Polegi ammu midagi kirjutanud, autoga siiamaani kruiisitud ning võetud käsile üks hooldus jälle, milleks seekord oli uue gaasitrossi paigaldamine ning uus kütusepump. Lammmutasin veidi keskkonsooli ja veidi mutikate alt nihutatud paigutust, et tagurpidikäik nii hullusti konsooli ei rammiks. Lasin ka tagumise spoileri lipi survekaga üle ja nokkisin ülejäänud pragulise värvi maha - ma ei tea, miks kummist materjale värvitakse, aga neid pole üldse tore puhastada.
Kütusepumbaga oli veel selline anomaalia, et hakkas kaitsmeid välja peksma, aga laiali lammutamisel selgus uuesti, et pump istus veidra nurga all ja pluss juhe sööstis otse massi. Veel oli kütuseluugist kütusepaaki jooksev toru siiamaani tehase originaal, ning selles olid silmnähtavad augud sees. Ilmselt seletab ka, miks kütuselõhn tuppa tuli kui pikemalt tankisid.
Sai ka veel tellitud paar lisajubinat väljanägemise parandamiseks, kuid hetkel ei suuda otsustada, kas enda Japan Racing velgede originaalkapslitele paigaldada tellitud punased BBS kapslid. Auto värviga istuks see ilmselt hästi kokku, kuid kuna veljed pole lambised odavad replicad siis on sees veidi veider tunne sinna mingi teine embleem külge riputada.
Ahsoo, selline asi ka veel, et pole veel jõudnud sisselasketihendeid ära vahetada (tellitud) ja külmalt ikka mootor väga rapsib, väriseb ja tunne, et üks silinder ei võta nagu üldse taha. Hakkasin 98 bensiini asemel 95 tankima (jah, olen teadlik E10'st), aga teine paagitäis 95 läheb hetkel ja nüüd on mootor võrreldes 98'ga tankides ikkagi külmalt väga ühtlasem. Enne kukkusid pöörded esimesel käivitamisel kohe alla ning suri välja, kuid nüüd lihtsalt lonkab veidi vähem kui pool minutit ja siis normaliseerub mootori töö. Olen veel täheldanud, et kui ma mootoril väga pikalt soojeneda ei lase ja kohe sõitma lähen, siis gaasile eriti ei reageeri umbes viis sekundit. Kes teab, ehk peale tihendite vahetust on korras ja kui mitte, siis kütuserõhu regulaator on hetkel pilgu all.