Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. oo7 vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Heh tegin sama pildi aga teiselt poolt :-D Meie lähedal pesitseb veel üks 2,7 stroker kupee mis väga viisakas, tumepunane ja borbet a veljed
  2. Ei aja tuppa summuti on suunatud alla mitte pole seal taga otse. Nagu diisel autodel. Ots lõppeb servaga tasa
  3. Esitiivad kannatab küll panna B osad. Ta autol on esimesed B-d juba enne meie aja-arvamist. Muidugi A-d istuvad paremini, mul endal A-d, aga väljast küll midagi aru vähemalt mina ei saa Taha koopaid ja asju polnud lihtsalt saada
  4. Auto on toimind laitmatult, täna oli ilus ilm ja linna peal oli märgata kohe erinevaid huvitavaid autosid, mõned vanemad USA masinad jne.
  5. See läbi roostetanud koobaste teema pole väga lihtne parandada. Vend lõikas omal auto küljed pm maha ja ostis UM-ist uued välis ja sise koopad. Kuskilt mujalt mõttetu lõigata, lõikasime ise ka aga pärast ikka asja ei saanud.
  6. See vist oli originaalis 316i
  7. Pulmas pole siis käinud, nende kutsetel see tavaline. Tegu on väga fääncy värgiga. Tuleneb tegelikult Prantsuse keelest: "répondez s'il vous plaît"
  8. Osta um, seda tervena ei saa mitte kuskilt, endal oli ka kuulutus üleval üle poole Aasta
  9. Kutse millele oodatakse vastust ja kaamera mille ässad panevad oma auto või mille iganes külge
  10. See kui rulliga öösel siin Tallinnas cruisid ja vahest kinni peetakse, et taskulambiga silmi kontrollida ja niisama ohkida tuleb ära harjuda. Endal juhtub ikka paar korda aastas..
  11. Kui siduri alla vajutad, kas siis jääb järgi ?
  12. oo7 vastas kurjam teema asukohas Probleemid
    See viimane hunnik mis sai ostetud asju s.h need tihendid tuli küll odavam, võrdlesin mõlema koha hindasid. Eks oleneb asjadest mida osta ka.
  13. oo7 vastas kurjam teema asukohas Probleemid
    Siiani veel saavad ikka. Muide ma ise plokeradisn ka taga tule isegi special kraamiga külge mis nagu selline kleepuv nöör. Kestis aasta aega siis oli pagass vett täis Pärast andis tuld kätte saada
  14. oo7 vastas kurjam teema asukohas Probleemid
    UM tihendid ju nii odavad Üks variant on mingi klaasiliimi vms mögaga aga noo pärast ei saa tuld enam õieti kätte ja milleks jamada..
  15. Head pildid
  16. Täiesti õigus. Originaal Lada seetõttu kergelt alajuhitav ongi, et tal tagasild oluliselt kitsam esimesest. BMW tegi ka tagant kitsamaks kui võrrelda E21 vs E30 Drifti autod seepärast eest laiad et rattad keeraks rohkem.
  17. .Nahksisuga turbu-pill http://www.auto24.ee/used/2003502
  18. Ära enne strokert ehita, muidu kohale ei jõua
  19. Palju nende tootlikus siis on ? Pihustite peal olnud koodi järgi otsides selgus, et tegu on 19lb/hr pihustitega, mis tulid e34 535i pealt. Samas näitab internet vanadele 6stele 24 lb/hr pihusteid.
  20. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Siis on lihtsalt 5. piirajas
  21. Muidu võimsuse järgi oleks sinna õigem isegi olnud vanema M30 ehk 635jne pealt pihustid panna, aga neid polnud saada, seega läksid e34 omad. 19 vs 24 lb/hr tootlikuse vahe. M50 pihustid millest rääkisid pole tegelikult eriti suurema tootlikusega, sest see tootlikus on öeldud neil 3,5BAR rõhu juures. M20 omadel ja neil M30 omadel aga 3,0BAR juures
  22. Ülekanne on tal 3,45 nagu mul. Stroker oli niipalju võimas et rebis sellega tunduvalt paremini edasi, kui 4,10-ga. Vahetasime kevadel diffri ära. Praeguse mootori puhul ütleks et on käigud veidi pikad. Autol on piiraja 7000, ehk see läheb päris korralikult välja, 2. käik on üle 100km/h
  23. Vana kolbidest ei saa strokerit teha lihtsalt sest vända käik liiga suur, lisaks 2,8 on niigi palju vägevam surve aste kui ühelgil M20 mootoril on. Peaasi et plokikaas vastu peab. Muidu vend ükspäev siin käristas ja mõõtis kangesti, see praegune vana strokeri juhtimise ja asjadega 2,5 käib 0-100 ka 6,8s nagu ta 2,8 algul M20b25 juhtimise ja pihustitega jne kraamiga. Muidugi mootorite omadused on täiesti erinevad, ühel oli siis võimsust igast asendist, teisel aga ainult siis kui pöördes on korralikult. Ehk kui tahad tõesti kiireks seda saada, siis tasuks ma arvan asi lahendada nii nagu meie seda tegime, siis käis auto alla 6s sajani ära. Arvestades võimsust on vaja M30b35 pihusteid vähemalt. Mingit pensu haisu ei ajanud rohkem kui originaal pihustitega, kuna aju oli korralikult tehtud. Ainult jh kaas läks 400 kildiga peeneks . Samas ma ei usu et probleem sellest tingitud oli, sest peeneks läks ta ka lõpuks selles m20b25 seades. Loodan igatahes parimat, siis julgen selle äkki endale ka teha . Seal valge kapoti all küürutamine võttis strokeri ehituse isu ära
  24. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Piisavalt alla mäge on siis läheb mul ka 273 km/h välja
  25. Kus ta siis on, uus on ju viimasepeal http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/BMW_Z4_II_sDrive23i_front_20100420.jpg

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.