Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Kui kõik muu samaks jätta ja vahetada ära plokikaas on auto umbes 5kw võimsam. Kas ta pöördesse käib korralikult ? 6000+
  2. Mu küsimus selle mõlema ratta lennutamise peale oligi ..
  3. Olen ka seda teind 5. käik sees käib väga hästi. Ma alustasin 250-ga. Kui pole roppe kraapse, siis lihtsalt laki tõmmab see väga hästi maha. Väga suuri "hüppeid" ei tasu teha, sest siis võivad kriimud sisse jääda. Kõige jämedam vesilihvi paber on 400. Soovitan kindlasti seda kasutada. See lükkab juba sellise sileda pinna ette, mis veel küll ei läigi aga on selle eest täiesti kriipsuvaba. Velje rantide hinnapakkumine tuli kui siin uurisin 200 EUR ring, mis on totaalne müstika arvestades, kui lihtne see töö tegelikult on.. Kindel plaan endal ka asi ära teha. Küsimus nüüd muidu ka Kui autol on tavaline differ ja tagaots ülesse tõsta, kas siis saab edukalt pollida ka 2te ratast korraga ?
  4. Väga vägev masin !! Eriti suveks.. Läikivaid originaal kroomneere läheks vaja
  5. Vanale klapiga lugejale ei tee midagi, küll aga sellele hõõgniidiga variandile. Seda millne sellel on maiteagi..
  6. 318i Cabriol peakski olema kõige aeglasema ülekandega pm üldse.
  7. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas M43 nukkvõll ei lähe sinna ?
  8. Ma kunagi vahtisin juures ja aitasin AmE30ne kupeel neid samu kohti parandada. Tal oli muidugi palju hullem s.t pold vaja midagi suruda oli juba täiesti läbi. See parandamine võttis omajagu aega ja tükk mängimist oli.
  9. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    :D
  10. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Head pildid Huvitav et esimese pildi peal paistab ühe veoki pealt ka üks Baur Cabrio. Kas see on siis lastud juba ringi teha, või kuidas see asi käis ?
  11. Veelparem oleks naine kes AITAKS ka Mul on erinevatel naistel olnud väga erinevad arvamused, peetakse mu rulli vanaks risuks või vingeks pilliks... vahepealset arvamust nagu polegi. Eks niikaua on tore kuni terve nädalavahetus on läinud masina ikaldamise peale raisku vms
  12. Kahjuks Garaaz pole enda oma vaid üüritud. Muidu seal kanalit pole s.t auto all midagi teha ei saa. Ma oleks muidu talvel siduri ära vahetanud.
  13. Raibe tahab pleekida selle-eest väga hästi..
  14. Tegelikult on autol tagasihoidlikud ainult 15 tolli veljed, tagasihoidlik madaldus ja täiesti stock välimus.. aga kokku tuleb edev. Vb olla asi punases värvis ja harjumatult suures hulgas kroomdetailids tänapäeva mõistes.
  15. Tegin täna veel mõned pildid, väljas sajab mingit lörtsimoodi asja nagu ikka traditsiooniks on saanud kui selle autoga sõitma hakata: Siin tagapool on siis Keilas sitale tulevate (veel neid ei ole, aga nii Mai lõpus) kajakate sööma-pleiss ehk teisisõnu Karjaküla naaritsafarm, mille võiks mõni Robin Hood põlema pista: Lõpetuseks väike sööst 2. käigul, ehk tegu päris tavalise 325e-ga pole: Maksimum võimsus asetsebki enavähem seal, muidu käib päris kähku see seier sinna eco kella juurde välja, läheb lolliks ja hakkab pendeldama.. aga sellel väga mõtet pole, kuna M20B25 nukkvõlliga on paras kuskil seal skaala lõpus käiku vahetada. Vabandan, et pilt udune, kuna kõik käib kiiresti, siis pold aega seal mingit "statiivi" sättida
  16. Minul töötab 2.7 andur 2.5 ajuga küll..
  17. Õli tuleb vahetada kas läbisõidu järgi, või korra aastas. Ma olen sellel korra aastas vahetanud, sest läbisõit ei tule täis. Millalgi Juulis saab alles aasta täis. Auto seisis talve läbi nagu toas. Mul on plaan vahetada sidur ja koos sellega ka karterikaane tihend, sest see immitseb eest läbi.
  18. Isegi R6 tuleb koos kastiga
  19. Its alive: Ilusaid autosi tänavapildis liigub, kevad on käes, kuna nägin ühe ilma katuseta E30ne juba ära Viimane aeg see sealt tolmu seest välja ajada. Pleekinud detailidest pilte (juhi tiib + kapott), eks selle vastu leiab rohtu, kui vend oma autol mootori valmis saanud on. Sai törts nurka pollitud, aga värviga on ikka natuke pahasti. Muidu tänavapildis pole näha, aga lähedalt pole ilus. Õnneks auto kuskilt rooste läinud pole ja näeb ok välja, ilma et peaks häbi tundma uuemate autode seas. Eks siis näeb, mis täpselt teeb sellega: Kapott vs teine tiib Õnneks tuleb lõpuks see hetk, kus saab läbi mu TTÜ-s orjatud 5 aastat (suvel ) ja siis tegelen masinaga edasi. Teen oma lõputööd, mis paras ikaldus Hetkel sõidab auto hästi, õlid-värgid sees on Castrol, eelmine suvi vahetatud (2 rohelist ees alles).. seega on OK. Sidur on ainult halb, aga normaalselt saab sõita küll..Vahetan suvel kindlasti ära. Rajale enne sellega ei lähe ja üldse peab seda hoidma praegu. Kokkuvõtteks E30nega on väga hea jälle sõita, auto juhitavus on tasemel, piisavalt jäik, keerab hästi, tõmme on hea ja auto tundub kuidagi väga kerge. Selle eest on sees müra ja kitsas aga luugid/aknad lahti ei tee R6 hääl paha.. Head grillimist ja külma õlut kõigile
  20. Mis siis viib ?
  21. Kui ühel on 125kw ja teisel 110kw, siis minuarvates polegi siin enam midagi vaielda..
  22. 2,3 on ainult juttude järgi käredam, kui 2,5 tegelikkuses seda ei ole. Osad kangesti kiidavad, et läheb kõige paremini pöördesse, ka see on täiesti vale, sest 2.5 on väiksema kolvikäiguga. Külameeste jutt muud midagi, vb olla tuleneb see mingi dog-leg kastiga 323i ja lõpu aastate katalüsaatoriga 325i universaali võrdlusest, kus 323i on kiirem.
  23. Tegu on nagu mini-mõõdus style 32-ga Neid muidugi kahjux E30 alla panna ei saa. Keegi ehk teab, kas neid MiM velgi ka suuremas mõõdus ja 4x100 valemiga saada on ?
  24. See on küll õige. Piiriks vist on eest -60 ja tagant -40. Vähemalt nii olen ma lugenud. Silda on tõesti vaja reguleerida. Rattad lähevad väga viltu just tagant. Isegi mu autol on näha seda. Mu vennal on ees -75 ja rattad ei ole eriti lääpas. Samuti töötab auto rajal väga hästi. Juhitavus on parem kui mul ja tava autost kohe mäekõrguselt parem. Tavaline E30 (ilma M-tech vedrustuseta) on kiiresti sõites võrdlemisi vilets, kaldub palju ja külglibisemine tuleb väga kergesti. Ringiaegu omavahel võrreldud küll..
  25. Oota kui suuremad tuuled tulevad, puhuvad auto ümber... siiis on

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.