Kõik, mis P2hkel postitas
-
325 cabrio - Kert
Jaaaaa ... :twisted: Maitse on sul hea eks suve kogunemisel siis järgmine aasta näeb. 8) [size=7]Ps! Sa pole ainuke kes sellist jooksu velgi meil siit klubist omab. :wink: [/size]
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Teema jälle soiku jäänud. UPDATE!!!
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Peaksid Airi L cabrio all olema kui ei eksi ..
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kui satun nii kaua linnas olema siis tulen kah vast läbi.
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
Võiksid autole siis ka tiiva laiendid teha nagu viimasel pildil siis sobiks see esi stange masinaga kokku, aga praegu küll nagu oleks võõrkeha ees.
-
Rooli nahatamine
Osadele meeldib tagrupidi nahk lihtsalt.
-
Minu poolest võiks küll midagi teha. Aga kui keegi tallinnas plaanib kuskil eminna võib helistada mulle.
-
Ilmselt olen kah kohal.
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Hea mõnitaja oled ikka küll.
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
Mnjaa minu arust sobis see pumper sinna ette. :roll:
-
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
Mõtsin siin et lisaks selle teema kleepsu alla, kuna teema on ilusti ja kenast ülesse ehitatud ja töö kvaliteet on kah 5+.
-
316 '88 - M-Tech
Kuulsin et old subarul kasti hakanud alla panema. Aga kui subaru nüüd valmis saad kas siis hakkad bemmiga tegelema ?
-
Nuh eks ma vaikselt siin korraldan seda veebruari kuust peo värki. Aga ka muid tegemisi on ja ei jõua kõike korraga teha.
-
Ega meil üldjuhul ongi kõik samad näod ja nuh igav pole veel kordagi hakanud. :wink:
-
Mõtsin et tuleks platsi ja tooks ka hiire kapoti amordi su kätte ära. :wink:
- V8 peale panek e30-le.
-
V8 peale panek e30-le.
Oskab keegi midagi öelda M60B30 mootri kohta kas sinna peaks ka M50 kast otsa sobima ja kuida see sellele jõule ja väändele vastu peaks ? Ja mis sidurit ja hooratast sellisel juhul kasutada ?
-
Ma arvan et võiks mustikas teha aga nuh kui lumi maas oleks siis naudiks heameelega kässarit kuskil
-
Kui kella 5st 8ni mingi tegevuse leian siis võiksin isegi tulla aga kui ei leia siis ei viitsi linnas nii kaua olla ..
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Minu arust sobivad need veljed nagu rusikas silmaauku sellele masinale alla. Üks küsimus kas mulle tundub või on esitiib väheke teist värvi ? Muidu kena auto ja jõudu sulle.
-
318i M-technic '86 - Maero
Ei tea niipalju kui ma selle swapi kohta lugenud olen siis pole siiamaani küll midagi kuulnud, et juhitavus halveneks.
-
Umm okei aga kas õõtsa tagumised otsad kinnituvad originaal kohale või liigutasid neid kah ?
-
Mootori käpad tegid ise või tellisid kuskilt ? Ja kas sillatala viisid kah allapoole ? Ja mis mootori patju kasutad ? Mõned küsimused, aga muidu oled väga suure töö ära teinud. :wink:
-
V8 peale panek e30-le.
http://66.196.80.202/babelfish/translate_url_content?lp=de_en&trurl=http%3A%2F%2Fwww.e30.de%2Fv8%2Fv8.htm&.intl=us Siin pm kõik lahti seletatud mida vaja jne. Kui keegi leiab veel infot siis võite lisada.
-
316i '88 - Henrik
Spidoplokki mugavamaks eemaldamiseks võta rool maha siis armatuuri küljes spidoploki all on isuke plastik mis tuleb ära võtta ja selle all oli vist 2 v 3 kruvi ja ülevalpool armatuurlaua küljes oli kah 2 v 3 kruvi ja saadki kätte. :wink: Ja päris kenake on kah teine. :wink: