Hüppa postitusse

RaidoM

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RaidoM postitas

1. Teksti ja pildi järgi tundub, et see on Märjamaalt toodud masin. Eelmine omanik on paar korda sõitu teinud mulle. Vabalthingavana keris päris hästi edasi. Kahju, et turbomootoriga sõitu ei saanud. Igatahes loodan, et sinu käes edenevad asjad kiiremini ja saad rõhu peal kiiresti tööle. Jõudu ja palju €ure.
  2. Nagu internetipoest ikka. * teed konto * lisad valitud toote "korvi" * teed paypaliga või krediit/deebetkaardiga ülekande. * ootad pakki
  3. RaidoM vastas RaidoM teema asukohas Autod
    vau. Igivana teema. Auto 1,5a juba olemas
  4. kuulutuses ainult natuke valed andmed. Sinna läks ikka 103kw IS mootor peale.
  5. Cabrio oleks tore kuid nende eest tahetakse räiget raha saada. Ja mul oli kiirelt autot vaja
  6. Nonii, et teema kuhugi 37ndale leheküljele ei kaoks teen väikse teemavälise postituse. Ja vb mõnele autohuvilisele huvitav vaadata, mis masinad siin mandril sõidavad. Uueks pilliks Holden Commodore VS II. Süda on Buickilt. 3.8L V6. Kere on poolenisti Opelilt. Uksed vähemalt küll Senatori omad. Esimene ja viimane kord kui sellised tõllarattad ostan.
  7. peab vist ka end järjekorda panema akukast samuti vajab parandamist.
  8. M50 küll mõtetu üritus pole. Vastupidi Raha, aega ja järjepidavust on vaja
  9. Miks kahe kohaline?
  10. olen jah nüüd 10ndat päeva siin. Aga ei ripu kuskil Käin ikka normaalselt. Teed ületades vaatan ainult ikka valele poole.
  11. vat kus tehakse siin raha: http://www.gumtree.com.au/s-ad/toongabbie/engine-engine-parts-transmission/bmw-e30-e36-318i-320i-engine-conversion-package-m52b25-2-5l-6-cyl/1016658555 lased M50B25 peale panna ja plekid 6300dollarit Arvasin,et E30 suht harvanähtav asi siin aga esimesel päeval nägin väga korralikku pre cabriot ja teisel päeval veel korralikkuma M-Tech II kupeed. Paari ronti olen ka näinud. Päike rikub siin värvi ikka korralikult ära. Väga paljudel vanematel autodel lakk koorub.
  12. olen näinud seda lehte Sellegipoolest tundub see Klutchi toodang ilusam ja Eestis ilmselt haruldane ka. Hind ka vastav. ca 1000 dollarit jooks.
  13. mu uus lemmik: http://www.klutchwheels.com/wheels/sl1-silver
  14. see ebay oma on vist üsna suur. 1:18
  15. http://www.ebay.co.uk/itm/OTTO-1-18-BMW-E30-325iS-BURGUNDY-RED-2-DOOR-COUPE-1994-E36-EVO-M3-GT-GREEN-RESIN-/121072866905?pt=Automobiles_UK&hash=item1c30815659 Ilus aga kallis.
  16. ilmselt ajas pada mulle või ta ei tea ise ka,kust stanged pärinevad
  17. 320 jah ja väitis,et esistange on läti, teised originaalid.
  18. http://www.auto24.ee/used/918340 päris kena. Kuid millega need kw-d on saavutatud?
  19. Väga ilus. Paistab,et kapotialune tuleb väga uueväärne.
  20. Leidsin juhuslikult teema üles. Mis autost saanud on? Oled ikka Aussis või tagasi Eestis?
  21. tõesti ilus
  22. on jah. 2k euri ja esimesed uksepolstrid olemas. ehk tagumises saab poole hinnaga
  23. päris "hea" hinnaga uksepolstrid. vb mingi eriti vinge nahk. Cecotto echt leder? http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-M3-CECOTTO-ECHT-LEDER-TURVERKLEIDUNGEN-SCHWARZ-M-TECHNIK-SORTSITZ-IS-/261146420254?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW|Platform%3AE30&hash=item3ccd8a241e
  24. Paar nädalat tagasi soetasin el-katuseluugi, kuna manuaalse luugi hoob/vänt oli puudu ja selle hoova eest taheti sama palju kui el.luugi komplekti eest. Vahetus tundus alguses lihtne, pärast 5h pusimist polnudki nii lihtne. Järgmine päev uusi juhendeid otsides oli tegelikult asi imelihtne Tuli eemaldada mõned polstrid.. maha võtta manuaalse luugi alusplekk ja kõrid mille sees jooksevad kaablid,mis luuki edasi-tagasi veavad. Kaablid ise jäävad paigale. Võtta el-luugi alusplekk ja selle külge needitud kõrid ja nendesse kaablid sisse lükata. Kinnitada uus alusplekk kood kõridega Mootor külge ja vaadata,et korralikult hambuma hakkaks. Samuti tuleb enne mootor viia sellesse asendisse nagu luuk on. Kui katuseluuk on avatud,siis mootorile vool järgi ja nupust vajutad kuni mootor on nö luugi lahtisesse asendisse jooksnud. Juhtmed külge, relee kaitsmekarpi,kaitse sisse, voolu saab juhi jalgade juurest ühest pistikust, millest hetkel pilti pole. Ise lammutasin alguses rohkem kui oleks pidanud kuna õpetusi oli vähemalt 3 erinevat ja viimane oli küige lihtsamt ja mõistlikum. Auto24 kuulutus sai ka läbi seega müügis enam ei ole. Üldiselt peab vaatama uue mootori poole M50 on küll ilusa häälega ja tore ja lahe aga ma ei kasuta selle mootori ressursse ära ja ma pigem panustan kütusekulule kui võimsusele ja kiirendusele. Paari aasta pärast peab tudengi elu alustama ja siis peab igalt poolt kokku hoidma. Enne selle auto ostu ma tegelikult otsisin 1.8IS mootoriga isendit kuid olematu saadavuse tõttu läksin R6 teed. Midagi täpselt ei luba kuid kui kunagi peaks soojalt maalt tagasi tulema siis tahaks E36 pealt 1.8is mootori sinna sokutada.
  25. Kuhu see El.katuseluugi toitejuhe ühendatakse? Juhi jalgade juures on üks plokk,kus on õige kujuga pesa ka juhtme jaoks aga sealt küll voolu peale ei tule. Kaitsme panin külge. Ega kaitsmeplokis veel üht releed ei käi?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.