuvõti peab olema, siis on sekunditega lahti, tava kasutuse õhuvõtmetega jäädki täristama. -
On jah kesklukuga variandil lukud erinevad, ise olen neid komplekte müünud, pole väga kohanud et keegi teine oleks vitisinud neid eraldi maha harutada. Originaal keskluku süsteemi lihtne paigaldada. See tagapaneelis lisa lukuauk ei ole tehase signa vaid ikkagi mingisugune boschi järelpaigaldussigna omal ajal. Kas mõtlesid seda tumepunast e30?
-
see teema mul juba 3 korda läbi lapatud
-
Tava istmelt võtsin samuti 4 ribalise ,milliselt sa kolmega said?
-
Mhh, täna peaks 15 olema, üsna kesine osavõtt ja soovijate arv ikka?? Ajaviiteks sai hääled kokku loetud.. 1.Reimo Ruubel1 19 häält 2.Kristjan Püvi 17 häält Kristjan Püvi2 3 häält 3.Ain Pahkel 16 häält 4.Tiit 3 13 häält Tiit 2 6 häält 5.Indrek J 13 häält 6.Lauri Laks 12 häält 7.Aleksander Kullamaa2 11 häält Aleksander Kullamaa3 3 häält Aleksander Kullamaa1 2 häält 8.Kaspar Kaabel3 10 häält Kaspar Kaabel2 4 häält Kaspar Kaabel1 3 häält 9.Eduard Otema1 10 häält Eduard Otema2 7 häält Eduard Otema5 3 häält 10. Eigo3 10 häält Eigo4 6 häält 11.Urmas2 7 häält Urmas1 4 häält 12.Marek Hiis2 6 häält Marek hiis1 4 häält Marek Hiis3 4 häält Tumedalt trükitud on siis kalendrisse pääsejad, lisaks samade kasutajate teiste piltide hääled. 5 punkti said veel: Birgit Mandli2 Eigo2 4 punkti Ranno4 Siret Silm2 Toomas Anijärv1 Andrus Jaxa13 Ülejäänud said veel vähem või ei saanud üldse, ei hakka neid kõiki kirja panema, üldpilt on vast arusaadav. Eks lihtsam oleks ikka kui iga kasutaja saadaks ühe pildi oma autost, oleks jama palju vähem.
-
m50 ei oska kommenteerida, aga kui diagnost näitas viga pihustites, siis ehk tõesti mingi ühenduspistik oksüdeerinud. e30 m20 mootoritel see küll tüüpiline viga et pihustilati ümmargune pistik seest ära oksüdeerib ja ühendust ei anna.