Kõik, mis callaway postitas
-
320i (m20b25) '90 risto21
see hajutuskoht seal tule all on nii väikse kohapeal ,et isegi kui täitsa välja ei saa hajutus kohta, siis ma arvan ,et see jääb ikkagi "nähtamatu". ise tead, et seal on, siis on näha. aga teised ei saa mitte midagi aru. pahtli juttu ümber tilga olen ka kuulnud. ise pole proovinud. aga saab väga ebareaalseid jookse välja pollida, niiet see tilk ei tohiks küll probleem olla edu!
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
mul üks e34 radikas. aga see ligi 10cm liiga lai. ei mahu sinna vahele ära. 68cm maksimum laius radikal. e34 oma on ligi 80cm.
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
mis radikat M50ga kasutad?
-
M50 mootori paigaldus e30-le
mul kast E36 pealt. tänan vastuste eest
-
M51 kasti küljest flants istub ilusti m50 kasti võlli külge? Ja käiguhoovastiku lühendamise teema. Kas mul joppas, aga ma seda lühendama ei pidanud. Tegu m50 omaga.
-
325tds kardaan ei istu m50 kasti flantsi otsa. Kastil augud 3x70mm ja kardaanil 3x90mm, kuidas probleem lahendada?
-
320i Touring '90 M20B25 "Rullkebab" - Ollu
kw pole raudselt 140 mul oli teise sisuga 2,7ga 133kw mootorist. aga muidu tundub äge
-
veel mingeid variante? mingi e36 bensuka oma? mingi rullika oma veel?
-
nii. m50 E34 pealt. m50 kast (kas on vahet, mis keretüübi ja kas 2,0 või 2,5 oma?) mis kardaan sinna alla panna? variante tundub liiga palju olevat. e30 325e, e36 325tds..mille omad veel?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/1577471
-
316 '88 - M-Tech
minu teada tehti Haapsalus, Umma autos...võin eksida muidugi.
-
316 '88 - M-Tech
jäi silma täna haapsalu driftil. ajasin oma auto kohe selle taha äkki võimsus nakkab. väga sile ja libe. taha veel märk tagasi ja originaal taburettide asemel ehk midagi paremat. kurvis kõrvalistuja koha peale ei libise?
-
BMW 318i '84 - SiimK
kindlustustööd ja asjad kõik haljale. kliendi omad ka haljale. vähemalt nii oli mu eelmises töökohas. enda auto...happekrunt ikka alla
-
BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
Jürgen rsk kade olen tahan ka laivis näha! edu!!!
-
BMW 318i '84 - SiimK
käisin ka seda vaatamas. esimese asjana vii see kere emeksisse! tagumine amordikann on kere küljest irdunud juba. sinna pead terve kannu uue keevitama. esimesed pidurid olid. ja midagi kanget seal mootoris polnd...tiks oli aint keretöödeks võta rohkem asju küljest ära. stanged, tuled, antenn. endal lihtsam ju aga edu minu poolt
-
BMW 318IS '91
sõber otsib rulli just, tuli aussiest ja jäi nädal umbes hiljaks. hoidis ka sellel silma peal aga edu masinaga, tundub liiga hea, et tõsi olla. ja kui müüa tahad, siis nubmer olemas
-
BMW 318IS '91
me panime pidime ju proovima, teadsime, et ostsid alla kolme. vähemalt kuulutuses oli nii. proovida ju võis olime nii pettunud sellest valgest, et pidime Sinu akna vahele ka panema
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
täna siis läksime indreku vana rulliakt vaatama. kõik tore, paar kriimu natuke roostet. tahtsime tingida. ei..2500 ja kõik. okei. läksime laiali. jäi kripeldama ja helistasime tagasi. nii 2500euri ja nõus. ütlesime, et võtame raha välja ja sööme kõhud täis ja siis saame kokku uuesti mustamäe arki juures. mõeldud tehtud. kõhud täis, raha väljas. jõudsime ttü ühika juurde, helistame, et me kohe kohal. vastu tuli, selged pildid, jõuan ka kohe. ootasime seal parklas 20 minutit. järsku kõne müüjalt, diil jääb ära. ma ikka ei müü. sõber ütles, et ära müü. liiga hea. alla 3000 ei müü. sõber ostab ise 2500 ära. ühesõnaga me sõitsime läänemaalt spetsjom tallinna. võtsime raha välja. ootasime tühja ja siis selline vastus. vääääga halb!
-
O: madaldusvedrud
olemas 40/40. rida kuuele ja kupeele. 25euri.
-
M: madaldusvedrud -40mm
Müüa madaldusvedrud. Madaldavad 40mm. Olid M20B27 mootoriga kupeel. Firma jään võlgu. Pilt kahjuks ainult esimestest, aga pakun tervet ringi. Hind 25€ Asuvad asjad Haapsalus. Pühapäeviti võimalik transport Tallinna. Nädala sees saatke sõnum, kuna viibin kaitseväes. 56214575.
-
iX ehk neliveoline e30
huvitab tagasilla laius. iX'il on sild laiem? mis asjad veel erinevad tagasillas? rattarummud? supordid?
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
mul on üks selline tiib riiulil aga muidu on see mutritega kinni. luugil on seespool augud täpselt mutrite taga. et seestpoolt saab lahti keerata. poldid on tiiva küljes (tikkpoldid). muidu nii on ta originaalis, v-o keegi liiimiga selle pannud.
-
10,8 on väga hea tulemus. mul oli selle autoga 12,5
-
kasutaja ristot veereb jom'i coilidega. aga kõige lihtsam tagaosa suhtes. osta jäigemad amordid. taga peaks olema originaal amort, ees aga bilsu b6. pane taha ka bilsu või koni ja mure lahendatud.
-
teglt klapib väga hästi kui detailidesse laskuda. bemmi märgid sel auto on "bob marley style" ehk siis punase, kollase, rohelise ja valgega. autol on need samad värvid esindatud. valge auto, kollased esituled, punased tagatuled ja rohelised veljed