Kõik, mis einar postitas
-
316 kupee projekt '86
tule taevas appi. midagi nii jubedat pole ma juba ammu näinud. kas esituled mahakruvida kolme kruviga on suurem töö kui nad kinni teipida :roll:
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
minu mälu järgi peaks originaalis olema õlifilter suunaga tahapoole. Sinul on ettepoole. Kas sellel mingi põhjus või lihtsalt näpukas.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
uskumatult ilus- edu autoga
-
Klaaskuuliga pritsimis teenus TARTUS
uuest aastast hakkan siis seda teenust ka pakkuma
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
kuldsete kätega mees
-
318i Touring - Zius
kas paned kohe tagumised aknad ka elekrtiliselt üles-alla liikuma või pimpisid ainult juhtmestiku valmis
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
tahaks ka 5¤5 kleebist
-
K: Kuidas saada maha tuleklaasi
küsi kasutaja LENNUKIGA käest tema vahetas endal tuleklaasid Mul "naerusuu" luuptuli ja olen leidnud kõige odavama varjandi acar ist seal maksis siis nagu mainitud 800.- tk http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted&m1=101&m2=19&m3=19929&pos=1&iz=11439534&ik=101&t1=&t2=&t3= :roll:
-
K: Kuidas saada maha tuleklaasi
e34ja B osa klaase müüdi kuskil mingi 150 eekiga
-
Autoremont ja rehvitööd (tartus kivilinna konsumi läheduses)
teen kõike v.a keretööd ja elektritööd samas ka kasutatud ja uute rehvide müük tel 5015578 einar
-
Plokikaane tihendi vahetus
kuna õpetus on kahe osaline siis esimene pool käsitseb kuuskant peaga polte. teine pool käsitseb torx peaga polte( nende puhul vahetamine kohustuslik, kuna tegemist ühekordselt kasutatvate asjadega)
-
Plokikaane tihendi vahetus
keeradki polte veel 25-30 kraadi kinnipoole
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
avastasin piltidelt kerge anomaalia, aku mootoriruumis ja taga trummelpiduriga sild, on ta ikka 325 või mingi muu e30 millele pandud 2.5 mootor.
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
kui lihtne on inimene õnnelikuks teha.
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
tundub et minu harituses on ikkagi kergeid puudujääke, see hakkabki ilmselt tööle ka ilma line-lockita tahes antud jubendi järgi. ise ma olen kasutand line-locki ja kolmiku süsteemi. edu, kunagi peaks vaatama kuidas sinu süsteem ka töötab
-
mulle tundub et ma maru loll, kuid minu meelest ei lahenda see tagasivoolamise probleemi kui panna õli silindrist läbi voolama
-
eks bensiin on pärit suurtest slaavi steppidest või siberi avarustest, igatahes üle eesti idapiiri siiapoole saabund
-
igav teil küll seal võrumaal pole
-
igav teil küll seal võrumaal pole
-
kõristi on mingitel mudelitel täitsa olemas ja line locki on vaja sellepärast et algsel süsteemil puudub klapp õli tagasivoolamise takistamiseks piduri peapumba reservuaari,
-
BMW 324td - Lauri_L
tubli, ja edu kõikide nende juppide paigaldamisel
-
kas kässari tuunimise asemel poleks parem kasutada tehases toodetud hüdraulilise piduri kit-i ja peale selle pead sa kasutama ka elektilist või mehaanilist(rohkem seksi) line-locki, muidu ei kipu see süsteem normaalselt tööle hakkamal
-
seleta ära mis moodi see auto m-technik on. läti stangede koopiad ei tee veel igast autost m-technikut
-
316 '88 - M-Tech
kas mingit e-36 rummu poleks saand kasutada, neid peaks vist 2 või 3 erinevat varjanti olema. oleks kordades odavam ja vabalt romulas võtta.
-
kui põhja alt paak ära koristaga ja asendada see tagavararatta koopasse tehtud paagiga peaks kaalujaotus oluliselt paremaks minema,