Kõik, mis oo7 postitas
-
M20 mootoririhma vahetus
Ma olen alati kõige viimasena nukkvõlli peale ajanud. kruvikaga hammaste vahele.. Määre muidu pole vb olla kõige parem sinna aga rihma väliskülg koos siis savi.
-
M20 mootoririhma vahetus
Jah 5 seeria pillil läks ka väga raskesti peale, keberniitisin kruvikaga peale lõpuks ettevaatlikult
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Stiilipuhas masin, lippab ka hästi, sõita saanud isegi Uuesti rehve ostad, siis osta natuke madalamad
- 316 '86 - Sören
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Selleks aastaks on konets multifilm. Kokkuvõtteks võib öelda, et minu jaoks oli 4. hooaeg selle autoga sõita. Uhada sai siiani kõige rohkem ja kauem ~14 000km (eelmine aasta ~1500 ). Samas suutis auto erinevalt eelnevatest aastatest ennast tervelt 3 korda täis kusta (seejuures 1. jäin ka teepeale), kuid selles arenes selline tore seiklus, et saab andeks To-do list on järgmine: Uued vaakumvoolikud, õhulõdvik, kardaani laager, aju ära pimpida ja veljed osta. Motronic 1.3 sain Kaido käest kätte (tänud Kerdile, kes viitsis selle kuskilt ääremaalt tsivilisatsiooni toimetada) ja proovisin enne garaazi panekut peale. Pill käivitus hästi. Viimastega on mitu varianti.. eks siis kirjutab kui miskit ostetud/tehtud on. Ühesõnaga sõidan kindlasti selle autoga ka järgmisel suvel, veel päris jalgu liikluses ei jää
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
Nojah aga selle 1.6-ga sõita tänapäeva liikluses on ka paras piin olgem ausad Mingi pereisa hakkab oma CRV-ga sul kõrval huiama ja võid reastumise kohe ära unustada. Lisaks veokitest möödumised jne.. Sõidan ise talviti 316i e36-ga Lisaks on korralike 325i saada küll, lihtsalt on kõvasti kallimad !
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Kui ta turboautot tahab teha, siis 2,7 tuleb madalama surveastmega
-
O: M20B25 #173 ECU
Tahaks osta 173 lõpuga manuaalkastiga pilli aju. Soovitavalt Harjumaalt
-
324td Touring '89 - grimes
See tavaline asi et pilli korda tegemine võtab mitu korda rohkem aega kui algul plaanis. Nüüd saab vast kevadeks sõitma
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Eile õhtul koju kõmpisin jala siis seisis jälle tavapärases kohas
-
2015 Kalendrile pildild
Viimast näen pm igapäev, pesitseb maja ligidal. Päris kena asi
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Enne kohe ära võtmist ma natuke mõtleks ikka, mida ma oma järgneva 2 aasta vaba ajaga teen
-
Põhjalik e30 projekt.
Olen ise ühe elektrihärraga koos kunagi ühest E34-jst juhtmestiku teise tõstnud. Siinkohal ütlen ära et ma olin rohkem abiks. Laotasime selle algul õue peale maha n-ö auto kujuliselt s.t tagant numbrituledest hakkas pihta ja ette välja. Siis sai juba päris hästi aru kuhu miskit käis. Elektriskeemid on ka olemas netis. Kevadeni aega, siis laotagi see maha ja uuri mis teha nende otsadega, mida ei tea kuskile panna skeemi pealt
-
Põhjalik e30 projekt.
Alusta sildade ja roolisüsteemi paigaldamisest et asja liigutada saaks. Põhja alt pilte leiab ma arvan netist piisavalt. Lisaks siis tehase joonised mida siin juba lingiti. Seejärel piduritorustik, kütusetorud jms mis põhja all on. Need tehtud siis vaataks juba edasi.. Ega keegi ei panegi siia mingit step-by-step juhendit, kuidas e30 kokku panna Tee auto kohta teema ja siis kirjuta/pildista sinna, kui ei oska mingit detaili kuhugi paigaldada, ma arvan, et nõu andjaid leiab küll. Ma ise pole küll totaalselt lahti kiskunud pilli, kuid 3x e30 täieliku ülevärvi jaoks kinni-lahti olen monteerinud kellegiga kahepeale küll.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Auto kusi ennast täis jälle. Seekord õnneks juhtus kodu ligidal ja teepeale ei jäänud. Suudlaseks Veepump. Kuna asi lahmas korralikult siisostsin uue pumba ja panin ise majaeees külge Asi on korras jälle ja sõidab väga hästi. Kuna ilmad soojad siis kütab edasi.
-
Müüa bmw 316i 88a
Luuavarrest võib ka pauk tulla, niiet never know. Siin on inimesi küll kes on pühendanud oma elust pool aastat mingi 316 lihvimisele, why not siis näiteks võtta projektiks see tiib ja kapott sirgeks saada
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Plokikaant peaks ikka saama vahetada omavahel, kui just klapi tõus nii ropp pole et vastu kolbi käib ? Kolbide kõrgused võivad erineda küll. Muidugi see ei oma tähtsust, sest M20b20 mootori juures on tuunimise seisukohalt kõik peale kepsude prügi
-
Ma kohe ei näinudki, seal rod-ide all õige info tegelt olemas.
-
2 liitrisel on siiski 130mm kepsud. Enda venna mootorisse võtsime kepsud just M20B20 seest. Kui seal oleks 140mm käiks kolvid julmalt pähe M20 puhul on 135mm ainult 2,5 liitrisel
-
M10 turbo tänavale?
Kütusekulu lahtrit tasub ka vaadata
-
M10 turbo tänavale?
Vabalthingav M10: Asi köhib siis 125kw välja ja viib E12-ne 8,5s sajani
-
Lobamokkade rubriik
Pillil on toore klapp ka
-
Täitsa perses
-
M10 turbo tänavale?
Osta paks metalltihend plokikaanele, sellega saab surveastet All juba esiteks, müüakse erineva,paksusega
-
Lobamokkade rubriik
Vaz 1.5 dvigatel on see