Kõik, mis Impsionu postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Äkki ka kohal, juhul kui nv-sel auto ühtetüki kiltsis jääb. Aeg ja koht ilmselt sobivad.
-
316 '88 - M-Tech
Praeguste talvedega on jah see rehvi teema eriti valus. Kui käisin laupäeval jääl, siis jätsin pärast naelad alla ja sõitsin ringi. Krt nii ei saa sõita ju, naelad ju puhtalt hoo surmad eriti kui pead nendega ka võistlustel käima. Hetkel lasen vanade contidega kus ammu pole naelu sees aga muster on hea, nendega saab kuivaga paugutada ja lumega saab tasakesi ka ära sõita. Eesti on minuarust nüüdseks küll jõudnud lamelli vööndisse
-
316 '88 - M-Tech
Kuna ise töötan rehviboksis, siis meil on selline poliitika, et paremad lähevad ikka vedavale sillale. Põhjus lihtne, eelmine hooaeg on ju kehvemad olnud vedavas sillas, sest seal kuluvad rehvid kiiremini.
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Kõigepealt küsiks: kas ma tunnen sind? Teiseks seda, et jah tõesti kahjuks on neid inimesi liigapalju, kes võivad selle asjaga halvas mõttes uhkustada, aga kas seda peab niimoodi välja kisendama ja näitama et see on mingitmoodi õige tegu? Pigem võiks seda enda teada hoida ja seda häbeneda... Olgu aitab sellest jutust, kuna tegemist siiski võõra inimese auto teemaga!
-
lepa sa oled ikka väga saiebiis vana siis ju :shock: Oled muidu ise rahul, et suudad sõita täispeaga? OT küll, aga ei suutnud vait olla, see postitus pani kohe kukalt kratsima.....
-
Tegelikult on siiski nii, et e30 keredest on kõige lähemal ideaalsele(ehk 50:50) kaalujaotusele Touring(kuid kindlasti ei ole see ka täpselt 50:50). Mehed te võite üldse ära unustada, et te ise oma käepeal saavutate ideaalse kaalujaotuse ja tehas ka seda ei anna, vähemalt mitte bmw. Miks tehakse siis rallikaid stendides õigesse kaalu(sealt on muidugi suurem osa salongist jms eemaldatud) ja siis ka hüpates ei pruugi auto õieti maanduda. Lisaks pole kupee kerega 325i kindlalt kaalus, vaid ikka väga-väga ninapeale kaaluga, ehk et esiots on tunduvalt raskem. Olles nüüd siin omanud hiljuti nii touringut kui ka kupeed, siis võin õelda, et kupee jääb kergemini kinni ja temaga on libedal raskem sõita(just pudrus). Touring oli tõesti enam-vähem läbivusega ja võis saada esiveolistele ligilähedale, aga kupee on suht jama sellekohapealt(vähemalt kui kapoti all on r6 mootor).
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Palju ilusaid läikivaid asju 8) Tuleb tunnistada et nii mõndagi asja oleks endalgi vaja sellest kollektsioonist Ei mis muud kui jääme siis järgmist hooaega ootama. Eks pead rasva luudele koguma talvel :wink:
-
316i '88 - Henrik
Minul olid sellised tõmmitsad.
-
316i '88 - Henrik
Mis seal otsida. Pidurisuport lahti, rooliots lahti, õõtsa välimine sharniir lahti, ülevalt amordi kannu pealt kolm mutrit lahti. Nii saad püstaku alt ära. Siis tõmbad tõmmitsatega nats vedru pingesse, lased pealt amordil mutri lahti, võtad sealt padja ja muu mudru ära, võtad verdu küljest. Seejärel keerad amordi püstakust välja teine asemele ja kinni tagasi. Palju teha aga keerulist ei ole midagi. Põhiline ongi et oleks tõmmitsad vedru kokkutõmbamiseks olemas.
-
316i '88 - Henrik
Tagumiste vahetus on esimest korda a´la 15 minuti töö(üks siis), ja teistkorda 5 minuti töö. Ühesõnaga tagumised on eriti lihtne vahetada. Esimeste jaoks on tööriistu vaja, kui tõmmitsad olemas saab ka need suht ruttu vahetatud.
-
318iS '90 - AndresS
Väga viis. See on muidugi loomulik, et jalg tõuseb. Minulgi on hirm olemas, aga vahest juhtub ka teistmoodi, et lihtsalt ise muutud hulljulgeks, sellisel juhul oleks loomulikult õige puuri olemasolu. Pole midagi õelda, kui on tahtmist, raha ja aega tuleb taguda rauda kuniks see kuum on :wink: Endal mul ei ole majanduslik seis kiita, oleksin kerevahetuse hetkel ka läinud kindlasti puuri teed, aga noh äkki kunagi õnnestub. Imre!
-
318iS '90 - AndresS
Turvapuur/kaar tuleb enda ohutuse tagamiseks sisse ja kas see tuleb ilma homologeeringuta? Kui jah, siis vist ülevaatusele ei saa jah enam. Samas äkki teed ikka korraliku puuri, tugevdad kere ja saad jäikust juurde imo. Seljuhul on auto eal kaardiga ja saab ka võistlustele omal jalal sõita ja ka lihtsalt tänavalegaalseks(samas ülesanne ei ole lihtne loomulikult). Hiljem kui isu kasvab saaksid II liigat sõita suures rallis 8) :wink: Igatahes kihvt ja edu sulle. Imre!
-
BMW 320i touring -vr6-
Oioi 8) Ootaks nüüd pilteeee!!!
-
325 cabrio - Kert
Super kuju oled ikka Ei mis muud kui edu ja pikka närvi, et vastu peaksid lõpuni. PS. Püstakud ikka ootavad sind ja üritan sulle nad järgmiseks trenniks kaasa võtta :wink: (ega sul originaal velgi 15",ükskõik milliseid, üle ei ole?)
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
Eelmine nädalavahetus toimus Hiiumaal väike üritus, kus said kokku ka cabriod. Ma olen enam kui kindel, et sellist haruldust oleksid meie põhjanaabrid kindlasti näha tahtnud ja katsuda. Seal oli üks e30 cabrio mille läbisõit oli 55000km :shock: näiteks(Soomest muidugi tulnud). Igatahes jutu point on see, et sinu auto on väärt näitamist(muidugi on neid siin foorumis veel nii mõnedki). Julgemalt-julgemalt noormehed :wink: Edu tegemistes. Imre!
-
325i '90 - Krst
See õige inimese juhendamisel tehtud trenn on küll õige, endalgi siin plaanis Margusega(Murakas, juhul kui tal kunagi peaks aega olema) minna kuskile kruusa trenni tegema. Samas ka ise nühkides ja analüüsides on võimalik alguses päris palju aega parandada, kuid eks siis on oht valesti õppida, pärast ringi õppida on raskem.
-
325i '90 - Krst
See küll ei puuduta otseselt nüüd antud auto teemat, aga loodan et teema omanik ei pahanda väikse OT pärast. Ma sõitsin viimane kord Raplas ajaks 57.2.. midagi ja seda terve ring 2 käiguga. Reaalne oleks isegi olnud lüüa mul 56 sekundi piir ja seda siis Touringuga millel kõik silla osad on originaalid. E30 on rajale küll suht hea auto. Auto on üks eeldus heaks ringiajaks, teine eeldus on juht, trenni peab tegema, see on ka kindel...
-
318iS '90 - AndresS
Tubli, väga hea aeg. M3 pole mõtet osta kui saab ka nii pisikese mootoriga masinaga kiiremini kurve läbida. Igatahes edu ja tee nats trenni, Raplasse rajale saada pole keeruline(kõne Tiidule ja nats raha ja trenni aeg olemas), miks seda soovitan on see et ma vaatan kuidagi kahtlaselt on aeg nii kõva juba praegu, vahed kiirete meestega on pea olematud :shock: Ja kiiretel meestel on jõudu oioi kui palju rohkem autodel. Saugal ilmselt nii lähedale ei saaks, aga Rapla on selle auto jaoks justkui loodud. Nael kummi...
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Tee mis tahad, aga ma ootan juba turvapuuri sellele masinale 8) (ära näkku löö Silwer). Kohe hirmsasti tahaks näha seda autot võistlemas rinkal või rallis, tundub juba piisavalt hea olema :wink: oleks loogiline jätk
-
Küll jään, üks oli praktiliselt uue välimusega(ka kirjad uuema tüübi omad, olemas mul kolm jooksu juba ja olen avastanud et on uuemad ja vanemad :wink: ) ja mul ongi üks nendest uuematest puudu et korralik jooks kokku saada. Teised võivad vähe longata, ühe jooksu sain 500.- aga seal paar muret ka, kaks sirgestamisel ja ühte vaja keevitada, õnneks on mul alumiinium keevitaja kohe võtta ja sinna vaja ainult üks pisike tirts peale lasta. Mis muidu üldse plaanis siis uuel aastal autoga, peale pidurite veel jõudu/jaksu midagi muud teha või teed ühe asja korraga ja korralikult? Kas peale BMW Cup-i ja OT ka mõnd muud sarja plaanis proovida(eriti vist polegi kuskil võistelda rohkem)?
-
Rehvi valik on sul vast parim tänava rehvide seas. Endalgi lähevad tellimusse samad, mul küll mõõdus 205/50 R15 Michelin pilot cup-id. Küsisin veidi nõu ka Marguse (Murakas) käest, sain vastuse, et need on Porsche Cup-is välja töötatud rehvid ja enamus Porsche-si veereb just nende rahvidega tehasest välja. Ta ütles, et peaks olema parim valik rahvarallidel ja niisama rajal käimiste jaoks. Eks tuleb teda uskuda ma arvan. Sinu piduri teema peale mõeldes, siis endalgi oleks vaja uuendada neid, mul küll sellist upgrade vaja pole kuna jõudu tunduvalt vähem masinal, aga midagi asisemat oleks vaja küll. Edu sulle igatahes, eks ajad räägivad järgmine hooaeg iseenda eest :wink: B.t.w veljed sain kätte, pinki panen homme, siis saan ka õelda kas olen diiliga rahul 8)
-
316 '88 - M-Tech
Oh issand Siit nagu hakkaks, esimesena kodumaal, välja kooruma miskne lääne naabritele võrdne "projekt". Ma südamest loodan, et see sul ka õnnestub, kes siis ei tahaks irl näha lendavat e30-t Kõva närvi....
-
316 '88 - M-Tech
See nüüd küll suht ülepakutud. Tean juba oma tutvusringkonnast kolme/nelja isegi võibolla rohkemat sirge ninaga e30-t. Endal oli veel mõned kuud tagasi samamoodi väga ilus sile(toonitan mõned kuud tagasi ). Samas mul see fixitav suht kergelt veel. Ma pakun, et see suhe on 5 autot 10-st. Aga jah, kõigil ju võimalik need vahed paika ajada ja ära timmida, see pole mingi näitaja. Kes sellega ainult tegeleda viitsivad. Nii et sulle jõudu ja jaksu... Loodame siis seda masinat ka kunagi BMW-Cupil näha 8)
-
Õnne, ilus sõit. Jäi kuidagi silma see, et kui teised esiotsa mehed lasid väga libisema ja mootorid ka karjusid väga koledasti, siis sinu sõit oli sujuv ja tundus igav, mis teadagi ongi kiire sõidu aluseks. Nii et ma olen meeldivalt üllatunud, paistab et see vaev on auto kallal vilja ilusti kandnud. Kuid mis aegu sa eelmise mootoriga Raplas sõitnud oled, ja kas auto on muidu samaks jäänud peale mootori?
-
Oot aga milleks sa teda ehitad ja mis lõpuks ideaalis tulema peaks: kiirendus, rinka/rahva), rinka(spets), ralli või veel midagi muud... Muidu on küll tehtud hirmus palju selle autoga, aga kas jäädki ehitama? Või on ikka mingi siht ka silme ees kus peaks asi lõppema või noh peaaegu lõppema Selles ma ka ei kahtle, et sinu käest on mul nii mõndagi õppida ja kui jänni jään ka kindlasti küsida :wink: Edu sulle ja et vaim ei murduks ::