Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.04.2020 kõikidest kohtadest

1. Sõnavara nagu sierra müügikuulutuses, mõnes sellises kus vint veidi üle keeratud. Ega autost ometi isu täis saama hakka? 😁
  2. niisiiis, kerge update vahepeal. Mul oli sünnipäev jaanuaris...kõlab nagu Onu Bella repertuaarist teate-küll-mis-lugu, aga sellegi poolest ei istu ma mitte mersu tagaistmel ja diiselmootori laulukese asemel röögib cabrio roolikardaan mulle vene keeles @£#%/...sellest aga natukene hiljem. Nimelt sünnipäevaks kinkis härra mulle rooli koos uue nahaga mille Jennifer oli oma osavate näppudega eriti ilusti peale venitanud. Kuna me Jenniga töötame ühe õue peal, siis ilmus chica mulle tööjuurde eriti suure kastiga millel oli peal ilus punasest nahast lips. Üllatus oli suur ja kuna mul härra oskab liigagi hästi skeemitada ja ausa näoga igast asju orgunnida nii, et ma kottigi ei kahtlusta, siis ka seekord suutis ta ilma minu teadmata mu autost rooli varastada ja selle linna toimetada ning hoolitseda selle eest, et see õigel hetkel minuni jõuaks. Aitäh🙏 Luisi kirja värvisin ise uuesti kollaseks. Üks päev kui siin vähe soemaks läks kepsutasin kabjad kaardus garaasi poole suure õhinaga autot välja ajama. Kõik oli ilus-tore kuni hakkas vaikselt kohale jõudma, et udutuled sai eest ära kistud ja uusi pole asemele panna, roolikardaan rapib põhja all nagu siga põhukotti kevadisel ajal, salongivendi soendus on sama külm kui Eesti naine ja uksepolster kirjutab lahkumisavaldust. Ah, ma ei hakka rohkem kirjutamagi kui pikk see list lõpuks sai. Vaimusilmas kujutasin ette ennast see suvi cabrioaga garaasi ees parkimas ja veini kõrvale obc-st päikeseloojangut vaatamas. Siiski…tõmbasin korra paar sõõmu värsket õhku ja otsustasin ilma trussikuid keerdu võimlemata, et kuna mul on nagunii juba pööning veits läbi vajunud selle autode teemaga ja nagunii võidab see kellel on surres kõige rohkem asju eksju, siis might as well võib ju uued veljed ka tellida…noh kui siin juba nagunii lappamiseks läheb u know. Laupäev, Round One: Lükkasin siis luua tõstukile ja Harri hakkas coile installima ja sellega seoses pani ka uued ratta laagrid. Mina ja Tanel kiskusime emmtehniku eest ära ja paigaldasime uued udulaternad. Muidugi hiinamaal otsustati, et mõlemale udukale oleks sitaks hea mõte panna ühe poole pistikud, seega saime natuke selle üle sünkroonmäägida, kuid peale osavat näputööd sai ka see probleem lahenduse. Vahetasin ära OBC ekraani, mis sai siin foorumis kamba peale tellitud. Elementaarne õlivahetus sai tehtud. Trosselist läbi käiv veeringlus sai elimineeritud..ma räägin nagu pommirühma ülem😎 Salongi vendi torud said lõpuks õigesti pandud. Uksepolstril see ülemise ääre klamber jebis kogu aeg ja paar tüüblit olid ka puudu. Õnneks on õue peal “mõned” masinad kust sai ka vajalikud tüüblid. Küünlad kontrolliti ka üle - kõik on timmu. Alumine küljeliist on ilusti kinni nüüd. Round Two: Kuna cabrio on tehasest airbagiga välja veeretatud, tähendab see seda, et roolikardaan on teistsugune ja selle vahetuseks on vaja tuumafüüsikut, umbes nelja Gin-i, võibolla günekoloogi ja mõnda väikeste näppudega Hiina inimest. Ehk siis tellisin mingisuguse jupi ära millest tuleb siis aretada vajalik toode, millest võibolla on kasu, mis lõpuks peaks justkui toimima. Siduri survelaager. Selle vahetus tundub olema totaalne piin, sest härra üritas seda tööd juba vaikselt järgmisesse aastasse nihverdada. Teen siin vaikselt panuseid kas ennem tuleb riigipööre, passivahetus või survelaager Noja siis on esiklaasi vaja El. ventikat Uue veljega oleks vast vaja ka karterikaitset - no igaks juhuks. Mingi kerge õlileke on ka - see on tuvastamisel. Katolüsaator Tweetrid on kõige selle peale tummaks jäänud ...to be continued
  3. Ei kannata koormust ehk. Nagu Kuri kunagi ütles, siis täitsa jahe. Võid proovida ka õliga komprekaid testida - saab aimu kas rõngad või klapid. TDC märgid võiks ka üle kontrollida.
  4. Meenub kohe see see pilt😀
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.