Kõik, mis eix22 postitas
-
M: Suverehvid 205 55 R15
Mis aasta toodang?
-
M: 15" BBS valuveljed 40€
Ilma kapsliteta, vajavad sirgestamist ja uut värvi. Asuvad tõrva kandis, 55570186 H: 40e jooks.
-
O: katalüsaatoreid
Õiged kokkuostukohad ei soovita neid tervislikes huvides kunagi ise lahti lõigata, mõlemalt poolt on ilusti näha olukord, mul on olnud 1 sulanud kat ja seda oli kohe otsast näha, ei usu et kahelt poolt on vaadates on täiesti korras ja seest on täitsa ära sulanud, see selleks selles osas ei vaidle.
-
e30 m20b20 järele aitamine
Mitteventileeritav pidur on ainult tava 316 ja 318 sedaan/kupeel, ülejäänutel on kõigil juba vent kettad. 4x ketaspiduril pole ka mingit otsest reeglit, kõik autod, millel on abs (kaasa arvatud 316, 318) on juba 4x ketaspidur ja vent kettad ees. Touringu puhul on sõltumata mootorist alati 4x ketaspidur ja ees kõige jämedamad püstakud näiteks. Kui auto lisavarustuses on lisa nimega sport suspension, on kohe sõltumata mootorist jämedad püstakud ja stabikad.
-
e30 m20b20 järele aitamine
See jutt nüüd küll paika ei pea, autotootjad teevad just kõike nii erinevalt, et saaks palju erinevaid varuosi müüa hiljem. E30 autod on läbi aastate ikka väga erinevad, sama ka mootorid ja nende osad. Loomulikult on õigel 325 jõuülekanne, sillad jms erinevad, enamus viskab selle 2.5 mootori 2.0 tehnikaga ja isegi vahest 2.0 juhtimisega peale on jube hea küll Reaalselt on ikka 2.5 motol oma käigukast, kardaan, differ, mootoril õlijahutusradikas ees, aju ja õhulugeja on 2.5 motol oma jne, erinevusi on ikka palju. Peale istutamine on lihtne, eriti kui auto varem on 320 olnud. Mul üks selline m20b25 komplekt üle ka.
-
O: katalüsaatoreid
Ei soovita viia sellele mehele katalüsaatoreid, kui lahti pole lõigatud, siis saate kogusega lüpsta nagu kolin + palju mõttetut udujuttu. Üleüldse ei puuduta see e30 varuosi ja lähed teise alarubriikis ee teema.
-
Säde puudub ja muud mured.
Kirjutasin sulle ps, ilmselt aiman milles viga võib olla.
-
355AKD -andke märku,kelle oma ta kunagi olnud on
Tegid uuringu tarbeks eraldi kasutaja veel See peaks olema sama roim, millele eelmine kevad sai m40 moto minupool peale visatud, kui see on selle kuti nimel, siis tema kontakti leiaks sulle. Edit: Lappasin albumit ja ei ole sama masin, et ei saa aidata ikka.
-
Müüa pre põllelisa
see lisa sobib kuni 85a autodele, uumeate pre omanikud ei tee midagi sellega.
-
Pärnu E30 omanikud!
See kokkutulek on nagunii juba toimunud ju, ajalugu
-
O: E30 Strut bar
Mul ixil on alu strut ja punase struti stiilis need kannupealsed osad. Ixil on kannu ring suurem ja augud suuremate vahedega, et jäi isegi sellises variandis kuidagi pehme.
-
O: E30 Strut bar
Tee nende ketaste kõrvad siis ikka kaugemale selle nikerdisel, on kasu rohkem
-
Lobamokkade rubriik
Räägi räägi välja, ära hoia ennast tagasi, meil kõigil on nii parem äri teha edaspidi ja olla informeeritud.
-
Salongi puhur töötab ainult releed kokku vajutades.
pigem harjad läbi.
-
Lobamokkade rubriik
väga paha...oleks ikka mõni sedaan võüi kupee võinud olla,
-
M20- 95 ja 92kw
Mis erinevused plokis olla saavad?Plokid on ikka samad. Kaantel on need 88 ja 83 raudselt aastaarvud, 88 ei saa kuidagi enam olla 92kw variant. See 92kw sai olla umbes 86 aastani. Kataloogi ei saa paljudes asjades uskuda, näitab tihti samu asju 83-94, aga reaalis on ikka täiesti erinevad asjad. Samuti seal kataloogis näidatud asjad on tehtud universaalseks, näiteks kui tegelikkuses on ix vahekastid erinevad teatud aastatel (sisu poolest), siis kataloog annab nüüd kõigile uuema ja parema variandi.
-
Huvitavad tehase jupid
See peegel pole üldse haruldane , igal kolmandal e30 on see peal.
-
K: Elektri kohta
Ah mine nüüd e30 on juba mitu erinevat süsteemi eri aastakäikudel.
-
K: Udutuled ei tööta?
Sama küsimusega teema oli sul ju mõniaeg tagasi ka? Seal peaks olema üsna ammendatud vastused juba? Relee ja lüliti said samuti minukäest juba tükkaega tagasi.
-
Camber Plaadid
Kuidas see võimalik on, et otse lõhe on keerulisem ja kallim teha kui ümarat? Kõik muu jääb samaks lihtsalt sirged lõhed vaja teha. Ma ei saagi aru, mida selle ovaalse variandi regullid, keerulisem on ju reguleerida. Selle minu pakutud variandiga regullid mõlemat asja eraldi, aga selle ovaaliga peab mõlemaid regulle korraga timmima... See passenger side peaks tähendama ikka seda, et see tükk ise käib sinnapoole, mitte et selle suunas peab selle panema , mina vähemalt saan nagu nii aru.
-
Lobamokkade rubriik
Ja kui sa 50 alas 60 jalus venid, siis mõtlevad kaasliiklejad ka raudselt, et kuradi bemmiraibe tolkneb siin jalus ja häirib liiklust,saaks ometigi linn puhtaks nendest , kihutades oleks samamoodi pinnuks silmas. Ma olen küll ja küll tutikate nooblimate masinate omanike ülbeid pilke saanud, umbes et mis sa tolkned siin oma raipega, ei jaksa autot osta ve, vaata mis pill mul on...
-
Camber Plaadid
rataste kokkujooksu reguleeritakse ikka rooliotstest.
-
a/c järelpaigaldus e30nele
2 infokleebist on ka kaasas
-
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti
Kas sel kasutajal on veel see probleem? pea 4 kuud vana teema ju...
-
Camber Plaadid
kas 100e paar või tk hind?