Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 13.07.2019 kõikidest kohtadest

1. Tere! kas keegi oleks huvitatud oma e30 vahetama mootorratta vastu? https://m.okidoki.ee/item/yamaha-yzf-1000/8859721/
  2. Alt kohe arusaada kumb paak,või istme alt. Näidikuid saab vaheta,mul oli ka hüplev näidik,uuega korras.Sul pigem see tühjapaagiga sõitmise tulemus,et tasemeandur läbi. Kui fl auto siis 2 tasemeandurit bensukal ja prekal 1.Seal juba võib mingi gemüüse olla.
  3. Mu meelest mõttetu vaielda mida võib ja mida mitte.Neid keelatud asju ma usun teavad kõik kes vähegi auto ehitusega kokku puutub. Pigem jagage kogemusi/muljeid mis moodi oleks võimalik nii hydro kässeri/turbo teemad võimalikult normaalselt lahendada. Pealegi paljud ümber ehitus keelud/nõuded on ajast ja arust.
  4. Sai täna mootor ja kast peale tõstetud, tuleb hakata vaikselt juhtmestikuga tegelema muude nokitsemiste kõrvalt
  5. Fl r6 on tehasest 60l paagiga. (Välja arvatud D, TD)
  6. See ei ole esimene hüdrokässariga auto tänaval. Liikluses on väga palju ise ehitatud turbo mootoritega aparaate,mida ei ole lubatud ka teha, et siis lihtsam et ei pane turbot vahele w ?
  7. Auto müüdud ja läks Soome.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.