Hüppa postitusse

hautz

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hautz postitas

1. Pigem rikub nuka ja nookurid umbes määrimispihustid. Kolmel mootoril, mis lahti olen võtnud, on need umbes olnud. Kui õli kuskilt nukani ei jõua, siis pole ka heast pumbast kasu.
  2. Gaasi saad reguleerida gaasireduktorist, mis asub ballooni kraani küljes.
  3. Starteri puksid läbi.
  4. E30 318is kupee täitsa olemas, toodeti 1990-1992 ja oli 100kw(vs e36 103kw) Kui e36 mootorit e30-le paigaldada, siis vaja panna e30 karter, õlivõttur, käpad ja ka mootoripistik ära vahetada(sama töö, nagu m50 paigaldusel) ja kindlasti ka muid pisiasju.
  5. Mul oli selline jama, et suurte pööretega hakkas vahele jätma ja kakkuma. Viga oli väntvõlli anduris. Alguses, kui viga hakkas ehmatas ära. Neljandaga möödasõidul hing kinni, korra gaas alla ja viies sisse ja jälle hakkas käima. Viga läks järjest hullemaks. Viga võib muidugi ka hoopis kuskil teises kohas olla. M40 ja M42 väga pirtsakad mootorid, võrreldes m50-ga.
  6. Debiilne idee oleks 100€ selle komplekti eest maksta.
  7. 100€? Mul tuli äriidee Pole ju raske pressi all need plekitükikesed valmis painutada, eksentrik poldid teha ja plasmas seibid välja lõigata. Iseasi, kas turgu jätkuks. Või veel targem paar sillatala üle pritsida ja kohe talakülge ka ära keevitada :roll:
  8. Kui nii paikad siis tee vähemalt need pinnad, mis üksteisega kokku lähevad krundiga kokku. Siis vähemalt natukenegi lootust, et niiskus seal liiga ei tee. Ja pole mõtet loota, et niiskus sinna ei lähe. Kui ei lähegi, siis juba keevitus muudab nii palju terast, et see hakkab roostetama. Aga üldiselt topeltplekk= mõne aja möödudes suurem auk, kui enne oli. Topeltpleki pärast, mis keegi eelmine omanik oli teinud, lammutasin ühe auto ära ja viisin kokkuostu. :roll:
  9. Oled ostnud e36 rulliku.
  10. Differ läks laiali mul enne raudtee ülesõitu rahvast täis autoga natuke järsemal kohapealt minekul. Jätke see kaalujaotusteema. Vahetage moootor ära ja ma usun, et jäigema vedrustusega ei tee te mingit vahet. Mina pole enda kummalgi autol juhitavuseprobleeme tähele pannud. Kui siis bmw-l muutus esiotsa pidamine paremaks libedal m50-ga. Ei usu, et see m30-ga ka midagi muudab. Räägitakse ainult selliseid jutte, et "sõbra tuttava vend vms rääkis kuskil nii" ja ise pole proovinudki. R4 vedrude ja amortidega hakkab kindlasti auto "hõljuma" teel. Tsitaat rinkasõitjalt(jutt ladast) :
  11. Väikese korpusega diffrist saab juba m50b20-ga lahti.
  12. ARK-is probleeme pole. Mul ka alguses üeldi, et ei saagi, kuid peale väikest kõne oli kõik korras. Pidin ainult mingi lisapaberi ära täitma, ei mäleta täpselt mida. Värvivahetus + mootorivahetus oli 300,-
  13. Pane mudelile vastavad NGK-d peale ja hakkad kiitma NGK-d. Pole sellele firmale ühtegi halba sõna öelda, erinevalt ntx. Bosch jms. Samas, kui auto korras pole, siis ei püsi ükski küünal. Paljud kasutavad sportautodel just NGK-d. Samas Denso kohta pole ka halba öelda.
  14. E30-l pole sellist asja. See fordi teema...
  15. Vaata mootorimass ja starteri voolujuhe üle.
  16. hautz vastas hautz teemale, kohas Tuuninguks vajalik
    Keegi pole midagi pakkunud :? Ideaalne oleks m-tech-i koopia vms. Võib pakkuda ka küljelaiendeid.
  17. Ostaks M-tech 2 sarnase esistange. Võib pakkuda ka muid stangesid. Kontakt:PS
  18. Karteri saab kätte, kui mootoripadjad lahti lasta, mootor ülesse tõsta ja kartr alt ära kruvida :wink:
  19. No korv mul on, kuid ei tea, mis libisev sidur tegi sellele. Pidurid saaks mingi 200,- -ga Rihm ka olemas. Mul oli maanteel üle 3000 pöörde. Selle väikse diffri sõidad paari päevaga laiali
  20. Ma usun, et mõeldi, kuidas amorti püstaku seest kätte saada. Ei tea ,kuidas e30-l on, kuid audil sai see mutter torutangidega ära keeratud(püstak ise kruustangide vahel). Uus mutter oli uue amordiga kaasas.
  21. Vesilihviga saab väiksema pinnakareduse ja seda kõvasti kiiremini. Praegu ju soojad ilmad ja vesi aurab kiiresti ära.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.