Kõik, mis GTA postitas
-
Lobamokkade rubriik
Sellest kole-huvitav-mõnele meeldib seeriast - kas keegi Eestis on tagaakna ribisid rullikale kohanud? Pilte netis on näha küll aga laivis pole miskit kuskil
- E30 pildid internetist.
-
Lobamokkade rubriik
Sõita (ja samal ajal kriitiiliselt kuulutusi sirvida ning foorumis kibedat vahtu ajada) tegelt ju saan, kuna algupärane differ ei unda ja lekked likvideerisin. Sellepärast pole ka otseselt ühtegi dfirit nui neljaks ostma läinud. Aga praegusel vastik lõtk on sees ja pidevad kolksud käiguvahetusel ja aeglustamisel/kiirendamisel ei ole nagu soliidne. Eks sõidan vaikselt edasi ja kirun valitsust Tglt hea, et veovõllidki eixilt sain Muidu oleks ilmselt juba tee peale jäänud.
-
Lobamokkade rubriik
Mind üllatavad rohkem nii lahtiste kui lsd difrite hinnad. Teadmata seisukorras üle 20 aasta vanad detailid on juba kohati üle 400. Eks tuleb nüüd keegi ja ütleb, et hind ja nõudlus jne, aga no paljudele autodele saab juba täielikult taastatud või suisa uue elemendi selle raha eest.
-
M: MHW tagatuled 200.-(3tk)
Selle poolest, et kõik tulevad näppima ja imestavad, et polegi lakitud
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Jaa, ma kunagi paugutasin 1.6 sportnukaga Ladaga öösel alevi vahel ja pärast tulid mingid jõmpsikad uurima kas ma seda bemmi ka nägin mis nii vingeid hääli tegi Ning kui kõigil plekki hunnikus oleks siis istutataks ikkagi v8-d peale rullikatele, ainult turbode arv oleks küsimuse all. See ajastu taju mõnel on, mõnel mitte - enamusel ei ole. Kel on, see jääb rohkem juurte ligi ja naudib seda. Aga nagu kõik siin teavad siis rullika ja bemari võlu laiemalt on ülim omavahel ristisobivus ja -kasutatavus, sakslastel selle kohta mõiste baukastenprinzip. Palju on selliseld marke, millel oma varasalvest võtta igast sorti r4, r6, v8 mootoreid ja nendega sobitatavaid käigukaste, ülekandeid, sildu, pidureid jm, mis põhimõtteliselt on bolt-on või mõistlike kuludega paigaldatav? Omaette eraldi teema on veel lisavarustuse retrofit, mis on lapsemäng kui vaid õiged detailid suudad välja ajada. Lisaks on neid masinaid juba aastakümneid moditud ning sellekohane know-how laialt kättesaadav. Ühesõnaga, kas vana auto midagi või kedagi tänapäevast suudab originaalseisus luttida või tänavatempos püsida on iseasi aga kindlalt on need palju lihtsamini moditavad ja loogilisemad ning ka tulevikus selle tõttu ihaldusväärsed. Most fun per buck! 1.6 vs. 2.0 teemal võiksin öelda vaid seda, et kui esimest rullikat ostma läksin siis välimuse põhjal ei arvanud ma sest eriti midagi. Alles siis kui käima pandi, võlus rida kuus mu kõrvad ära, see kõlas nagu midagi millega ma tahaks iga päev aknad lahti sõita ja edasi läks juba lihtsalt. R4 oleks vb sinnapaika jäänud, mis siis et muidugi on too ökom, võibolla ka sama kiire või kiiremgi aga vana auto on ju enda lõbuks puhtalt ja savi need pisiasjad siis
-
325IX '91 - grimes
Asja üks võtmeid on pingevabalt istuma pandud summutijooks, mis ilusti kõik kolm orig. püti kinnituskohta ära kasutab ja neid ühtlaselt koormab. Lisaks peab käigukasti tala kinnitus ka kindlasti olema tagaveolisel (mis neliveolisel seal on, pole küll aimu aga ju ikka mingi kronsa on). Kogemus b-osa lõpupütiga, millel toru painded valed olid, oli nagu all ja polnud kah. Algul purunes kummivõru tagapüti enda klambril ja suht samal ajal andis b25 orig. sukk ka saba. Mõra sees. Lõpupüti torudele sai gaasipitsiga kuuma antud, painded õigeks, uus sukk ja kummiklambrid, veidi mässamist ja siiani poolteist aastat sõitnud ja null probleemi. Ei viitsinud ju algul süveneda ja tundus hea küll aga üsna kiirelt olid ribad taga.
-
K: esitulede klaasid
4car.ee, Kadaka tee 86A on kohapeal ka saada, 5e tükk ja Polcar toodang.
-
325i '90 - GTA
Enne mainitud veljed siis uute kapslitega, CNC-s lõigatud. Vaja veel kinnitusvahend leiutada. Minu meelest etem kui algupärane kapsel Nipet-näpet teemadest on hetkel käsil kojamehehoovastiku demonteerimine, liigub viimasel ajal kuidagi nurgeliselt see klaasi peal kuigi päris alla pole veel andnud. Ehk annab seal miskit uuesti määrida või midagi, uurime-puurime!
-
325IX '91 - grimes
Klapiregull lõpeb ikka kapremondiga Ei tegelt ma pidasin silmas lihtsalt seda mantii mis sl. kolle eemalduse käigus korra maha tuleb võtta ja tõenäoliselt selle käigus tolmuks pudeneb. Ja mõni asi mis paremini kättesaadavaks kohe muutub ja tasub selle käigus üle vaadata. Näiteks kütuselati võtad ka ju maha, pihustite tihendid vahetaks ka seega ära kohe.
-
325IX '91 - grimes
Toru ilma sl. kollet eemaldamata kätte ei saa. Ja kolle enda eemaldamisel kipub termostaadi korpus koos torurägastikuga ette jääma. Iseenesest kaua see töö ka aega ei võta, saadki uued sl. kolle tihendid paigaldada, siis vana tüübi jagaja augu kattepunni o-rõngad kindlasti kivistunud - sealt hakkab ka nagunii õli läbi ajama, saabki ühe korraga kätte Segusiibri ja jagaja kaane vaheline toru ka nagunii kivistunud, see maksis mingi viieka forsis ja ladu24.ee-s
- O: FL M20 juhtmestik
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kes lisaks tahab lugeda siis selle auto käekäik ning miks ta sellise "ilumõlgiga" oksjonil lõpetas: http://bmwclassic.ee/?page_id=16 Käib ka meie autode kohta, hindame oma rulle ise küll kõrgelt aga kindlustusselts ei pruugi sama meelt olla.
-
Hartge H23/26 kerelaiendikomplekt koos tagatiivaga on magus tükk, müügis kohtab üliharva. Veljed juurde ja autentsemat 80ndate tuuningut on rullikale raske teha
-
Ilusaks pildistatud või ongi päriselt nii lilleline kõik? http://www.auto24.ee/used/1895894
-
Äkki on olnud, ei tea... Kvalifitseerub huvitavaks ehk küll: http://www.auto24.ee/used/1875725 Edit: kas see stangelisa on originaal aerodynamic paketi oma? Selle komplekti tagastange lisasid olen müügiautodel näinud ennegi aga esimest pole kohanud.
-
2.4td alane küsimus
On eraldi kala, see kuuenupuline on oma olemuselt multifunktsionaalne kell ja näidikuplokist saab vaid töötamiseks vajalikud voolud.
-
M: Borbet B 16x7,5 4x100
Kas sa pakud ka ostja soovil värvivahetust hinna sisse?
-
325i '90 - GTA
Auto sedapuhku siis garaazi peidetud. Kindlustust veel on aga ilmad juba koledad ja mis siin ikka puu all lasta hoovis seista Hooaeg läks täiesti märkamatult ja probleeme ei olnud kuid miskit erilist remonditud ka ei saanud ajapuuduse tõttu Kevadeks on juba soetatud uued rehvid Kumho Ecsta SPT mõõdus 205/50R15 ja elama lähevad need ilmselt 15x8 omaaegsetele tuuningvelgedele, mis autoga kaasa sain. Korda ainult vaja enne teha. Tagumiste ET15 ja ette koos flantsiga lõplik 20. Loodan, et jääb piisavalt ajastukohane ilme ja veidi mugavam ka. Eelmises postis kirjas küll aga kui miskit asja soovida siis äkki läheb täide ka : üks unistus, mis varuosade krõbedate hindade tõttu pidevalt edasi on lükkunud, oleks hankida korralik lõtkudeta typ188 differ, ülekandega 3.73 või 3.91. Ehk siis see talv näkkab lõpuks Eelmisel nädalal viisin remonti ja järgmine päev sain korda tehtuna kätte oma iidse Blaupunkti maki, volüümi pluss andis tegelikult juba augustis otsad. Kellel samuti vanakooli makke vaja elustada siis minu soovitused lähevad Leo raadioärile aadressil Kadaka 86A Tln. Asjalik vana, tunneb oma tehnikat Genekarihm viliseb endiselt rõvedalt, peab proovima vist laiemaid rihmasid peale Rohkem ei oska miskit lisada, mõnus auto on endiselt Mingi lambi pilt ka, mis suvel hoovis tehtud:
-
Mootori rike
Sisselaske kolle all ümmargune pistik, võta lahti ja piilu ega seal korrosioon oma tööd pole teinud. Sealt käib kogu pihustimajanduse, temp. andurite ja tühikäigu switchi suhtlus ajuga ning voolud tulevad ka sealt. Vaata ka luttide alla. Kui pinnid ära mädanenud siis võimalus pistik maha lõigata ja juhtmed kokku joota.
-
M:punane roostevaba sedaani p.t uks
Mis täpsem värvikood on?
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Vastikult sile pill, no mis sa teed aga ajab kadedaks Isegi ülevaatusekleepsud olemas, krt, kust ma omale leiaks need.
-
316 '86 - Sören
Imelik, et seda ütlen aga need tagatuled isegi on suht OK-d, ilmselt tumedale autole istuvad... A mustad neerud teevad rullika nina kuidagi nii ilmetuks, kroome ei taha panna?
-
Lobamokkade rubriik
Milleks see mõistukõne, aru ma ei saa? Kas lasti sind siis üle millegagi, panid mingi raha alla mida kätte ei saa enam või lubati mingit juppi mida ei saanud vms? Minu ainuke kahju on, et tuttaval aadressil kedagi enam pole, mõnel korral põikasin läbi ja sain mis vaja.
-
No millest see elevus nüüd siis Lähete viie soti eest prillikivi ostma? Varuosadoonorina/talverallikana täiesti pädev preparaat ju. Kuulutuses ka inimene ei varja, et kere seisukord on kehva, ma probleemi ei näe. Võib juhtuda, et varsti see auto hoopis mõne rondiärika käes, kivikaitsmega üle tõmmatud ja hind 1200, pluss tavaline müügijutt värskelt vahetatud õlidest-rihmadest juures.