Kõik, mis daqqer postitas
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Mina võtaks aknad ikka ära, ja samuti kõik väiksed jubinad nagu pagassi lukk jms mis sa oled kinni katnud. See jääb jama kui nii värvida mudu, kui käsile on võetud siis juba võib korralikult teha ju. Või kui see oli ainult krundi jaoks, siis pole midagi.
-
BMW 325ixt '85 - domain
Imo väga kena näeb välja nendega, eriti kui nii madal on.
-
316 '88 - M-Tech
Velg on kena, aga kuidas su tagaratas nii imelikult valepidi kaldu on, või on see pildi moonutus ?
-
Coilover
Mõtetu teema. Konsulteeri mõne tuning firmaga, saad oma vastuse päris põhjaliku ca 2 minutiga.
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Ainuke küsimus on mul et kuidas keegi üldse aru saab et sul see pandud on ? Ei ole päris nii-nagu-bussil. Bussidel ongi teisaldatavad istmed, autodes statsionaarsed.
-
Mina olen ilma sisuta (taga polstrid, tagaiste) käinud ÜV-l, ja seletasin ära et lähen kohe rajale sellega et võtsin välja. Ei tehtud probleemi üldse.
-
.
Ainult madaldus, ja see on jumala kihvt retro pill. Kenasti säilinud, ilus stock asi.
-
BMW 325i 1990 - nael
Nõus. Kui nii teha siis läheb fiiber raskeks esiteks, ja et ta ''vedel'' ei oleks ja normaalselt kinni lükata saaks peaks ta olema veel tugevam ja raskem. Kokkuvõttes kui kaalu tahad säästa siis tee nii kerge kui saad ja pane splintidega. Et mida sa saada tahad.. kas kiiret autot või ilusat autot.
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
1.02.9x päris muhe. Kui ma aegu vaatasin viimati täna, siis oli sul 1.04.0x ja olin kindel et saad veel päeva jooksul oma 1.03.xx kätte. Aga et lausa selline aeg.
-
BMW 325i 1990 - nael
Mida sa jamad, võta mult see m50 ja turbota seda Saad rohkem jõudu, pmst sama kaal, ja samal ajal saad enda klõbiseva iidse mootoriga ringi sõita
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
Selge selge. No iS-il on kõige kangemad 325i/Mtech jubinad niigi all ju. Võrdlesin mingi hetk stabikaid jms koodidega, ja midagi originaaljuppidest paremat küll alla pole panna.
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
Äge asi. Tahaks sõitmas näha kuskil rajal. Peaks päris käre asi olema. Veeremik on tal siis sama mis 318iS-il jahh ?
-
Küll jõuab ka teise peagi osta
-
Jep, maitsekas. Kuidas pool-korviga on, nüüd püsid ilusti paigal ?
-
Panen sulle u2usse
-
kogetud !
-
Siinkohal peaks mainima et kuradi sakslased raisk ! Neil saab TÜVilt puuri jms vägevate asjatega läbi kui korralikult on tehtud.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
nael pane joonele, riku see fantaasia ära
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
vaheta esimesed ja tagumised ära siis saad kiiremini edasi ehk
-
kuule aga üllatuseks IS-iga nii pikalt peksa ei saanudki
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
tagant paistab nagu rohkem -40 mm vms aga velg on küll kena
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
Kui terve auto rinka jaoks või rinka stiilis on siis on sellised kaared (esimesed mis siin välja on toodud) väga seks imo ! Kui lihtsalt tänava autole panna külge siis ütleks et ehe Porr.
-
320i(325i) E30 touring - madis i
Eest jube kõrge Muidu auto väga ilus
-
yummie. tee sõitu kaa millalgi, tahaks tunda mis too mootor e30ne peal endast kujutab. e36 peal on juba päris käre minumeelest, muidugi oleneb isendist kaa veidi.
- BMW 325i 1990 - nael