Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Võtsid töölt puhkust et nii pikkad päevad garages veedad? Ja naist ei ole kes auto peale armukade oleks et sellega nii kaua aega veedad? Igatahes oled kõva töö teinud ja jõudu ja jasku ka edaspidiseks. :wink:
  2. Ei mäleta täpselt aga kas mitte hüdraulilised manomeetrid mitte ei pidanudki olema mingi teatud vedeliku seees aga võin ka eksida.
  3. Pane mgni uuema variandi diisel moto vahele enda teada pole eesti nmigu keegi seda teind ja oleks ainulaadne masin.
  4. 16sec aeg oli see kus tagurpidi startisid ?
  5. NAtuke OT aga ma näen neid sinivalgeid suht tihti siiamaani pole mitte kordagi kinni peetud kuigi auto välimus suht räämas. :roll:
  6. Oli tore suga koos sõita aga eks saab veel sõita järgmine aasta kui oled samaga kohal. 8) Aga sa plaanid muudest dragi üritustest kah osa võtta ?
  7. Jäi kah se masin alles hiljuti silma kuskil aga ei mäleta enam kus.
  8. Kus kandis teil see töö tegemine käib ? Et äkki saaks migni päev läbi tulla ja vaataksite üle ja teekiste hinnapakkumise (Enne muidugi helistaks ette).
  9. Natuke OT. Kui need nii on ja tekib plaan neist lahti saada v kellegil teisel Siis adnke mulle esimesena teda sellest. :twisted:
  10. Kas sul muidu on starteci tuled taga ?
  11. Räägi siis täpsemalt mis turboga tegu jne jne..
  12. Väga kena teine aga kui saladus pole siis mis auto värvi nimeks on ? :oops:
  13. Jäi ükspäev mustamäel see masin silma aga kahjuks lähemale vaatam ei jõudnud kuna migni troll otsustas sarved maha sõitaja liikluskaose tekitada... :roll:
  14. Nii palju kui mina aru olen saand siis need pildid mis eelmisel lehel need tehtud mingi enise omaniku poolt. Kuna janni auto veel tegemises.
  15. Kas tagumised tuled on startecid ?
  16. Juttu võiks rohkem olla ja pildid ei teks kah paha samas kui ostad 316 ja viskad teise moto peale ei tee see kohe autot 325-ks.
  17. Sai siis käidud ja väga tore oli. Üks kena kevade kuulutaja oli kah kohal. :wink: Eix tegi pilte kah äkki kui viitsid siis lisad mõned ?
  18. Minu arust sobib shadowlinega kõigeparemini kollane punane ja valge aga siis vljed kah kindalsti mustaks ja kõik aknad tooni alla. See on aint minu arvamus :wink:
  19. Aga teeme siis nii esmasp. kell 20.00 arenal. 8)
  20. Kas mulle tundub v on velgedle migni 60g tina peale pandud ?
  21. Pole nagu ammu toimunud midagi äkki saaks kokku esmasp kell 20.00 arenal ? Mõned on vb oma suve masinad kah kevade saabudes välja ajanud ? 8)
  22. KEs siis nagu selle auto omanik on Raido v richard ?
  23. Väga kena tundub masin olevat ja tore kui said endle hea ja südant rahuldava masina. Jõudu ja jasku igatahes :wink:
  24. Kui ma ei eksi siis mingi hetk tagasi olid need samad veljedsiin foorumis müügis..
  25. Pea aasta aega juba vaikus old et kuida masin ka edeneb v teine projekt neelab kõik aja ära ? Teine küsimus kah veel et kas sa nende m-teci stangede tegemisega kah veel tegeld ja kui tegeled siis mis nende hinnad olid huvitaks just esimene ja tagumine.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.