Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Jaaaaa ... :twisted: Maitse on sul hea eks suve kogunemisel siis järgmine aasta näeb. 8) [size=7]Ps! Sa pole ainuke kes sellist jooksu velgi meil siit klubist omab. :wink: [/size]
  2. Teema jälle soiku jäänud. UPDATE!!!
  3. Peaksid Airi L cabrio all olema kui ei eksi ..
  4. Kui satun nii kaua linnas olema siis tulen kah vast läbi.
  5. Võiksid autole siis ka tiiva laiendid teha nagu viimasel pildil siis sobiks see esi stange masinaga kokku, aga praegu küll nagu oleks võõrkeha ees.
  6. Osadele meeldib tagrupidi nahk lihtsalt.
  7. Minu poolest võiks küll midagi teha. Aga kui keegi tallinnas plaanib kuskil eminna võib helistada mulle.
  8. Hea mõnitaja oled ikka küll.
  9. Mnjaa minu arust sobis see pumper sinna ette. :roll:
  10. Mõtsin siin et lisaks selle teema kleepsu alla, kuna teema on ilusti ja kenast ülesse ehitatud ja töö kvaliteet on kah 5+.
  11. Kuulsin et old subarul kasti hakanud alla panema. Aga kui subaru nüüd valmis saad kas siis hakkad bemmiga tegelema ?
  12. Nuh eks ma vaikselt siin korraldan seda veebruari kuust peo värki. Aga ka muid tegemisi on ja ei jõua kõike korraga teha.
  13. Ega meil üldjuhul ongi kõik samad näod ja nuh igav pole veel kordagi hakanud. :wink:
  14. Mõtsin et tuleks platsi ja tooks ka hiire kapoti amordi su kätte ära. :wink:
  15. Okei, tänud.
  16. Oskab keegi midagi öelda M60B30 mootri kohta kas sinna peaks ka M50 kast otsa sobima ja kuida see sellele jõule ja väändele vastu peaks ? Ja mis sidurit ja hooratast sellisel juhul kasutada ?
  17. Ma arvan et võiks mustikas teha aga nuh kui lumi maas oleks siis naudiks heameelega kässarit kuskil
  18. Kui kella 5st 8ni mingi tegevuse leian siis võiksin isegi tulla aga kui ei leia siis ei viitsi linnas nii kaua olla ..
  19. Minu arust sobivad need veljed nagu rusikas silmaauku sellele masinale alla. Üks küsimus kas mulle tundub või on esitiib väheke teist värvi ? Muidu kena auto ja jõudu sulle.
  20. Ei tea niipalju kui ma selle swapi kohta lugenud olen siis pole siiamaani küll midagi kuulnud, et juhitavus halveneks.
  21. Umm okei aga kas õõtsa tagumised otsad kinnituvad originaal kohale või liigutasid neid kah ?
  22. Mootori käpad tegid ise või tellisid kuskilt ? Ja kas sillatala viisid kah allapoole ? Ja mis mootori patju kasutad ? Mõned küsimused, aga muidu oled väga suure töö ära teinud. :wink:
  23. http://66.196.80.202/babelfish/translate_url_content?lp=de_en&trurl=http%3A%2F%2Fwww.e30.de%2Fv8%2Fv8.htm&.intl=us Siin pm kõik lahti seletatud mida vaja jne. Kui keegi leiab veel infot siis võite lisada.
  24. Spidoplokki mugavamaks eemaldamiseks võta rool maha siis armatuuri küljes spidoploki all on isuke plastik mis tuleb ära võtta ja selle all oli vist 2 v 3 kruvi ja ülevalpool armatuurlaua küljes oli kah 2 v 3 kruvi ja saadki kätte. :wink: Ja päris kenake on kah teine. :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.