Kõik, mis SllM postitas
-
320i (M52B28 turbo) - SIIM
Uksed jõudsid.... telefoni kaamerast ei saa aru, aga väga kenasti värvitud. Neljapäeval reguleerima.
-
M. turbo (400hp)
No kes osta tahab, siis pildi järgi 90% on tegu garreti gt28 (+hiina) turboga.
-
Alles jaanuari lõpp ja juba jõudsid enne jõule tellitud ja 3 päevaga lubatud kaubad kohale. Täna ehk õnnestub juba raamide kallal nokitseda.
-
M. turbo (400hp)
Pane ikka turbo nimi ka vähemalt. Tundub gt2870?
-
K: Reguleeritav strutbar R6le
Panin kunagi (12 aastat tagasi )oma esimese e30'nega nii õnnetult hüppesse, et lõi püstakud koomale ja rattad lääpa, siis sai lihtsalt toru+tung püstakute vahele pandud, rattad enamvähem sirgeks ja jäik strutt peale. Korrektsem oleks muidugi võtta sirgelt masinalt või kuskilt netist lansekate vahe ja püstakute vahe mõõdud ja üritada need jälle samaks saada.
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Aga paku midagi välja siis, Eesti nii väike, et piirkond pole vist tähtis.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Mina panin 36'e kardaanile 30'ne tugilaagri ja kasutasin originaalkinnitusi. Mäletan, et 36'e tugilaager oli väljast nii suure läbimõõduga, et ei mahtunud tunnelisse õige kinnituse kohale pannagi, samas sai kenasti 30'ne omaga swappida ja tulemus viisakas.
-
Mul kodukoha juures on üks päris kena koht, seal on kirjas, et parkimine kuni 20 autole, st 30 rullikat mahub ikka ära Vesi seal alati suvel soe, ujuda saab ja grillida ka. http://loodusegakoos.ee/kuhuminna/puhkealad/aegviidu-korvemaa-puhkeala/1564
-
Sinililled juba õides, tagumine aeg suveks ettevalmistusi teha
-
Kui kellegil, kes teemat loeb peaks type 188 lsd müüki tulema või pihustid 750cc-1000cc 6tk kõrgeoomilised, siis võib ühendust võtta.
-
Velgede sobivus/suurused?
Õigus, keele vääratus, sest ET näitab velje kinnituspinna kaugust velje keskpunktist, mida suurem arv, seda lähemal kinnituspind velje välimisele randile on ja seega seda sügavamal koopas ta istub. 16x9" et15 näeb selline välja: ette on see ilmselt natuke liig, eriti, kui tahad madalaks lasta, tagant paistab kena.
-
Velgede sobivus/suurused?
kõik oleneb ju ET'st, sest sul võib 7" velg ka vastu koobast käia, kui ET piisavalt suur on. Aga need sinu pildil olevad veljed sarnanevad koledasti minu rullika omadega (kodarad keeravad lõpus teravalt sisse). Mulle tundub, et 16x9,5" et 15 on üsna viimane piir. Õnneks on e30 tagasild selline, et laseb ratta lääpa ja velg ei põruta augu korral kohe plekile külla.
-
LSD differ
Tänud parandamast, endale pole meelde jäänud, sest pole vist elusees huvi tundnud säärase koosluse vastu Huvitav, kas keegi ka m40 + atm lsd'ga tellis
-
LSD differ
e30 168 korpuses võib vabalt lsd olla, see oli option listis. Kui silt ei valeta ja 45 lõpus on, siis saabki olla ainult 3.45 .. mingit 2.45 või 4.45 168 diffi pole olemas. Ja 188 diffi 3.45 pole, oli 3.46.
-
320i (m20b25) '90 risto21
Pole ka maaler, aga kambrites ikka käinud piilumas ja esimest korda näen mingit poroloonitamist, tavaliselt hajutatakse niisama ja üleminek jäetakse mitte sileda pinna peale. Ootan huviga, kuidas see poroloni serv välja kukkus.
-
Sain tänu Rihole auto Kristiinesse, kahjuks oli nii kiire, et üsna äge pilt jäi tegemata, kus must 316 touring treilab musta 328t kupeed mööda linna ringi
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
Veidi pidi töötlema, aga minimaalselt, pluss on see, et nad katavad terve raami ava kenasti ära, miinus on see, et labade geomeetria on mõeldud tõmbama, mitte puhuma, mootori sai teistpidi käima panna küll, aga tootlikus on ca -20% sellest, mis ta õiget pidi "puhub". Endale panin lõpuks ainult selle väiksema vendi, kuna suur jäi coolerile ette, aga ainult väike jahutab kenasti ära. Vabalthingavale peaks küll üsna lihtne ja hea lahendus olema. Sa rix ei mäleta enam, mille küljest need pärit olid täpselt? Arvatavasti VW?
-
No M50/52 radika jaoks kahtlen, et mõni originaal radika kinnitus sobib, aga see selleks. VAG'i el ventidega, Riho oskab täpsemalt öelda, mille pealt need pärit olid. (pildid eemaldatud)
-
Mina kasutasin enda m52'l M52 radikat, radika toed fabritseerisin e36'e tugedest. 1 vist istus e30 originaal, teine tahtis veidi sättimist ja siis istus kenasti. Mul on vent muidugi radika ees, tahapoole enam ei mahtunud hästi.
-
Patjadest rääkides veel, siis olen kuulnud, et need, mis näiteks tööriistamarketis ja ehituspoodides müüakse on ka päris jäigad võrreldes originaal padjaga. Omal kogemus puudub, aga olen vaadanud ja seal on päris jämedaid olemas ja poldid ka kenasti sees.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Näe, kuidas e30 hinnad ikka tõusevad, 1800 juba sellise asja eest.
-
E46 2.8i --> E30 316i 93a.
Teades, millised e46 katid on ja teades, palju e30 ruumi on, siis usun, et katid mahuvad kenasti ära sinna vahetult peale kollet. Endal on seal torukolle + 3" sukk ja wg toru ja mahub ka kenasti ära.
-
Driftis on popp panna hoki litter padja asemel, ei anna järgi eriti, iseasi, kui mugav see vibra on
-
Millist küünalt ?
Mulle soovitas kunagi neid Ranno Troon, kes sõitis kiirendust ca ca 700hp taloniga nende küünaldega ja lasin ka ise eelmise turbokaga bpr6es'idega ja mingit misfire viga ei näinud kunagi, ngk'si on väga palju, aga need on normaalsed minu kogemuse põhjal. Kui sa tahad neid küünlaid, mis nö "ette nähtud" on, siis mine küsi poest Bosch W8LCR või umbes sama asi on ka NGK ZGR5A. Ma ei tea küll, mille järgi öeldaks, et parim küünal just Sellele mootorile, sest minuteada on parim küünal see, mis süütab iga korda ja mootorid oma ehituselt 100 aastat samasugused olnud. M20 pole kindlasti ka mingi kõrge surveastmega või turbotatud mootor, et peaks üldse kunagi mingi süütamise probleem tekkima, kui tekkib, siis küsimus pigem küünla kvaliteedis, aga kui õigel ajal küünlaid vahetada, mitte nagu tüüpiline eestalne, siis ei tohiks ka kõige odavamaga probleeme olla.
-
tead selle peale ma ei tulnudki helistan sulle homme, äkki saamegi kuidagi auto "koju" enne trenni.