Kõik, mis oo7 postitas
- 327 eta väntvõll
-
Lobamokkade rubriik
E30 on Mobile Tradition
-
nukkvõll m20b28le
Väga kange nukkvõll pärisib päris hästi ökonoomsust ja tänavasõitu, s.t auto on madalatel pööretel jõuetu ja tühikäigul lonkab Mu venna 2,8 peal on 272/284 nukk ja sellel pidi tühikäiku 100 pööret tõstma, siis käib hästi. Tänaval saab sõita ja lõpust tõmbab korralikult. Kui tahta et klapid veel kauem avatud oleks tuleks ka piirajat tõsta. Arvan, et 288 on tänavasõiduks juba suhteliselt viimane piir.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
E36-l saab tagasilda reguleerida.. Kas E30nel muidu ei saa ? Pole nagu süveneneud tagasilla hinge-ellu sellel autol
-
2014. aasta kalender - ideed, ettepanekud, arvamused
Ma ei saa aru kuidas nendele mõtetele alles nüüd jõuti, kui asi oli 20. jaanuarist saadik teada
-
+1 Sama küsimus, ma oleks siis välja lõiganud või muu pildi pannud. Reeglid peaks olema algul paigas ja ka neid järgima
-
320i Touring '90 M20B25 "Rullkebab" - Ollu
Kes siis naise sõna kuulab Kui on käsil E30 ost ja naise võtt, siis tasub e30 varem ära osta, sest sellega saab juba palju parema naise kui eelmine oli
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Minu arvamus on, et ideaalne on 16 tolli E30 all. Mul on 15, veidi väike siiski
- Lobamokkade rubriik
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Sellega saab tänapäeva kiiretes liiklus-situatsioonides juba hakkama... need suuremad vabalthingavad (nagu mul ) kipuvad kahjuks juba uute kallimate pereautode vahel jalgu jääma
-
Kaanepildiks võiks olla meie suvise kokkutuleku pilt, kus autod kõik reas
-
Kas on võimalik/mõtet taastada?
Käia rooste maha, siis pärast sõelapõhja peal hinda, seal võib vabalt asi ka külje mahavõtmiseni välja minna, need e30ned teada värk
-
Tehase m20b20-le M21D24(meh pumbaga) swap?
Ma soovitaks ka paigaldada ETA diffri. See oleks odav lahendus ja saaks asja tehtud ühe õhtuga.. Ega see kiirendus sellesmõttes väga lootusetu pole, alati võimalus ju ka maanteel 2. sisse tõmmata
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Väga huvitav leidmislugu ja muidugi ka huvitav auto. Hea leid
-
2014 Kalendri jaoks Pildid
E30-ned stardijoonel : Pilt on küll eelmisest aastast, autod mustad ja vatti saanud, kuid pilt on hea kvaliteediga, seega kandideerin..
-
316i (m50b28 Turbo) '90 - Razer
Lõppkiirus näitab et asjal jõudu ikka on
-
BMW 318i '84 - SiimK
Kui peaks auto juppideks minema või suuremad veljed ostma, siis võid neid mulle müüa pakkuda
-
Lobamokkade rubriik
Minuarvates toimib E30 foorum omaette just vägahästi, polegi vaja kellegagi liituda.Lisaks on meil ainsana täiesti toimiv jututuba (kus keegi käib ka) See et E34 huvilisi nüüd nii vähe on pole meie probleem E30 on palju vanem auto ja peaks neid ka vähem järgi olema, selle eest on aga nende omanikud ~75% ulatuses tulihingelised fännid ja ma arvan, et see ongi meie foorumi/kogukonna kõva alustala, mida teistel konkreetselt ühele mudelile konsentreeruvatel foorumitel/kogukondadel Eestis kellegil pole.
- Lobamokkade rubriik
-
316i (M50B25) '89 - Eff
Ma nüüd ei tea kui suured sul tagarattad on, seega panin enda auto rehvimõõdu 205/50R15 91,8 km/h = 2700 102 km/h = 3000 Sul on 5. käik nüüd 1:1-le nagu E30nel originaalis 4. Sellest ka kõrged pöörded. http://tqhq.ee/dir.php?id=62
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Selleks et Valgast tsivilisatsiooni jõuda kulubki palju kilomeetreid
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Nägin täna mustamäel sind sõitmas sellega.. fooritagant kiirendab uuematel nagu nalja eest ära Ise olin muidugi traditsiooniliselt jalgsi
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Ma võin lohutada, et minu autol oli klaasitihendi äravõtmise järel äravoolu avade augud suuremaks roostetanud, niiet oli vaja uued keevitada Võrreldes teiste sama ajastu BMW-dega oli E30 viletsamini kahjuks tehtud. Pealegi on see auto praeguseks väga vana.. lihtsalt kui kuskil mingi kivitäke on 10a saanud vaikselt mullitada, siis sealt lähebki kärts läbi kohe.
-
BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
Ma olen enda autoga vaid korra Tartus käinud ja see oli siis, kui selle värskelt ostsin, s.t 2011a. Eks neid punaseid liigub veel mõned..
-
Lobamokkade rubriik
Oh Lord Jesus, there is a fire..