-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
64
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis oo7 postitas
-
Andsid aupaklikult teed, muidu hakkab veel rooste külge ? Valge pealt kohe näha rsk
-
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
oo7 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Ma uurin nädala algul töölt ära kas saan, auto sain Igatahes toimima lõpuks -
Mis riigi nr ? Ukraina ?
-
tundub et on
-
Compacti all 4.10 küll pole, neil viimane käik 1:1-le 316i on 3,45 ntx
-
2016 Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Üritus oli vägev ja kindlasti need, kes ei tulnud kahetsevad kodus Kohale tuli üle 50 auto, mis arvestades seda, et tegu on spetsiifilise mudeli spetsiifilise mudelipõlvkonna kokkutulekuga Eesti oludes äärmiselt palju !!! EKBK ja EBK oma kokkutulekutel, kuhu tegelikult ka e30 kuulub ei saa sellist autode ja inimeste hulka kokku ! Lisage siia veel mõned teised vanemad BMW-d ja Mersud, mis siis teiste autosid vaatama tulid, seega oli rahva hulk päris korralik. Soome e30 kokkutulekul käib tavaliselt 60-70 autot, kuid seal elab ka 5x rohkem inimesi, kui Eestis. Nende ürituse korraldaja käis samuti kohal ja oli äärmiselt üllatunud ja üritusega väga rahul. Kindlasti tuleb ka sealt järgmisel aastal autosid juurde. Loodetavasti liitub ka Eestist kevadel teisi autosid minuga nende kokkutulekule Minupoolt suur kummardus Kerdile ja teistele korraldajatele, kes viitsisid puid langetada ja vaeva näha. Samuti TrvP-le laheda õhtu juhtimise eest !! -
-
-
Mis seal imeliku, kunagi 16a nagana sai koolis käidud e28ga vahel millel olid 3 ratast neljast pimedad, tava liikluses sai pidama küll -
Tehke pimedaks -
TrvP tahtis seal mingeid kohalike asju ajada -
Viljandis oli eelmine aasta pikem peatus, mõistlik sinna sõita -
-
Üritus on ju tasuta ? -
Õige punane ongi selline
-
Selle rahaeest peaks masin juba perfecto olema ja valmis asi, mitte mida uuesti võõpama peaks hakkama. Saksamaal on hinnad tõesti sellised, aga Eestis keegi selle papiga ei osta ja peab arvestama, et sealtkandist keegi järgi tuleks peab hind ikka tunduvalt odavam olema. Taanlane kes mu venna auto minema viis ütles et peab 1500 ainuüksi makse maksma selle eest, et selle auto impordib sinna + siis lennupiletid + tagasisõit, ehk päris kenake papp läheb..
-
325 mmm sõitis täna nõmmel ees..
-
Rull on perses..
-
See auto seal kuulutuses on ju nagunii sõelapõhi ja totaalne laip nagu kõik teised, mis üle tonni maksavad või polegi seekord keegi kõvatamas käinud veel ? S.h käigukast
-
Pane vahepeal puhtad riided selga ja proovi mõne hea automaatkastiga autoga sõita, siis saad aru millest ma räägin
-
Automaat on väga hea asi, aga E30 automaat on pask See teeb 325i-st kohe lekkiva pensupaagiga 318i
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
oo7 vastas kasutaja icehouse teemale asukohas Rullide kokkutulekud
-
Pill veidi porine ja pole täiesti ära lakutud aga olin jh mina. Kuna istusin õues siis kuulsin su masina juba kaugelt ära. Päris tummiselt käis
-
Sul mingi päev sõitis see ma nägin seega lükka edasi päeva võrra -
Homme ilmateate järgi väga hea ilm, võiks teha esimese sel aastal ära ?