Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 26.07.2021 kõikidest kohtadest

1. Kohe peale Pivarootsi meetupi võtsin suuna Saksamaale. Kokku sõitsin buumeriga maha ca 3000 kilomeetrit keskmise kütusekuluga 8,3 l/100 km-le. Ühtegi probleemi ei tekkinud. Kõige lõbusam oli muidugi Bahni peal. Seal sain GPSi järgi 200 km/h kätte. Selles videos jäi veidi puudu küll: Hea auto see ikka! Isegi 33 aastat hiljem tagasi Heimatlandis on see kõva pill. Tähelepanu järgi küll puudust ei tundnud ei Lätis, Leedus, Poolas ega eriti Saksamaal. Kusjuures, ühtki teist E30t ei näinud kuskil kordagi.
  2. Hei. Ma hetkel oma rulliga Tšehhis. Marsruut. Eesti ,Läti,Leedu,Poola,Tšehhi, Austria,korraks Saksa, edasi Austria,Šveits, Itaaliale ring peale , edasi plaan Prantsusmaa, ehk jõuab peale seda taas Nürkale. Ja siis kodu poole.. marsruut lahtine kas üle skandinaavia või läbi Poola.
  3. Aasta siis oli kilp ja mõõk, kui ma Eixi viimati nägin. Aga näed, ära tundsin eile. Siin eelnevalt sai mainitud, et keegi hea ja lahke kodanik pakkus mulle veljekapsleid. Eile siis võtsingi kätte, et ehk saan komplekteeritud 4tk kokku auto jaoks. Saingi kogu kompotist kokku 4tk, millel lukustid korras ja püsivad ilusti seal ratta keskel paigas. Seda ei pannud tähele, et üks bmw logo on puudu ja selle asemel BBS. Peab järjekorda panema selle ning ära vahetama. Suht lühike rivi, veel. Youngtimer 2021 Laitse Rallypargis 24.07. Tulevaks nädalaks natukene nokitsemist. 🤷‍♂️
  4. Mul läks seekord nii, et kui lõpuks oli hetk kus kaamera kotist välja võtta, siis jõudsin 7 pilti teha ja panin selle kotti tagasi. Multitasking on minu jaoks big no, no ja mitut asja koos ikka ei jõua teha. Minu 7 klõpusu asuvad siin: https://www.flickr.com/photos/139631434@N02/albums/72157719579043787 🤦‍♀️
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.