Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis einar postitas

1. tule taevas appi. midagi nii jubedat pole ma juba ammu näinud. kas esituled mahakruvida kolme kruviga on suurem töö kui nad kinni teipida :roll:
  2. minu mälu järgi peaks originaalis olema õlifilter suunaga tahapoole. Sinul on ettepoole. Kas sellel mingi põhjus või lihtsalt näpukas.
  3. uskumatult ilus- edu autoga
  4. uuest aastast hakkan siis seda teenust ka pakkuma
  5. kuldsete kätega mees
  6. kas paned kohe tagumised aknad ka elekrtiliselt üles-alla liikuma või pimpisid ainult juhtmestiku valmis
  7. tahaks ka 5¤5 kleebist
  8. küsi kasutaja LENNUKIGA käest tema vahetas endal tuleklaasid Mul "naerusuu" luuptuli ja olen leidnud kõige odavama varjandi acar ist seal maksis siis nagu mainitud 800.- tk http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted&m1=101&m2=19&m3=19929&pos=1&iz=11439534&ik=101&t1=&t2=&t3= :roll:
  9. e34ja B osa klaase müüdi kuskil mingi 150 eekiga
  10. teen kõike v.a keretööd ja elektritööd samas ka kasutatud ja uute rehvide müük tel 5015578 einar
  11. kuna õpetus on kahe osaline siis esimene pool käsitseb kuuskant peaga polte. teine pool käsitseb torx peaga polte( nende puhul vahetamine kohustuslik, kuna tegemist ühekordselt kasutatvate asjadega)
  12. keeradki polte veel 25-30 kraadi kinnipoole
  13. avastasin piltidelt kerge anomaalia, aku mootoriruumis ja taga trummelpiduriga sild, on ta ikka 325 või mingi muu e30 millele pandud 2.5 mootor.
  14. kui lihtne on inimene õnnelikuks teha.
  15. tundub et minu harituses on ikkagi kergeid puudujääke, see hakkabki ilmselt tööle ka ilma line-lockita tahes antud jubendi järgi. ise ma olen kasutand line-locki ja kolmiku süsteemi. edu, kunagi peaks vaatama kuidas sinu süsteem ka töötab
  16. mulle tundub et ma maru loll, kuid minu meelest ei lahenda see tagasivoolamise probleemi kui panna õli silindrist läbi voolama
  17. eks bensiin on pärit suurtest slaavi steppidest või siberi avarustest, igatahes üle eesti idapiiri siiapoole saabund
  18. igav teil küll seal võrumaal pole
  19. igav teil küll seal võrumaal pole
  20. kõristi on mingitel mudelitel täitsa olemas ja line locki on vaja sellepärast et algsel süsteemil puudub klapp õli tagasivoolamise takistamiseks piduri peapumba reservuaari,
  21. tubli, ja edu kõikide nende juppide paigaldamisel
  22. kas kässari tuunimise asemel poleks parem kasutada tehases toodetud hüdraulilise piduri kit-i ja peale selle pead sa kasutama ka elektilist või mehaanilist(rohkem seksi) line-locki, muidu ei kipu see süsteem normaalselt tööle hakkamal
  23. seleta ära mis moodi see auto m-technik on. läti stangede koopiad ei tee veel igast autost m-technikut
  24. kas mingit e-36 rummu poleks saand kasutada, neid peaks vist 2 või 3 erinevat varjanti olema. oleks kordades odavam ja vabalt romulas võtta.
  25. kui põhja alt paak ära koristaga ja asendada see tagavararatta koopasse tehtud paagiga peaks kaalujaotus oluliselt paremaks minema,

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.