Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 30.08.2019 kõikidest kohtadest

1. Täname koosviibijaid, oli vahva
  2. Äkki jõuab veel see aasta 🤓
  3. Sebisin hea numbri teisele pillile👌👏 nüüd siis 4 e30 cabriot järjest numbritega 47-50zpd
  4. Vahepeal palju aega möödunud. Auto toimib suuremate tõrgeteta. Vahepeal oli kummaline mootorianomaalia - käivitus ilusti, hakkas lonkama ja suri vahest välja. Kui käima jäi, hakkas hetke pärast korralikult käima. Viga tuli korra peale jõhkras paduvihmas sõitmist ja korra peale seda, kui garaazitolmu voolikusurvega maha uhasin. Ei tea, milles asi, aga peale viimast korda on üle 2000 km reis tehtud ja masin laulab nagu antsu viiul. Kuna iga vana asi tahab hoolt, sai kiirkorras autot vahepeal veidi putitatud. Natuke sai keevitust ja tagasild sai uued puksid. Talale ja difrile polüuretaanid, õõtsadele Lemförderi tavalised. Uued õlid difrisse ja käigukasti. Millalgi varem vahetasin veel bensiinipumba, kuna originaal hakkas otsakaane vahelt lekkima. Hetkel olen mina sõitnud selle autoga 5800 km ja tuleb lisa kindlasti veel. Vast väärt mainimist, et auto sai kokku värskelt enne reisile minekut. Käidud siis Poola E30 kokkutulekul taas. Mulle juba kolmas kord, oma autoga teist korda. Väga mõnus reis, kiitus kaasvõitlejatele, kellega käisime!
  5. 95a e30 M3 ka kohal
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.