Kõik, mis eix22 postitas
-
316 '87 - Mihkel
Hiis, kui selle nurga eemaldasid, kuidas siis logari alt kinnitasid?? Roostet kogub ikka see neljakandiline tõstmiseks mõeldud kauss, mis tegelikult üldse tõsta ei kannata ja tõstmise pärast ka mäda, muidugi on seal ka selline mõnus sodi kogumise tühimik, mis samuti roostet tekitab kõvasti. Pildil taustaks tundub e21 olevat?
-
Lobamokkade rubriik
see murdub sinna üles tavaliselt ära, ei kujuta ise ka nende rakiste ja mölludega seda puksivahetust ette
-
M30B35 mootori paigaldus e30-le
Loomulikult ei pea, seda keegi ei väidagi siin , ainult osad MNT onud väidavad nii
-
M: m30b35 komplektne mootor
Ilmselt mitte väga, kolmepoolese kohta ei tea rääkida, aga e30 mootoritega seonduvalt kövasti vigu.
-
M: m30b35 komplektne mootor
Ehk möni suunav ametlik link, et neid mootoreid tehasest sellise erineva tähistusega tulnud?
-
M30B35 mootori paigaldus e30-le
See on mingi vana ja tutvustega variant, pole kunagi sellist viisi näinud et kõik originaalandmed (mis on ka täiesti valed järjekordselt) jäävad kehtima. Kilovatid ja töömaht on ju tehase omad jäänud, usun kui praegu minna MNT`sse siis saadetakse kohe pikalt. Siit foorumist käis kunagi ka sellise tehnilise passi pilt ,kus oli kolmepoolese töömaht ja kilovatid, samuti oli see tehtud 316 peale, mitte kõige kangema e30 peale, millest seda protsenti alati tahetakse seal arvutada
-
Porimatid, veluurist
Pole ju absoluutselt vahet kupee ,sedaan või touring- põhi ja põhjamatid on neil samad välja arvatud ix ja kabrio.
-
Porimatid, veluurist
Kui veel vähe ootate, vötaks ka, kuigi ma pole neid veel kätte saanud.
-
316 sedaan '89 - devil86
Viitasin sellele, et intensiivpesu tähendab esiklaasipesu, mitte tulepesureid , neid aetakse koguaeg segi Tulepesurid ise lähevad tööle vett klaasile lastes üksköik mis moel ,kas siis intensiivpesu tehes vöi niisama vett klaasile lastes.jäi veel mainimata, et mingil imekombel on antenn keset katust puudu, see ka sealmaal kombeks Igatahes edu masinaga
-
324td Touring '89 - grimes
See ainult tundub, eraldi on ikka. 18 velg saab üsna raju olema, õnneks on eesti teed korras
-
o- 2ukselise fl ljuppe
El akna süsteem olemas.
-
316 sedaan '89 - devil86
Tüüpiline soome standart, ilma luugita, ilmselt ka ilma katita ja 75kw m40 ning see ropp järelpaigaldise kärukonks, mis on ka nagu mingi kohustus seal riigis, enamus mis ma näinud olen ja ise tõin, oli sama konks Põhi oli mul ka jube hea esmapilgul, loodame et sul reaalselt hea, ära seal kruvikaga miskit sorkima hakka Ahjaa, intensiivpesu on eraldi esiklaasi pesu eriainega (otsast vajutus) , esitulepesurid teine asi, lisalehel on need 2 lisa ühe koodi all lihtsalt.
-
O: FL esipõll, fl suunatuled, fl esistange.
Lõunas 1 allääre praoga stange pakkuda. 55570186
-
Lobamokkade rubriik
Einaril ikka klaaskuul.
-
Lobamokkade rubriik
Einari prits ei hakka väga peale.
-
Lobamokkade rubriik
Muidu on jah keskel benapump, m40 ka ,ju sul releed tõesti koha vahetanud Tiit ,mul poldid olemas, Tartus ma muidugi pole. 1 on Einari juures ka.
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
On ka soov veel, aga mitte kohe täna ega homme, kui ei jätku, siis sean ennast kolmandasse partiisse järjekorda.
-
Mure kesklukk või signalisatsiooniga
Kesklukul võib palju hädasi olla, üldjuhul jäävad need hädad juhiukse piiridesse. Uksepistik ja selle painde juures olevad juhtmete korrasolek on number 1. Signale pannakse ka keskluku juhtimisele üldjuhul kaitsmed vahele,seega võid roolialla piiluda.
-
O: varuosasid
Lõunas olemas, roolialust katet ja shadowline liiste ilmselt ei leia.
-
BMW E30 325i '88 - -Kaido-
Siis ära viga sealt otsi... Sind õnnistatud ka nende jamadega
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Eest e28, tagant e30 pre Õnne
-
BMW E30 325i '88 - -Kaido-
Kaido Kaido, me oleme sel teemal juba vestelnud mitu korda ju ? Nii et võtmed kätte uuesti ja tagasi kapotialla...loodan et mootori esiots pole kokku pandud
-
e30 esiklaasi vahetus
Tulevikus lisan siia teemasse fotod, et kõik saaks asjast aru, oli nagunii plaanis selline teema teha.
-
e30 esiklaasi vahetus
Isad või pojad, iga asja pärast tiitleid ka pole mõtet jagada Läks veel meelest mainida üks oluline fakt, nimelt on tihendis vee äravooluaugud ja keres ka sama kohapeal. Need augud saab kohakuti ainult tihendit käsitsi pannes ja siiski annab täpselt sättida, et aukudega kohakuti saada. Seda siis,kui tihendi väljavõtmise vajadus, muidugi soovitatav need alati üle kontrollida, sest eelnevas paigalduses ei saa kuidagi kindel olla
-
320i (m20b25) '90 risto21
Ei puterda sellepärast. See ei tohiks eriliselt mootori tööd mõjutada, peaks pihustid kahte rühma jagama.