Kõik, mis RDMU postitas
-
Lobamokkade rubriik
No ongi facebookil mingi jama küljes, siis äkki saab kogemata facebooki sõltuvusest lahti, kui mõni viirus facebooki konto ära sööb Aga kellel facebooki pole või ei viitsi või ei saanud vaadata, siis see seal minu antud lingi peal on/oli interaktiivne video... Ja facebookiga tuli sisse ühenduda sellepärast, et videos näitab ühte meest (kes on pärit umbes nagu õudusfilmist) istub netis, kuulab jubedat muusikat kuskil urkas ja surfab facebookis kuni läheb sinu kontole... Seal vaatab sinu sõpru ja pilte mõtleb ja vaatab kuni teeb piltide järgi kindlaks sinu asukoha umbes... ja siis sõidab sind otsima/tapma... youtube video kus näeb enamvähem sisu ära
-
O: tulede riste
- 318 Touring '92 - Edoman
sek all mõeldud vist seda: http://www.fixus.ee/Muugikohad/Sekk-Autokaubad-OU http://www.sekk.ee/- Lobamokkade rubriik
Kui loadima jäi, siis ilmselt aitab refresh. Aeglase neti korral loadib ka suht kaua, kuna video mida pärast näeb on mingi 2-4 minutit pikk. Aa ja loomulikult peab olemas olema ka facebooki konto, millega sinna siseneda...- Lobamokkade rubriik
http://www.takethislollipop.com/ netiperverdi tegemised... (mine lehele, vajuta connect with facebook ja seejärel luba/allow ja näe mida teeb kuskil kaugel haige pervert... )- 320i Cabrio '89 - Jann
Võiksid lähemalt rääkida sellest põrandale vaiba tegemisest, et mis riiet kasutasid, kui hästi kumerused õnnestusid jne. Tänan Edit: Ja kuidas sul see e46 pütt alla sobib, minu omal allolev eriti ideaalselt sinna ei tahtnud sobida, veidi viltu ja tahab kergelt vastu käia. Aga vb asi ka selles, et mul mingi e46 tuuning summuti...- 323 teistmoodi silmadega
Väga sügavalt kahtlen, et ta tehasest sellisena tuli. Mulle isiklikult ei meeldi need kandilised tuled, siiani näinud taolisi jubedusi audi 80netel ees. Aga muidu tundub auto üsnagi korralik.- 320 M20B25 '85 - lifeishell
Loodetavasti saab autost asja ja näeb hiljem kena välja Jõudu tööle!- E30 pildid internetist.
Tõeliselt ilus pilt!- Lobamokkade rubriik
see muusikavideo päris hea, mulle isegi lugu meeldib, mitu korda kuulanud juba- Lobamokkade rubriik
--------------------------------------------------------------------------...- K:M10b18 vs.M40b16 erinevus
M10B18 (sissepritsega?) näeb välja umbes midagi sellist: Ja M40B16 umbes selline: Loodan, et aitab see sind.- Uue võtme tegemine
vaata, et pärast auto ära ei kaoks...- BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Täna sai korra siis autole hääled sisse aetud ja veidi rallida küla vahel. Kätte juhtusid ka rohelise tooniga ukseklaasid ja remonti vajav e36 roolilatt.- 316 '88 - M-Tech
Teema lõpuks algusest lõpuni läbi loetud mul Kuidas auto edasi edenenud on, midagi uut ka?- Suve lõpu kokkutulek 22.10
Käisin minagi ükskord väiksel kogunemisel... vaata minu auto teemat ja siis sul kohe kindlasti julgem oma autoga kokkutulekule minna- Lobamokkade rubriik
mis teerull see veel on?- BMW 316i '90 - callaway
ikka päris ilusaks saab auto kui vaeva näha, mulle täitsa meeldib see auto- Lobamokkade rubriik
Ilmselt sai vist eest ära, vastasel juhul oleks juba ammu delfis ja postimehes olnud suurelt pealkiri "Vana BMW ei reageerinud politsei peatumismärguandele, juht pandi arestimajja..."- Suve lõpu kokkutulek 22.10
Ilmselt mõeldud, et sellel kuupäeval öeldakse kindel kuupäev välja, et millal siis kokkutulek on, et sinnamaani on lahtine ja kestab küsitlus...- BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Nüüd esimesed amordid vahetatud, pidureid korrastatud ja mõned pisiasjad veel. Küljelaiendid sai küljest ära võetud suure vaevaga, sest need olid ikka päris tugevalt ja hästi küljes. Ja olukord seal laiendite all oli oodatust parem, ainult veidi roostet ja paari koha peal peaaegu auk. Ülejäänud muutusteta, ootan palgapäeva, et edasi teha saaks miskit...- BMW 318it '90 - Klenn
Kehv vedamine uuel omanikul, nii vähe aega masin olnud ja juba läinud... Ilmselt läheb varuosadeks?- 318is-i mootor kas e30-ne või e36-e pealt?
oleneb mida suureks erinevuseks pidada. kuna nad on mõlemad m42b18 siis on suht samad, aga erinev peaks olema õlivann/karter ja võimalik et veel midagi....- BMW 316i '90 - callaway
Pole küll mingi asjatundja ja võin täitsa vabalt ka väga mööda panna, aga siis sinu oma äkki võib tõesti kutsuda strokeriks, kui sul on sisuliselt 2.5 mootor, millel on töömahu muudetud 2.7 väntvõlli sissepanekuga. (kui sul ikka on M20B25 plokk) äkki keegi targem räägib mõne sõna sekka?- BMW 316i '90 - callaway
Mis väntvõlli/kepse/kolbe kasutad? - 318 Touring '92 - Edoman
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus