Kõik, mis GTA postitas
-
m20b25(2,7i) stroker
2.0 nukk on väga-väga sarnane nukkide poolest 2.5 omale. Pmst identne. Vahe tuleb sisse sellest, et kogu kupatus on 6 kraadi varasem, see mis konkreetsele mootorile meeldib on katsetamise küsimus aga töötama peaksid mõlemad variandid. Nuka ajastus määrab lihtsalt pöördemomendigraafikut üles- või allapoole kui lihtsustatult võtta. Kui huvi on siis minu käest saab kulumata nukkide aga laagripinna kriimudega 2.5 nuka, mille kohta üldine konsensus väitis et viga on kosmeetiline
-
318i (m50 stroker) Convertible '92 - siimp (müüdud)
Kas nüüd võib siis selle valge MT2 tuuringu saaga lõppenuks lugeda?
-
O: FL tagumiste uste polstrid, el. akna variant.
- M: M20 hammasrihm, MÜÜDUD
- Kojamehed ja klaasipesur hakkasid lambist tööle
Aga võta rooli katted maha ja ühenda kojamehekangi pistik lahti, vaata kas sedasi saad veast lahti. Sümptomid viitavad küll kangile,- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Noh, savi need MT 2-d, Baure oli mitu tükki- Lobamokkade rubriik
Kõige lihtsam saada, mida ise tahad on otsida netist võimalikult suurena fail sellest mida kleepida tahad ja käia kuskil kleebisreklaamidega tegelevas ettevõttes oma mõttest rääkimas. Kui kujutis on piiisavalt kvaliteetne, võimalusel ka vektorfail siis saab mõneeurise tükihinnaga toota mida iganes pähe tuleb- Lobamokkade rubriik
Ma võhikuna oleks tahtnud ka laivis MT1 sedaani või kupeed näha. Pole seni ühtki näinud, päriselt ka- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Mõnus tripp, auto ka ära ei lagunenud. Korraldajatele kiitus Mõned pildid ka, nagu lubatud sai: http://www.snap.ee/user/DaisiS/album/oore_2015/foto/_MG_4581.oid-4915547?cat=319- 325i '90 - GTA
Omaarust panin nulli hetkel, eriliseks häälestamiseks aega polnud Tunne on nagu ikka tavalise 2.5-ga, ei tundu midagi erilist aga kui istun golfi tagasi siis elan kahe jalaga gaasi otsas sest tunne on nagu seisaks paigal- Teelpüsivus.
Võibolla ei puutu asjasse aga kas võimendiga lati kinnitasid selleks ette nähtud aukudesse? Võimendita latt käib teadupärast teistes aukudes. Kas neid sa omavahel sassi ajada, ei mäleta- 325i '90 - GTA
No ma võiks selle nuka homme kaasa võtta ja hääletuse teha sel teemal Uni on parem jah, kuigi täitsa tõsiselt tahtsin juba seda kriimulist ka sisse tagasi panna kuid lõpuks lõin põnnama. Nukarattal vahetasin ostujärgselt poldid-seibid kvaliteetsemate vastu ning kokku oli ta lapatud ka valesti, alguses oli nullasend jumal teab kus Kindlasti kontrollin varsti üle ega miski end lahti kerinud pole. Kert: minu töö oli kaunis üksluine aga siiani veel vaid positiivsed tulemused. Loodan, et ühte tükki ka jääb- 325i '90 - GTA
No sain suurest laiskusest jagu ja panin selle nädala õhtupoolikutel mootori kokku tagasi Motivatsiooni eest tänud buumerile, kellelt ka viimase puuduva pusletüki - nukkvõlli sain. Pilte valmis kaanest unustasin teha aga noh, puhast kaant kujutavad kõik ette ja lõtke pildi pealt ei mõõda Igatahes vahetusse läksid ka juhtpuksid ja uued klapid said pesade lõikamisega ka sobitatud. Kokku pannes jätsin tavalisest suuremad vahed, kuskil 0,3 vabalt ja 0.4 vahele ei lähe ning sealjuures on kogu majandus vaiksem kui siiani. Mootor käib kenasti ühtlaselt ja summuti otsast on siiani vaid surinat tulnud, vahelejätte ei esine Hea meel kohe, läks vist diagnoos ja remont asja ette. Ainus asi, et silindrisurved on samad, päris hea asja saamiseks tuleks alumine ots ka remontida kuid eks ma jõuan kunagi sinnamaale ka. Igatahes on hammas ilgelt verel seda 2.8 vänta laoriiuli asemel mootori karteris hoiustama hakata. Nagu piltidelt näha siis küljes ka regullitav nukaratas, kuigi sportnukka pole siis vähemalt saab kruttida ja vaadata mis juhtub kui igavaks läheb Hetkel on vist nullis kuigi päris kindel ei ole Märke kokku ajada nii lihtne pole. Õlirõhk käivitamisel naasis ka peale uue õli ja filtri installi. Siis vahetasin veel sama soojaga kui auto kanalile juba sai, ka käimakasti padjad. Tulemuseks on see, et käike saab kuidagi muretumalt sisse ja tundub mõnusam Ei oska kirjeldada, aga igatahes IKH kummipuksid olid sinna liiga jäigad. Tegu ikka sõiduautoga mitte rinkamasinaga Lisaks käis vahepeal rool nahatamises, tulemusega olen rahul Nüüd veel natuke koristada ja võib edasi sõita. Homme tuleks kokkutulekut ka kaema, mis kell Türil ollakse? Autot küll piinlik näidata, kategoorias enim kivitäkkeid-kriime-mõlke esikoha konkurent. No ja peale sellist remonti on alati kahtlane kohe pikem sõit otsa võtta aga ürituse kuupäev pani tegelikult rohkem liigutama küll ja oma süü et testsõite pole rohkem teinud kui eile 20km- Lobamokkade rubriik
- MÜÜDUD
- 316i '89 - AloTupits
Väga kena pill ja näeb täitsa värske välja ka aasta kohta Ja kui tehnika ka korralikult toimib mis siis elul viga- 325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Ah mis sest toonist ikka panna, ma kõigil masinatel maha kiskunud neid ainult ja ei kahetse Vanakooli masinale sobib tagaakna ruloo hoopis paremini. Olen mõelnud ja vaadanud et kas näiteks E46 elektrilist tagaakna rulood ei annaks käiku lasta?- Kes, kus ja keda nägi
Täna nägin palju rulle, 007 venna oma Peetri UM-is, siis Mustakal see punane sedaan mis meil kalendris on (kasutajanime ei mäleta , viskasin pöialt ka. Ise olin musta Jimnyga, kui märkasid. Kirsina tordil sain õhtul Buumeri punast kupeed ka lähemalt vaadata A ja üle-eelmine laupäev Kalamajas helesinine FL sedaan suht läti olemisega tagatiiva ja ülla-ülla: BCW PowerTech velgedega. Lahkus foori tagant parempöördel külg ees nii et kahtlustan swapitud mootorit Kelle oma?- esisild
Käsipidur võib olla ka vääralt reguleeritud. Kõigepealt salongist trossid vabaks, siis regulaatorist klotsi kaugus trumlist õigeks reguleerida (saab väikse lapiku kruvikeerajaga rattapoldi august ligi). Seejärel trossi mutreid niipalju peale keerata et loksu pole, trosse endid pingule keerata pole vaja.- 320i '88 - jaccekk
Väärt juppe tuleb jõudsalt peale, head ehitamist Rool oleks küll nagu maa alt välja kaevatud, annab puhastada- 325i '90 - GTA
No jah, ses mõttes et tutikas nukk on raiskamine ka juhul kui ei pane uusi nookureid, nookurilatte ja reguleerseibe. A vähemalt enam ei põe, kui algul tundus et ajaliselt ja rahaliselt läheb asi nüüd pekki siis foorumi healt rahvalt saab alati abi ja selle nuki igal juhul leian ja hoogu maha see pühalt ürituselt ei võta Igatahes olin üllatunud, pildilt ei paista vb aga reaalsuses on päris sügavad sooned Sealt vahelt on mingi ei tea mis tükk läbi käinud. Normaalkulumuses mootreid lammutades pole selliseid kriime näinud igatahes. Tagasi kindlasti ei pane seda kuna selliselt viga saanud asi võib juba õlirõhule hakata. Mõõdukella ju pole aga käivitamisel kustub tuli küll nagu hiljem kui tavaliselt olnud on. Vb kujutan ette aga sisendusvõime on tugev jõud- 316 '87 - Mihkel
Mitu venda kirjutanud on juba, et kas neile keretöid teha ei tahaks?- 325i '90 - GTA
Kaas laiali võetud, pestud ja valmis töösse viimiseks. Kurb uudis on aga, et nukkvõll on nahkas Ühel liuglaagril kaks sügavat soont sees ja ka teised on sellised küünega üle tõmmates karedad. Kahju selles mõttes et nukad ise ilusad Nii, et kel on võib pakkuda korralikku kasutatut isendit, vahet pole kas B20, B23 või B25, ka ajastu suhtes ei pirtsuta. Peaasi et tööpinnad kõlblikud. Ostaks uue heameelega aga peab kulud kontrolli all hoidma, vähemalt kaas ise tundub, et saab ikkagist kasutada, kuigi ka seal leidub kriime siis midagi nii räiget nagu nukal siiski pole.- Head muusikat autosse :)
Võibolla kellegi autosõidu teeb hoopis Zep paremaks : Väga hea minekuga koverit ka:- 325i '90 - GTA
Turbo jätan seekord mängust välja, muidu kuu aja jaoks liiga palju leiutamist.
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus